توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا میتوان سرعت اینترنتِ vps را کاهش داد؟
cherokee
January 3rd, 2014, 02:38
یک سوال از عزیزانی که vps ارائه میدهند دارم:
ایا این امکان وجود داره که سرعت اینترنت یک vps رو بنا به درخواست؛ پایین بیارید؟ برای مثال سرعت دانلود و اپلود از اون vps رو به کمترین حد ممکن برسونید؟
برای تست یک برنامه در شرایط سخت (سرعتِ کمِ اینترنت؛ یک vps با سرعت اینترنت خیلی خیلی کم؛ در حد سرعت اینترنت یک کاربر خانگی؛ نیاز هست )
حالا میخوام ببینم همچین امکانی برای ارائه دهندگانِ vps وجود داره که مثلا ما بگیم سرعت vps رو بیارید پایین برسونید به اندازه سرعت یک کاربر خانگی با adsl 128 یا خیـــر.
مرسی.
ourweb
January 3rd, 2014, 02:39
ایا این امکان وجود داره که سرعت اینترنت یک vps رو بنا به درخواست؛ پایین بیارید؟ برای مثال سرعت دانلود و اپلود از اون vps رو به کمترین حد ممکن برسونید؟
برای تست یک برنامه در شرایط سخت (سرعتِ کمِ اینترنت؛ یک vps با سرعت اینترنت خیلی خیلی کم؛ در حد سرعت اینترنت یک کاربر خانگی؛ نیاز هست )
حالا میخوام ببینم همچین امکانی برای ارائه دهندگانِ vps وجود داره که مثلا ما بگیم سرعت vps رو بیارید پایین برسونید به اندازه سرعت یک کاربر خانگی با adsl 128 یا خیـــر.
مرسی.
با سلام بله این امکان در مجازی ساز ها هست.
AvalinHost
January 3rd, 2014, 02:45
مرسی.
بله در اکثر مجازی سازها امکان پذیر هست و همچنین این کار را بصورت حرفه ای از طریق روتر نیز می شود انجام داد.
AvalinHost
January 3rd, 2014, 02:48
اگه اشتباه نکنم با تعیین کردن Qos Limit از مجازی ساز می تونید محدودیت ایجاد کنید
نه شما اشتباه نمی کنید و این گزینه در xenserver هست :d
Mr.Te0
January 3rd, 2014, 18:05
در پیرو صحبت های اساتید اگه میخاید حرفه ای این عمل رو انجام بدید بهتر است از روتر استفاده کنید.