توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در دیتا سنتر ovh
succes
January 3rd, 2014, 11:06
من از ovh سرور اختصاصی گرفتم و ESXi نصبش کردم و یه ماشین مجازی با CentOS 6.5 روش ایجاد کردم ... روش دایرکت ادمین نصب کردم و از سایت هام که روی دیتا سنتر leaseweb بودن بک آپ گرفتم و انتقال دادم رو ovh
بعد از ریستور بک آپ ها همه سایت ها خطای عدم اتصال به پایگاه داده رو دادن ... هرکاری کردم هیچ سایتی به پایگاه داده وصل نشد ... سیستم عامل رو عوض کردم و 6.2 نصب کردم ! بعد از انتقال بک آپ ها باز همین خطا رو تمام سایت ها دادن
به بک آپ ها مشکوک شدم و در سرور قبلی از همه سایت ها که به درستی آپ بودن بک آپ گرفتم و انتقال دادم و الان باز هم مشکل پا برجاست (البته هرازگاهی مشکل خود به خود برطرف میشه ولی هرازگاهی باز پیش میاد)
دوستان این مورد از چی می تونه باشه ؟!
yaldahost
January 3rd, 2014, 11:10
از پایگاه داده سرور جدیدتان هست
چه کسی برایتان دایرکت ادمین کانفیگ کرد
بهتره به کسی بدهید تا برایتان کانفیگ کند
succes
January 3rd, 2014, 11:14
از پایگاه داده سرور جدیدتان هست
چه کسی برایتان دایرکت ادمین کانفیگ کرد
بهتره به کسی بدهید تا برایتان کانفیگ کند
پایگاه داده رو کانفیگ نکردم ... من در سرور قبلی بدون کانفیگ پایگاه داده کار میکردم و بدون مشکل کار میکرد ... مطمئن هستید از کانفیگ پایگاه داده است ؟
rezahesami
January 3rd, 2014, 11:25
پایگاه داده رو کانفیگ نکردم ... من در سرور قبلی بدون کانفیگ پایگاه داده کار میکردم و بدون مشکل کار میکرد ... مطمئن هستید از کانفیگ پایگاه داده است ؟
کانفیگ پایگاه داده؟! وقتی شما پنل رو نصب می کنی معمولا همه چیز نصب و کانفیگ میشه مابقی کانفیگ های اضافه یا امنیتی هست، وقتی یه هاست جدید روی سرور جدید میسازی هم همین خطا رو میده یا نه؟ اگر می تونی یه هاست بساز یه وردپرسی چیزی نصب کن ببین باز همین خطا رو میده یا خیر.
majidisaloo1
January 3rd, 2014, 11:37
شما در هنگام انتقال بک آپ ببینید وقتی بک آپ از قبلی میگیرید تیک مربوط به دیتابیس خورده ست
؟
succes
January 3rd, 2014, 11:40
کانفیگ پایگاه داده؟! وقتی شما پنل رو نصب می کنی معمولا همه چیز نصب و کانفیگ میشه مابقی کانفیگ های اضافه یا امنیتی هست، وقتی یه هاست جدید روی سرور جدید میسازی هم همین خطا رو میده یا نه؟ اگر می تونی یه هاست بساز یه وردپرسی چیزی نصب کن ببین باز همین خطا رو میده یا خیر.
انجام شد و اینم نتیجه :
خب، رفیق! دیگه تو این مرحله از نصب کار شما انجام شد و وردپرس میتونه با پایگاهداده ارتباط برقرار کنه، اگه آمادهای، وقتش شده که…
succes
January 3rd, 2014, 11:41
شما در هنگام انتقال بک آپ ببینید وقتی بک آپ از قبلی میگیرید تیک مربوط به دیتابیس خورده ست
؟
بله دوست عزیز عرض کردم هرازگاهی وصل میشه و هرازگاهی میبینم خطا میده ... اگر تیک نخورده بود که کلا وصل نمیشد
majidisaloo1
January 3rd, 2014, 11:50
اس کیو ال سرور را rebuild بکنید توی دایرکت ادمین جدید
succes
January 3rd, 2014, 11:56
اس کیو ال سرور را rebuild بکنید توی دایرکت ادمین جدید
کد Rebuid اس کیوال سرور چی هست ؟ با موبایل هستم و به منابع دسترسی ندارم...
majidisaloo1
January 3rd, 2014, 12:03
کد Rebuid اس کیوال سرور چی هست ؟ با موبایل هستم و به منابع دسترسی ندارم...
cd /usr/local/directadmin/custombuild
از اینجا sql سرور را ./build کنید
tizparvaz
January 3rd, 2014, 12:16
این موضوع چه ارتباطی به دیتاسنتر داره :-/
succes
January 3rd, 2014, 12:19
این موضوع چه ارتباطی به دیتاسنتر داره :-/
ربطش اینه که من از hetzner و Leaseweb و Datashak دو سال هست که سرور دارم و این کارهارو رو اونا انجام دادم (برای چند صد بار ! ) و بدون مشکل همیشه کار کرده ولی دقیقا همون کارهارو در این دیتاسنتر انجام میدم این مشکل پیش اومده ...
AvalinHost
January 3rd, 2014, 13:10
ربطش اینه که من از hetzner و Leaseweb و Datashak دو سال هست که سرور دارم و این کارهارو رو اونا انجام دادم (برای چند صد بار ! ) و بدون مشکل همیشه کار کرده ولی دقیقا همون کارهارو در این دیتاسنتر انجام میدم این مشکل پیش اومده ...
این مورد ارتباطی به دیتاسنتر نداره، شما ابتدا چک کن ببین اصلا روی سرور جدیدتون sql server آپ هست یا نه.
شاید یک خطا در my.conf باعث شده کلا mysql دان باشه.
و یا اینکه هنگام ریستور بک آپ کلا sql شما ایمپورت نمیشه که بازهم میتونه بخاطر کانفیگ ناقص my.conf باشه.
succes
January 3rd, 2014, 13:12
این مورد ارتباطی به دیتاسنتر نداره، شما ابتدا چک کن ببین اصلا روی سرور جدیدتون sql server آپ هست یا نه.
شاید یک خطا در my.conf باعث شده کلا mysql دان باشه.
و یا اینکه هنگام ریستور بک آپ کلا sql شما ایمپورت نمیشه که بازهم میتونه بخاطر کانفیگ ناقص my.conf باشه.
کسی هست بتونه پایگاه داده منو چک کنه ببینه مشکل داره و همچنین کانفیگ کنه ؟؟
AvalinHost
January 3rd, 2014, 13:27
کسی هست بتونه پایگاه داده منو چک کنه ببینه مشکل داره و همچنین کانفیگ کنه ؟؟
شما برای شروع دستور زیر رو در ssh بزنید و خروجی رو مشاهده کنید:
service mysqld status
یا
service mysql status
majidisaloo1
January 3rd, 2014, 13:39
اگر میخواهید دسترسی بدهید یک چک بکنم
AliFatehi
January 3rd, 2014, 13:47
اگر مشکلتون حل نشده پ.خ بدین تا همکارم براتون انجام بده.
succes
January 3rd, 2014, 13:52
اگر مشکلتون حل نشده پ.خ بدین تا همکارم براتون انجام بده.
اگر میخواهید دسترسی بدهید یک چک بکنم
Mysql رو به 5.5 آپدیت کردم ظاهرا مشکل حل شده ... یه سوال اینکه 5.5 برای سرور مشکل ساز نشه ؟
درضمنممنون بخاطر راهنماییهای خوبتون
AliFatehi
January 3rd, 2014, 13:54
Mysql رو به 5.5 آپدیت کردم ظاهرا مشکل حل شده ... یه سوال اینکه 5.5 برای سرور مشکل ساز نشه ؟
درضمنممنون بخاطر راهنماییهای خوبتون
تا اونجایی که میدونم نسخه 5.5 مشکلی ایجاد نمیکنه....
novin-web
January 3rd, 2014, 16:39
سلام
ورژن 5.5 استیبل هست و ما هم برای هاست ایرانمون از همین ورژن استفاده میکنیم.
تا به حال هم موردی نداشتیم