ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسكريپت هاستينگ سما

Mohammadrex
January 3rd, 2014, 08:23
سلام دوستان بنده يك سوال فني داشتم از اساتيد بزرگوار . من يك اسكريپت هاستينگ رايگان سمارو ديدم اگه تو گوگل سرچ كنيد :اسكريپت هاستينگ سما براتون بالا مياره .
ميخوام از اين اسكريپت براي يكي از دوستانم كه ميخواد هاستينگ بزنه استفاده كنم . اول از همه نظرتون در مورد اين اسكريپت چيه ؟دوم اينكه ايا امكان داره توش باگي وجود داشته باشه كه سازنده هاش ازش اطلاعات كاربرانو ب***ن چون يه جا شنيدم اين اسكريپت لايسنس دار بود الانا رايگان شد ايا امنيت داره استفاده ازش؟ يه توضيح بديد ممنون ميشم

glxx
January 3rd, 2014, 08:51
در نسخه رایگانش پشتیبانی ندارند
سیستمش ساده و قوی است

Yas-Host
January 3rd, 2014, 08:54
مشکلات زیادی داره...
بهتره استفاده نکنید یا بدید کسی براتون Debug رو انجام بده

Mohammadrex
January 3rd, 2014, 08:55
سیستمش ساده و قوی است

مگه لايسنس دارشم هنوز هست؟ من با شركتش تماس گرفتم گفتن رايگانه ايا هنوز لايسنسشو ميفروشن؟؟ دوست عزيز اگه استفاده كرديد يك توضيح بديد

dexin
January 3rd, 2014, 09:01
صد در صد باگ داره . باید قبل کار باش حتما دیباگ شه از همه جهات

samansystems
January 3rd, 2014, 09:53
سما توسط شرکت سامان سيستم پرداز کيش برنامه نويسی و طراحی شده و با هسته اصلی نسخه 1 اون سايت های مشابه رد ريسلر و نوين پيامک بوجود اومدن که هنوز هم در حال استفاده هستند.
اسکرپيت از لحاظ امنيت تضمين شده و قطعا از خيلی از اسکريپت های PHP فعلی هم امن تر هست، چون با فريم ورک CakePHP طراحی شده و برنامه نويسای اون هم آدم های با تجربه ای بودن.
اما در مورد بحث پشتيبانی با توجه به زياد بودن پروژه های شرکت از سال 90 اين اسکريپت به صورت رايگان منتشر شده تا بحث پشتيبانی ديگه توسط شرکت سامان سيستم انجام نشه.

asrhosting
January 3rd, 2014, 10:53
سلام دوستان بنده يك سوال فني داشتم از اساتيد بزرگوار . من يك اسكريپت هاستينگ رايگان سمارو ديدم اگه تو گوگل سرچ كنيد :اسكريپت هاستينگ سما براتون بالا مياره .
ميخوام از اين اسكريپت براي يكي از دوستانم كه ميخواد هاستينگ بزنه استفاده كنم . اول از همه نظرتون در مورد اين اسكريپت چيه ؟دوم اينكه ايا امكان داره توش باگي وجود داشته باشه كه سازنده هاش ازش اطلاعات كاربرانو ب***ن چون يه جا شنيدم اين اسكريپت لايسنس دار بود الانا رايگان شد ايا امنيت داره استفاده ازش؟ يه توضيح بديد ممنون ميشم

در بین سیستم های هاستینگ داخلی بهترین هست .
چند مشکل بزرگ داره یکیش اینکه شما نباید سفارشی رو حذف کنید اگر حذف بشه سفارش یه کاربر دیگه تون داخل دیتابیسش جایگزین میشه و این یه فاجعه هست ( کابره می بینه سفارش یکی دیگه داخل پنلش هست !!! )پیشنهادم استفاده از whmcs هست یا اینکه مشکلات این سیستم رو رفع کنید .

asrhosting
January 3rd, 2014, 10:54
سیستمش ساده و قوی است

زمانی که پولی بودم وقتی تیکت می زدین که آقا اینجاش مشکل داره می گفتن شما انقدر واریز کن تا بررسی کنیم ! ( برای کاربرایی که سیستم رو خریداری کرده بودن ! )

samansystems
January 3rd, 2014, 19:19
زمانی که پولی بودم وقتی تیکت می زدین که آقا اینجاش مشکل داره می گفتن شما انقدر واریز کن تا بررسی کنیم ! ( برای کاربرایی که سیستم رو خریداری کرده بودن ! )

بله هزينه پشتيبانی به صورت ساعتی دريافت ميشد.
پول پرداخت شده بابت لايسنس استفاده بود. دقيقا مشابه سيستم whmcs که اگر نياز به توسعه اختصاصی داشته باشيد بايد ماژول مربوط به اون رو تهيه کنيد.

asrhosting
January 3rd, 2014, 19:42
بله هزينه پشتيبانی به صورت ساعتی دريافت ميشد.
پول پرداخت شده بابت لايسنس استفاده بود. دقيقا مشابه سيستم whmcs که اگر نياز به توسعه اختصاصی داشته باشيد بايد ماژول مربوط به اون رو تهيه کنيد.

مشکلاتش رو گفتم نه امکاناتش رو !
همه جای دنیا رسمه مشکلات برنامه نویسی سیستم رو رایگان رفع کنن !

samansystems
January 3rd, 2014, 19:49
مشکلاتش رو گفتم نه امکاناتش رو !
همه جای دنیا رسمه مشکلات برنامه نویسی سیستم رو رایگان رفع کنن !

مشکلات برنامه نويسی با ارتقای نرم افزاری حل ميشه.
اگر کاربر امکان خاصی مد نظر داشت هم براش به صورت اخصاصی توسعه داده ميشد.
در نهايت هم که به صورت کد باز روی اينترنت منتشر شد.
آيا شما لايسنس اين نرم افزار رو داشتيد يا بر اساس شنيده ها در حال ارائه اطلاعات هستيد ؟

asrhosting
January 3rd, 2014, 20:46
مشکلات برنامه نويسی با ارتقای نرم افزاری حل ميشه.
اگر کاربر امکان خاصی مد نظر داشت هم براش به صورت اخصاصی توسعه داده ميشد.
در نهايت هم که به صورت کد باز روی اينترنت منتشر شد.
آيا شما لايسنس اين نرم افزار رو داشتيد يا بر اساس شنيده ها در حال ارائه اطلاعات هستيد ؟

بله عزیز .
لاسیسنس خریداری کرده بودم

Mr.Te0
January 3rd, 2014, 21:34
به نظر بنده هم بین اسکریپت های داخلی اسکریپت قوی هست به جز چند مورد باگ که اساتید محترم عرض کردند.
به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره.

Mohammadrex
January 3rd, 2014, 22:02
دوستان عزيز فقط يك سوال ميپرسم راهنماييم كنيد . من ميخوام از اسكريپت سما استفادهكنم اما ميترسم يكي بياد هكش كنه اون وقت دوستم تيكه تيكم ميكنه . لطفا بگيد استفاده كنم يا خطرناكه؟

Mohammadrex
January 3rd, 2014, 22:05
بله عزیز .
لاسیسنس خریداری کرده بودم

داداش تو كه لايسنس خريداري كردي چه طور بود ايا هنوز سايتو داري ؟ بده ببينمش . يه توضيح در مورد تجربت با اون اسكريپت بده لطفا