توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزودن آی پی جدید به سرور در CentOS
succes
January 4th, 2014, 11:37
من به یه مشتری VPS دادم روش CentOs نصب کردم ... الان یه آی پی جدید هم می خواد چه جوری میشه رو CentOS آی پی جدید رو براش ست کنم ؟
sheitonakshirazi
January 4th, 2014, 11:43
مجازی ساز چیه؟
succes
January 4th, 2014, 11:43
مجازی ساز چیه؟
VMware ESxi 5
taghi.karimi
January 4th, 2014, 11:59
یک کارت شبکه اضافه کنید به سرویس و آپش کنید و بهش یا از setup یا با نانو به کارت شبکه ارد بشید و ایپی بدید.
آموزشش هست
succes
January 4th, 2014, 12:03
یک کارت شبکه اضافه کنید به سرویس و آپش کنید و بهش یا از setup یا با نانو به کارت شبکه ارد بشید و ایپی بدید.
آموزشش هست
ممکنه لینک آموزش بدین ؟
Mr.Te0
January 5th, 2014, 17:29
ممکنه لینک آموزش بدین ؟
setup رو تو محیط ssh تایپ کنید مابقی گرافیکی است و نیاز به اموزش خاصی نداره.
mehrdad.piri
January 7th, 2014, 17:10
مثل همون اول که ای پی اول رو ست کردین این هم مثل همون هست ستاب رو که بزنید چهار تا گزینه میاره گزینه ی کانفینگ شبکه رو بزنید همون قسمت می تونید آی پی رو ست کنید
safeith
January 7th, 2014, 17:23
نیازی به اضافه کردم کارت شبکه جدید نیست این دقیقا مثل این است که شما دارید یک ماشین مجازی جدید ایجاد می کنید و ینترنت شما با آن کارت شبکه نیز شیر می شود مراحل زیر را انجام دهید پس اگر دوست دارید این اتفاق نیافتد مراحل زیر را طی کنید
فایل را ذخیر کنید و سرویس نتورک را ریستارت بفرمایید
# service network restart
irangate
January 7th, 2014, 18:08
نیازی به اضافه کردم کارت شبکه جدید نیست این دقیقا مثل این است که شما دارید یک ماشین مجازی جدید ایجاد می کنید و ینترنت شما با آن کارت شبکه نیز شیر می شود مراحل زیر را انجام دهید پس اگر دوست دارید این اتفاق نیافتد مراحل زیر را طی کنید
فایل را ذخیر کنید و سرویس نتورک را ریستارت بفرمایید
# service network restart
این روشی که شما گفتین درست هست و بهترین روش برای اضافه کردن ای پی ساده است ولی اگه کسی بخواد روی اینترفیس جدا تنظیمات خاصی انجام بده بهتره یک کارت شبکه مجازی دیگه اضافه بشه به سرور.
aligoli
January 7th, 2014, 18:18
روی سرور کنترل پنلی نصب است ؟
ULTRAWEB
January 7th, 2014, 18:39
به راحتی میشه روی یک اینترفیس دوتا ای پی یا چند ای پی ادد کرد و نیازی نیست که کارت شبکه ی اضافه ادد بشه به سیستم
راهنماشم اینجا هست که زیاد فرایند سختی نداره براتون
Add Secondary IP Address to Centos Interface | Greg Sowell Consulting (http://gregsowell.com/?p=578)
OmidX
January 7th, 2014, 20:27
این روش شما در شبکه های لوکال فقط ج میده ، من ک هرکاری کردم ، آی پی دوم از بیرون سرور پینگ نداشت !!!
چه ربطی به لوکال یا غیر لوکال داره، تنها روش منطقی برای افزدون آی پی همین هست حتی می توانید لینوس هم سوال کنید اما بعضی مواقع که آی پی ها با مک محدود می شوند مثل دیتا سنتر او وی ایچ یا بعضی وقت ها دیتا سنتر هتزنر این روش پاسخگو نیست و شما باید اینترفیس جدید اضافه کنید که در این صورت شما انگاری دارید به دو تا ماشین مجازی اینترنت می دهید که از نظر اقتصادی برای بچه به صرفه نیست
موفق باشید
OmidX
January 7th, 2014, 20:39
چه ربطی به لوکال یا غیر لوکال داره، تنها روش منطقی برای افزدون آی پی همین هست حتی می توانید لینوس هم سوال کنید اما بعضی مواقع که آی پی ها با مک محدود می شوند مثل دیتا سنتر او وی ایچ یا بعضی وقت ها دیتا سنتر هتزنر این روش پاسخگو نیست و شما باید اینترفیس جدید اضافه کنید که در این صورت شما انگاری دارید به دو تا ماشین مجازی اینترنت می دهید که از نظر اقتصادی برای بچه به صرفه نیست
موفق باشید
eee ، من الان رو ovh ام ، یعنی باید چیکار کنم این درست شه ؟ :| ، حتی با اضافه کردن کارت شبکه و آي پی دادن هم حل نشد ، یه راهنمایی کنید ، ممنون میشم <3
safeith
January 7th, 2014, 20:46
eee ، من الان رو ovh ام ، یعنی باید چیکار کنم این درست شه ؟ :| ، حتی با اضافه کردن کارت شبکه و آي پی دادن هم حل نشد ، یه راهنمایی کنید ، ممنون میشم <3
اول ماشین مجازی را خاموش کنید، بعد یک کارت شبکه ایجاد کنید و مک آدرسش را روی منوال قرار دهید و مک آی پی مربوطه را در کادر وارد کنید و اوکی کنید، ماشین مجازی را روشن کنید و دستور system-config-network-tui اجرا کنید و مشخصات ای پی جدید را اینترفیس جدید که به احتمال زیاد eth1 خواهد بود وارد کنید و بعد از ذخیره سرویس را ریستارت فرمایید
OmidX
January 7th, 2014, 21:17
اول ماشین مجازی را خاموش کنید، بعد یک کارت شبکه ایجاد کنید و مک آدرسش را روی منوال قرار دهید و مک آی پی مربوطه را در کادر وارد کنید و اوکی کنید، ماشین مجازی را روشن کنید و دستور system-config-network-tui اجرا کنید و مشخصات ای پی جدید را اینترفیس جدید که به احتمال زیاد eth1 خواهد بود وارد کنید و بعد از ذخیره سرویس را ریستارت فرمایید
اینجا eth1 اضافه نشده بود ، بصورت دستی اضافه کردم ، اما بازم آی پی از بیرون سرور پینگ نداره :|
خب الان دیوایس اضافه شده و آی پی داده اما آی پی و broad cast اش یکی هست چرا اگر خواستین تنظیمات را دستی بکنید دستور system-config-network-tui را اجرا کنید و Device Configuration شوید و New Device را بزنید و ادامه کار را انجام بدهید
OmidX
January 7th, 2014, 23:42
خب الان دیوایس اضافه شده و آی پی داده اما آی پی و broad cast اش یکی هست چرا اگر خواستین تنظیمات را دستی بکنید دستور system-config-network-tui را اجرا کنید و Device Configuration شوید و New Device را بزنید و ادامه کار را انجام بدهید
خب منم همینکارو کردم ، یک دیوایس اترنت ساختم ب نام eth1 ! ، آی پی و ... رو هم ست کردم ... اما اثری از پینگ نیست :|