PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم اتصال با ssh !!!

caspiannets
January 2nd, 2014, 19:46
با سلام من سی پنل رو برای اولین باره نصب کردم و داشتم بر اساس csf
اوکی می کردم نمی دونم چیکار کردم که دیگه نمیشه از ssh با putty به سرور وصل شد و ارور

disconected: no supported autention methods available (server sent: publickey,gssapi-with-mic)

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

rezahesami
January 2nd, 2014, 21:57
با سلام من سی پنل رو برای اولین باره نصب کردم و داشتم بر اساس csf
اوکی می کردم نمی دونم چیکار کردم که دیگه نمیشه از ssh با putty به سرور وصل شد و ارور

disconected: no supported autention methods available (server sent: publickey,gssapi-with-mic)

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

برو از توی فایروالت پورت ssh رو باز کن. اگر تغییرش ندادی ۲۲ هست

caspiannets
January 3rd, 2014, 01:04
میشه بفرمایید دقیقا کدوم گزینه میشه ؟

da6276
January 3rd, 2014, 02:00
2تا حالت داره
1- csf ای پی شما رو بلاک کرده ، باید یازش کنید
2- csf پورت 22 رو مسدود کرده و باید بری از تنظیمات csf این پورت رو باز کنی

rezahesami
January 3rd, 2014, 02:13
2تا حالت داره
1- csf ای پی شما رو بلاک کرده ، باید یازش کنید
2- csf پورت 22 رو مسدود کرده و باید بری از تنظیمات csf این پورت رو باز کنی

اشکال از تغییر توی کانفیگ ssh هست که تغییر داده شده ، پورت باز بود و آی پی بلاک نشده بود. در واقع از سی پنل Check SSH PasswordAuthentication فعال شده ولی Authentication method تعریف نشده.

da6276
January 3rd, 2014, 02:19
اشکال از تغییر توی کانفیگ ssh هست که تغییر داده شده ، پورت باز بود و آی پی بلاک نشده بود. در واقع از سی پنل Check SSH PasswordAuthentication فعال شده ولی Authentication method تعریف نشده.
الان مشکلشون حل شد یا راهنمایی بیشتر بدیم؟

rezahesami
January 3rd, 2014, 02:29
الان مشکلشون حل شد یا راهنمایی بیشتر بدیم؟

دسترسی vnc یا از طریق پنلی چیزی نبود ، فقط میشه از طریق مدیر سرور اقدام کرد که فایل کانفیگ رو از مسیر etc/ssh/sshd_config رو با دیفالتش جایگزین کنه چون قبلا این مشکل رو داشتم رفتم از همین مسیر
Check SSH PasswordAuthentication رو هم OFF کردم ولی باز حل نشده بود.

da6276
January 3rd, 2014, 02:37
دسترسی vnc یا از طریق پنلی چیزی نبود ، فقط میشه از طریق مدیر سرور اقدام کرد که فایل کانفیگ رو از مسیر etc/ssh/sshd_config رو با دیفالتش جایگزین کنه چون قبلا این مشکل رو داشتم رفتم از همین مسیر
Check SSH PasswordAuthentication رو هم OFF کردم ولی باز حل نشده بود.

بله دسترسی به کنسول یا vnc نیاز هست ، به مدیر سرور بگید براتون انجام بدن یا کنسول بگیرید ازشون خودتون انجام بدید

rezahesami
January 3rd, 2014, 02:41
بله دسترسی به کنسول یا vnc نیاز هست ، به مدیر سرور بگید براتون انجام بدن یا کنسول بگیرید ازشون خودتون انجام بدید

من کاره ای نیستم ، استارتر من نیستم:d

da6276
January 3rd, 2014, 02:44
من کاره ای نیستم ، استارتر من نیستم:d
منظور همون استارتر عزیز بود:113: