ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واگذاری بخش هاستینگ سایت

name3
January 1st, 2014, 23:59
به نام خدای مهربان

بخش هاستینگ ITM7 که به آدرس Hyper.itm7.com هست را با ویژگی تبلیغ در ITM7 واگذار می کنیم.

برای اطلاعات بیشتر ، سوالات خود را می توانید در همین تاپيک ارسال فرماييد

morteza.pr
January 2nd, 2014, 00:04
سلام و عرض ادب

لطف كنيد شرايط رو پ . خ كنيد

يا علي

hostfire
January 2nd, 2014, 00:06
مخصات رو برای من هم بفرستید

name3
January 2nd, 2014, 00:10
شرایط خاصی را در نظر نگرفته ایم
این ساب دامنه با تمامی ویژگی هايش به رایگان تحویل داده می شه ( + در نظر گرفتن شرايط شما )
اکنون شما هر طور تمايل دارید ، می توانید اقدام به راه اندازی کسب و کار هاستيگ خود نماييد.

فقط تا دوسال رايگان هست. و بعد از آن شروع به صحبت خواهيم نمود.

name3
January 2nd, 2014, 00:15
بزودی ويژگی مطمئنی را برای پرداخت از خارج از کشور ، فراهم خواهيم نمود.

name3
January 2nd, 2014, 00:23
درواقع تا دوسال از نظر مالی تمدید خواهید شد.

name3
January 2nd, 2014, 00:32
فقط تا دوسال رايگان هست. و بعد از آن شروع به صحبت خواهيم نمود.به عنوان مثال: در اختیار گذاشتن بودجه برای خريدهای خاص

AvalinHost
January 2nd, 2014, 00:38
سلام
لطفا بصورت ریزتر بیان نمایید که دقیقا چند تا اکانت هاست، چند دامنه، چند نماینده و ... را ساپورت می کنید.
همچنین لطفا شرایط واگذاری را نیز اعلام نمایید.
با تشکر

adenaweb
January 2nd, 2014, 00:55
سلام
لطفا بصورت ریزتر بیان نمایید که دقیقا چند تا اکانت هاست، چند دامنه، چند نماینده و ... را ساپورت می کنید.
همچنین لطفا شرایط واگذاری را نیز اعلام نمایید.
با تشکر
دوست عزیزمون میگن که روی این ساب دامین ما کارکنیم از،صفر برای ایشون !!!
مشتری.ندارند! در ازای تبلیغ در سایتشون با 140 بازدید،در روز به زور..

AvalinHost
January 2nd, 2014, 00:58
آهان الان متوجه شدم!
این موارد اصلا درست نیست و هیچ سنخیتی با منطق تجارت نداره!
در هر صورت موفق باشند.

Mr.Te0
January 2nd, 2014, 03:53
به نظر بنده هم ارزش گذاشتن وقت رو نداره اینگونه کا استارتر شرایط رو گفتند.

name3
January 2nd, 2014, 21:41
با تشکر از همه دوستان مهربان و عزیزم که با بنده کم تجربه ، همفکری کردند.

آهان الان متوجه شدم!
این موارد اصلا درست نیست و هیچ سنخیتی با منطق تجارت نداره!
در هر صورت موفق باشند.

درخواست شراکت با یک دوست و اقدام به حمایت وی ، جهت ورود به حوزه هاستینگ را داشتم.

name3
January 2nd, 2014, 21:55

برای فقط بنده نه . در مرحله اول ، بنده به عنوان حامی ، وارد خواهم شد . و وقتی کار به مراحل متعادلی رسید ، به عنوان یک دوست و شریک ، با هم صحبت خواهیم نمود و در نهایت در صورت رضایت شما ، اقدام خواهیم نمود.

اما در مورد تبلیغ در سایت هم بگم که در آینده ، موفقیت خوبی خواهد داشت . و اینکه این تبلیغ تا زمان حمایت ما ، به رایگان قرار خواهد گرفت.

در کل ، دوستی که می خواهد در آینده به عنوان شریک با بنده کار کند ، بنده از استارت تا " اقدام در زمان تعادل" ، حمایت خود را خواهم داشت.

تشکر دوست عزیز

mehrshad13and11
January 3rd, 2014, 00:13
سلام من میتونم همکاری کنم به قول خودتون تا دو سال رایگان در نظر میگیرید مشکلی ندارم.
نحوه دریافت برام ارسال کنید
اگه بتونید رو ساب دامنه خودم بزنید خیلی خوب میشه.
منتظریم

name3
January 3rd, 2014, 01:06
سلام من میتونم همکاری کنم به قول خودتون تا دو سال رایگان در نظر میگیرید مشکلی ندارم.
نحوه دریافت برام ارسال کنید
اگه بتونید رو ساب دامنه خودم بزنید خیلی خوب میشه.
منتظریم

دوست عزیز ، تشکر از پاسخ شما
ولی بايد تحت ساب دامنه Hyper در Hyper.itm7.com باشد. دلیلش هم واضحه . اگه به تیتر تاپيک توجه فرمایید.

AliFatehi
January 3rd, 2014, 13:55
چند سایت رو میزبانی میکنید؟

شرایط رو پ.خ کنید لطفا

name3
January 3rd, 2014, 14:04
چند سایت رو میزبانی میکنید؟

شرایط رو پ.خ کنید لطفا

0 سایت رو میزبانی می کنیم.
اگر پاسخ های این تاپيک را مطالعه نموده باشید ، می بینید این بنده می خواهم به حوزه هاستینگ وارد شوم . ولی تفاوت در این هست که این کار با یک دوست و شریک ، آغاز خواهد شد. به این صورت که ابتدا به عنوان حامی آغاز و سپس به عنوان شریک اقدام خواهیم نمود.

تشکر از پاسختان

AliFatehi
January 3rd, 2014, 14:09
0 سایت رو میزبانی می کنیم.
اگر پاسخ های این تاپيک را مطالعه نموده باشید ، می بینید این بنده می خواهم به حوزه هاستینگ وارد شوم . ولی تفاوت در این هست که این کار با یک دوست و شریک ، آغاز خواهد شد. به این صورت که ابتدا به عنوان حامی آغاز و سپس به عنوان شریک اقدام خواهیم نمود.

تشکر از پاسختان

بله من اشتباه متوجه شدم بخاطر عنوان تاپیک

چون ما دنبال شرکتهایی که توان نگهداری سرور و مشتریاشون رو ندارن هستیم که سرورشونو (در واقع میزبانی مشتریهاشونو) خریداری کنیم و منتقل کنیم به سرور نور وب (http://noor-web.ir)

با تشکر

pc-narmak
January 3rd, 2014, 15:40
بله من اشتباه متوجه شدم بخاطر عنوان تاپیک

چون ما دنبال شرکتهایی که توان نگهداری سرور و مشتریاشون رو ندارن هستیم که سرورشونو (در واقع میزبانی مشتریهاشونو) خریداری کنیم و منتقل کنیم به سرور نور وب (http://noor-web.ir)

با تشکر

تایید میشوند درصورتی که دوست عزیزی قصد واگذاری هاستینگ خود را دارد ما مایل به خرید هاستینگ مورد نظر را داریم باتشکر

name3
January 3rd, 2014, 16:09
تایید میشوند درصورتی که دوست عزیزی قصد واگذاری هاستینگ خود را دارد ما مایل به خرید هاستینگ مورد نظر را داریم باتشکر

*دوستان عزیز ، لطفاً قبل از ارسال پاسخ در انجمن ، پاسخ های قبلی را بطور دقیق مطالعه فرمایند

name3
January 4th, 2014, 21:31
جهت اطلاع: دوستانی که تمایل به دریافت بخش هاستینگ ITM7 با ساب دامنه YourName.ITM7.com دارند ، جهت دریافت ، می توانند به پورتال مشتریان رفته و با اطلاعات دقیق ثبت نام نمایند . سپس با آنها تماس گرفته خواهد شد.

موفق و در پناه ایزد مهربان باشید
سید علی صادقی . مدیریت فناوری اطلاعات نسل 7
! Information Technology Management By You

name3
January 4th, 2014, 23:29
Hyper.itm7.com (http://hyper.itm7.com)
لینک پورتال مشتریان