در ورژن های قبلی LiveZilla مشاهده شده بود که تنها 14 روز قابل استفاده بود ! اما اخیرا LiveZilla تصمیم گرفته مثل دیگر برنامه های تجاری چت آنلاین تا 1 اپراتور را به صورت رایگان ساپورت کنه .(البته چند ماهی میشه این طوری شده )
یعنی محدودیت 14 روزه را برداشتند و الان شما میتونید نا محدود استفاده کنید اما باید 1 اپراتور داشته باشید ! و خیلی از دوستان که به دنبال کرک این برنامه بودند دست نگه دارید !دیگه نیازی نیست.
به نظرم این اقدام را برای جلوگیری از انگیزه برای کرک کردن برنامه و افزایش محبوبیت انجام دادند و خیلی خوب بود :d
اسکریپت بسیار قدرتمند و کاملی هست و امکانات فوقالعاده ای داره .
مهم ترین امکانی که بهش اضافه شده در نسخه بعد از 3 ، امکان قرار دادن چت باکس شناور در سایت هست .
همین طور فارسی را کاملا ساپورت میکنه میتونید با یک کلیک تمامی قسمت ها را فارسی کنید !
امید وارم دوستان استفاده کنند و مفید باشه
لینک دانلود آخرین ورژن :
https://www.livezilla.net/downloads/en/
دوستان اگر سوالی داشتید بفرمایید شاید بتونیم کمک کنیم
dertgtr
January 4th, 2014, 00:26
لایو زیلا یه اشکال بزرگ داره و اون هم این هست که برای لینوکس و سیستم عامل مک نرم ازفزار client نداره !
البته اینکه مدام سیاستش رو عوض می کنه هم نشان از غیر حرفه ای بودنش داره ! یه بار مدت دار می کنه بعد یه کاربره رو رایگان بعد ... !
tizparvaz
January 4th, 2014, 02:46
محدودیت یک اوپراتور که اصلا فایده نداره
behnam289
January 4th, 2014, 13:26
لایو زیلا یه اشکال بزرگ داره و اون هم این هست که برای لینوکس و سیستم عامل مک نرم ازفزار client نداره !
البته اینکه مدام سیاستش رو عوض می کنه هم نشان از غیر حرفه ای بودنش داره ! یه بار مدت دار می کنه بعد یه کاربره رو رایگان بعد ... !
یعنی اپراتور های شما از سیستم عامل های مک استفاده میکنند ؟ اگر منظورتون اینه فکر نکنم اهمیتی داشته باشه
در ضمن شما اصلا لازم نیست نرم افزار کلاینت داشته باشید تا بتونید با پشتیبانی انجام بدید !کافیه از طریق پنل از مرور گر لاگین کنید و کار پشتیبانی را انجام بدید. مثل zopim
و این همه آپشن و کنترل های زیاد فکر کنم واقعا حرفه ای ترین اسکریپت پشتیبانی Livezilla باشه حداقل از zopim و موارد مشابه خیلی بهتره!
به نظرم با این کار از کرک شدن برنامه جلوگیری کردند ، چون که کسی که یک اپراتور داره هیچ وقت هزینه سنگین نمیده تازه باعث معروف شدن هم میشه
behnam289
January 4th, 2014, 13:33
محدودیت یک اوپراتور که اصلا فایده نداره
درسته اما اکثر اسکریپت های پشتیبانی که رایگان هستند محدودیت یک گفتگو آنلاین دارند یعنی اگر نفر دوم وارد چت بشه اجازه نمیده مثل zopim و برای هزینه و اینکه باید ماهانه پول بدید .
اما لایوزیلا یک مرتبه پول میدید و قطعا کسی که دو اپراتور استخدام کرده .و ماهانه حقوق میده میتونه هزینه ها را بپردازه چون هزینه فقط یک مرتبه مادام العمر هست
dertgtr
January 4th, 2014, 13:46
یعنی اپراتور های شما از سیستم عامل های مک استفاده میکنند ؟ اگر منظورتون اینه فکر نکنم اهمیتی داشته باشه
در ضمن شما اصلا لازم نیست نرم افزار کلاینت داشته باشید تا بتونید با پشتیبانی انجام بدید !کافیه از طریق پنل از مرور گر لاگین کنید و کار پشتیبانی را انجام بدید. مثل zopim
و این همه آپشن و کنترل های زیاد فکر کنم واقعا حرفه ای ترین اسکریپت پشتیبانی Livezilla باشه حداقل از zopim و موارد مشابه خیلی بهتره!
به نظرم با این کار از کرک شدن برنامه جلوگیری کردند ، چون که کسی که یک اپراتور داره هیچ وقت هزینه سنگین نمیده تازه باعث معروف شدن هم میشه
بله خود من سیستم عامل مک استفاده می کنم.
behnam289
January 4th, 2014, 13:51
بله خود من سیستم عامل مک استفاده می کنم.
پس مشکلی نداره میتونید از پنل ادمین لاگین کنید و پشتیبانی را از طریق مرورگر انجام بدید مثل Zopim
البته از روی کنجکاوی یک سرچ کردم ببینم داره یا نه ، درسته برای مک نداره
اما در سایت خودشون گفتند از طریق برنامه Virtualization and Automation Solutions for Desktops, Servers, Hosting, SaaS - Parallels (http://www.parallels.com/) میتونید برنامه های ویندوز را روی مک اجرا کنید و لایو زیلا این طوری هم کار میکنه
اینجا گفته شده :https://www.livezilla.net/faq/en/?fid=livezilla-on-mac
lordvps.ir
January 4th, 2014, 13:53
راهی برای دور زدن یک اپراتور نداره؟
behnam289
January 4th, 2014, 13:58
راهی برای دور زدن یک اپراتور نداره؟
از زمانی که لایوزیلا تجازی شده هیچ کرکی پیدا نشده و فکر نمیکنم کسی کرک کنه
به نظرم قیمتش باز هم منصفانه هست
dertgtr
January 4th, 2014, 13:59
پس مشکلی نداره میتونید از پنل ادمین لاگین کنید و پشتیبانی را از طریق مرورگر انجام بدید مثل Zopim
البته از روی کنجکاوی یک سرچ کردم ببینم داره یا نه ، درسته برای مک نداره
اما در سایت خودشون گفتند از طریق برنامه Virtualization and Automation Solutions for Desktops, Servers, Hosting, SaaS - Parallels (http://www.parallels.com/) میتونید برنامه های ویندوز را روی مک اجرا کنید و لایو زیلا این طوری هم کار میکنه
اینجا گفته شده :https://www.livezilla.net/faq/en/?fid=livezilla-on-mac
بله Parallels نصب کردم روی مک . من خیلی وقت هست دنبال حل این مشکل لایو زیلا با مک بودم این راه Parallels رو هم رفتم . حتی میشه با VMware نسخه مک هم لایو زیلا را اجرا کرد . فقط این روش ها به کیفیت اجرای خود نرم افزار تحت خود مک نمیشه و دوباره کاری هست و ...
فقط عجیبه که چرا لایو زیلا با این همه پیشرفت فکری به حال کاربران مک و لینوکسش نمی کنه ! تو خود آمریکا اکثر شرکت های بزرگ با مک کار می کنند نه ویندوز مایکروسافت .
برای آندرویید هم تازه کلاینت معرفی کرده
به نظر من لایو زیلا به فکر کاربرانش یه مدت نبود الان که دیده داره کاربرانش رو از دست میده تازه به فکر جبران افتاده
serverirani
January 4th, 2014, 14:01
دوستان قبلا وقتی که روی سیستم اکسپلورر 10 نصب بود امکان تایپ رو نمیداد.
الان این مشکل بازم هست یا حل شده؟
behnam289
January 4th, 2014, 14:03
من هم اکسپلورر10 دارم و مشکلی ندارم
dertgtr
January 4th, 2014, 14:03
با نسخه های قدیمیش بله امکان تایپ اپراتور نبود با نسخه های جدید ie الان فکر کنم حل شده
Yas-Host
January 4th, 2014, 14:13
دوستانی که میخواهند از نسخه pro یا چند کاربره این ورژن استفاده کنند میتونند باتری base مادربرد خودشون رو بردارند و تاریخ + ساعت سیستم دیگر قابل تنظیم نخواهد بود و سیستم خودشون رو ریستارت کنند و livezilla رو نصب کنند و این باعث خواهد شد که 14 روز نسخه تموم نشه و مشکلی هم پیش نخواهد آمد.
این روش تست شده و مشکلی نخواهد بود.
موفق باشید.
Download
January 11th, 2014, 02:19
1 اپراتور همزمان با چند کاربر میتواند گفتگو کند؟
dertgtr
January 11th, 2014, 11:27
دوستانی که میخواهند از نسخه pro یا چند کاربره این ورژن استفاده کنند میتونند باتری base مادربرد خودشون رو بردارند و تاریخ + ساعت سیستم دیگر قابل تنظیم نخواهد بود و سیستم خودشون رو ریستارت کنند و livezilla رو نصب کنند و این باعث خواهد شد که 14 روز نسخه تموم نشه و مشکلی هم پیش نخواهد آمد.
موفق باشید.
باتری base مادربرد لپ تاپ به نظر شما ارزش داره به خاطر یک نرم افزار پشتیبانی برداشته بشه ؟!
Yas-Host
January 11th, 2014, 15:05
باتری base مادربرد لپ تاپ به نظر شما ارزش داره به خاطر یک نرم افزار پشتیبانی برداشته بشه ؟!
دوست عزیز بنده در مورد لب تاپ صحبت نکردم کسانی که لازم داشته باشند بر میدارند و کسانی که هم لازم نداشته باشند بر نمیدارند بنده روی صحبتم به کل دوستان و کسانی که نیاز دارند می باشد.
اگر به شما توهین شده عذر میخواهم.
موفق باشید.
dertgtr
January 11th, 2014, 15:17
دوست عزیز بنده در مورد لب تاپ صحبت نکردم کسانی که لازم داشته باشند بر میدارند و کسانی که هم لازم نداشته باشند بر نمیدارند بنده روی صحبتم به کل دوستان و کسانی که نیاز دارند می باشد.
اگر به شما توهین شده عذر میخواهم.
موفق باشید.
نه چه توهینی ! :دی
شما تجربه تو به اشتراک گذاشتی و این خوب هست کاری که بقیه نمی کنن
فقط من برام سوال بود پرسیدم . البته واقعیتش خواستم تاپیک رو هم بالا بیارم :d
mizbancity
January 20th, 2014, 23:01
دوستان عزیز یک اپراتور در آن واحد میتونه با چند نفر صحبت کنه (بهتر بگم چند نفر میتونن به اون یک اپراتور درخواست پشتیبانی بدن؟)
GateFa
January 21st, 2014, 00:46
دوستان عزیز یک اپراتور در آن واحد میتونه با چند نفر صحبت کنه (بهتر بگم چند نفر میتونن به اون یک اپراتور درخواست پشتیبانی بدن؟)
محدودیتی نداره...
خوبیش همینه دیگه :)
webservice
January 21st, 2014, 01:18
ممنون ............
alireza.076
January 21st, 2014, 05:57
موفق باشید.
اره اما با با اینکار فقط داری پدر مادربرد رو در میاری!!!
با اینکار همه برنامه ها زمان تریالشون صفر میشه، میتونی هر ۱۵روز یه بار در بیاری تا صفر بشه
Mr.Te0
January 21st, 2014, 06:43
اولا تشکر بابت اطلاع رسانی...
نصب انجام دادم بسیار هم عالیست مخصوصا اپشن جدید Floating که اضافه شده.
Yas-Host
January 21st, 2014, 07:06
اره اما با با اینکار فقط داری پدر مادربرد رو در میاری!!!
با اینکار همه برنامه ها زمان تریالشون صفر میشه، میتونی هر ۱۵روز یه بار در بیاری تا صفر بشه
صبح بخیر ,
خیر این امکان نیست دوست عزیز.
هیچی از مادربرد کم نخواهد شد.!
فقط تاریخ و تنظیمات base مادر برد دیفالت خواهند بود.!(با هر دفه روشن کردن اگر تغییری میخواهید ایجاد کنید باید همان موقع ایجاد کنید)
در روز 14 ام اگر در بیارید دیگر کار نخواهد کرد و صفر نمیشود!!!!
بنده جهت اطلاع گفتم
شما استفاده نکنید , مجبورتون نکردند که!!
h4w1d
January 24th, 2014, 21:51
برنامه رو نصب کردم و سرور هم اضافه شد...
ولی وقتی می خوام لینک بسازم و نام کاربری + کلمه عبورو می زنم .خطا میده که نمیتونه به دیتابیس وصل شه. . . 18214
mohammadt
February 15th, 2014, 11:54
متاسفانه تو وررزن آخر برنامه 5.1.2.3 محدودیت 14 روزه اعمال شده.
behnam289
February 15th, 2014, 13:49
متاسفانه تو وررزن آخر برنامه 5.1.2.3 محدودیت 14 روزه اعمال شده.
سلام
مطمئن هستید ؟
من سایتشون را چک کردم اینطور نیست
شما باید همون ابتدا که نصب میکنید اجبارا 14 روز از نسخه بدون محدودیت اپراتور استفاده کنید بعد از 14 روز پیغام میده لاینسس تموم شد و یک گزینه برای فعال سازی نسخه رایگان داره باید بزنید تا این 14 روز تموم نشه امکان فعال سازی نسخه رایگان نیست
فکر کنم مشکل شما این باشه
GoldinHost.IR
February 21st, 2014, 19:14
دوستان این نسخه نال شده هست و بدون محدودیت اپراتور؟؟
Download LiveZilla 5.1.2.3 - A Live Help and Live Support System, which easily connects a support server to a desktop environment (http://webscripts.softpedia.com/script/Customer-support/Live-Support/LiveZilla-66418.html)
behnam289
February 21st, 2014, 20:11
دوستان این نسخه نال شده هست و بدون محدودیت اپراتور؟؟
Download LiveZilla 5.1.2.3 - A Live Help and Live Support System, which easily connects a support server to a desktop environment (http://webscripts.softpedia.com/script/Customer-support/Live-Support/LiveZilla-66418.html)
سلام
لینکی که شما گذاشتید از Softpedia.com هست و هیچ وقت این وبسایت نسخه نال هیچ نرمافزاری را منتشر نمیکنه چون یک سایت قانونی هست.
mhiizadi
February 21st, 2014, 21:09
فقط LiveChat | Live Chat Software | Live Support | Live Help (http://livechatinc.com/) :D
ehsaun_kkt
March 1st, 2014, 08:04
برنامه رو نصب کردم و سرور هم اضافه شد...
ولی وقتی می خوام لینک بسازم و نام کاربری + کلمه عبورو می زنم .خطا میده که نمیتونه به دیتابیس وصل شه. . . http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/18214-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-livezilla-5-1-2-2-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-capture-gif
سلام بنده هم همین مشکل رو دارم، کسی میدونه چکار باید بکنیم؟
ghasemweb
April 12th, 2015, 16:47
سلام دوستان عزیز. من از Live Helper Chat (http://livehelperchat.com/) استفاده میکنم که امکاناتش عالیه رایگانم هست بدون هیچ محدودیتی. اما تنها عیبش اینه که کلاینت اندروید و iOS نداره که مجبور شدم بزارمش کنار. الان برام مهمه که تحت موبایل اپراتور بتونه پاسخگو باشه. کسی تجربه این داستان رو داشته که استفاده کرده باشه به من راهنمایی بده کدوم سرویس بهتره؟؟
Mello
April 12th, 2015, 22:18
سلام آقایان منم هر ورژنی از لایو زیلا نصب کردم ارور دیتابیس گرفتم
مشکل چیست؟
ghasemweb
April 13th, 2015, 14:09
من نصب کردم لایو زیلارو مشکل خاصی نداشتم واسه نصب تو لوکال فقط هاست آنلاین اذیت کرد که به یه روشی حلش کردم فقط مشکلم سر نسخه اندرویدشه که لاگین نمیشه و خطای wrong username or password میده با اینکه درست میزنم!
کسی نسخه اندروید یا iOS رو تست کرده؟؟؟
- - - Updated - - -
مشکل حل شد با نصب نسخه 5.4
dade24
May 12th, 2015, 01:30
دوستان من نسخه 5.4 دارم .نصب کردم .زد موفق بعد finish زد رفتم وارد شم همین ارر ناتوان در ارتباط با دیتابیس رو میده
راه حلش چیه؟