ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت مسنجر صوتی برای سایت یا انجمن

nokte
January 2nd, 2014, 13:12
سلام
کسی از دوستان مسنجری می شناسه که کاربران بتونند به صورت صوتی و ماننو ویچت با هم صحبت کنند ؟
کسی میتونه بنویسه؟
هر کسی میتونه قیمت بده . ممنون

larsa.soft
January 2nd, 2014, 13:35
عزیز سوالتونو کامل بپرسید وی چیت اصلا واسه موبایله اندروید و غیره شما واسه موبایل میخوایید ؟ یا واسه پشتیبانی سایت که قسمت کالم داشته باشه چوت تو تاپیک قبلیتونم زده بودید

nokte
January 3rd, 2014, 02:53
سلام من یک مسنجر میخواهم برای انجمن خودم که مای بی بی است راه بندازم که کاربران بتونند به صورت صوتی با هم بحث کنند.
اگر بتونید کاری کنید که کاربران مانند نررم افزار ویچت موبایل ولی اینبار برای وبسایت بتونند مطلب صوتی ارسال کنند عالی میشه یعنی به جای تایپ مطلب بتونند پیام صوتی ارسال کنند و این با فشردن دکمه تالک امکانپذیر باشد
من میخواهم به این هدف برسم حالا از هر راهی
آیا میتونید ؟

RoobinaServer
January 3rd, 2014, 03:28
سلام من یک مسنجر میخواهم برای انجمن خودم که مای بی بی است راه بندازم که کاربران بتونند به صورت صوتی با هم بحث کنند.
اگر بتونید کاری کنید که کاربران مانند نررم افزار ویچت موبایل ولی اینبار برای وبسایت بتونند مطلب صوتی ارسال کنند عالی میشه یعنی به جای تایپ مطلب بتونند پیام صوتی ارسال کنند و این با فشردن دکمه تالک امکانپذیر باشد
من میخواهم به این هدف برسم حالا از هر راهی
آیا میتونید ؟

چرا از چت فلش استفاده نمیکنید ؟ که روی اندروید و ... هم باز میشه بهتر نیست ؟