يك ماه پيش دامنه اي ثبت كردم كه ظاهرا يك هفته قبل از من كس ديگه اي دامنه اي بسيار شبيه به مال من رو ثبت كرده بود
ممكنه در آينده دچار مشكل بشم ؟
شبيه به اين مثال :
majalle.ir مال من
majale.ir قبلا ثبت شده
البته من اطلاعي نداشتم و كاملا شانسي بود حتي اون موقع در نتايج گوگل هم چيزي نبود و بخاطر همين فكر نميكردم همزمان با من كس ديگه اي تقريبا شبيهش رو داره ثبت ميكنه
ديروز داشتم سايت خودم رو تو گوگل جستجو ميكردم كه سايت مشابه رو هم ديدم
با تشكر
a3aish
January 1st, 2014, 22:20
خوب دامنه اون درست تر هست و فک بکنم توی نتایج اگه سئوش خوب باشه بالاتر بیاد.خوب بهتره عنوان سایتتون رو عوض بکنید تا کاربراها بتونن تشخیص بدن
meh:d
January 1st, 2014, 22:23
ممنون
ولي از نظر حقوقي بيشتر منظورم هست
چون گروهي داريم رو سايت كار ميكنيم ميترسم بعدا زحمتهامون هدر بره
downloaddl
January 1st, 2014, 22:29
من الان ی دامنه دارم i-so.ir
i-os.ir وقتی سایتم باز نمیشه گوگل این سایت رو به من معرفی می کنه
این شده مشکل من
البته ی دامنه دیدم که داره کلاه برداری می کنه
binkmelat.com
Netfollower
January 1st, 2014, 23:32
درود
سایتتون تو ساماندهی ثبت کنید
درصورت مشاهده ایجاد مزاحمت و...
به راحتی قادر به شکایت هستید
entezar
January 2nd, 2014, 09:53
دامنه به نام شما ثبت شده و تایید شده و از نظر حقوقی هیچ مشکلی نداره
همون طور هم که دوستمون گفتند برین تو سایت ساماندهی و درخواست ثبت بدین
و با جدیت به کارتون ادامه بدین
January 2nd, 2014, 10:06
ممنون از همه
يعني با اين كه ايشون قبل از من دامنه majale.ir رو ثبت كردن وبعد من majalle.ir رو ثبت كردم يراي هيچ كدوممنون مشكلي نيست (از لحاظ حقوقي) و نميتونه ادعاي چيزي بكنه ؟ با اينكه شباهت خيلي زياده ؟
ببخشيد دوباره تاكيد ميكنم چون برام مهمه و نميخوام زحمتامون هدر بره چون تمام مطالبمون اختصاصي ترجمه شده و يا تايپ شده از مجله ها ست و اگه مشكلي پيش بياد خيلي حيف ميشه
entezar
January 2nd, 2014, 10:14
اگه مشکلی بود نباید فیزیک نظری دامنتون رو ثبت میکرد.وقتی ثبت شده یعنی هیچ مشکلی نداره
شکاک هستین شما؟
چه ادعایی بکنه؟
اگه هنوزم دلواپسین بهترین کار اینه که با ایمیل فیزیک نظری جویا باشین
info@nic.ir
yaldahost
January 3rd, 2014, 09:57
دوست عزیز از نظر حقوقی مشکلی ندارد
30SecondToMars
January 3rd, 2014, 19:19
هیچ کاری نمیتونی کنی....! از نظر قضایی . و....
اگر سایت رقیب قوی کار کنه از شما میزنه جلو ...
Saati
January 3rd, 2014, 20:43
ایرنیک سال به سال داره سخت گیر تر میشه. شاید الان چیزی نشه ولی اگه صاحب دامنه چند سال دیگه شکایت کنه شاید رای رو به اون بدن. اگه بلند مدت میخوای وقت بزاری تو سایتت بهتره دنبال یه دامنه دیگه باشی.
h.nanavar
January 10th, 2014, 12:37
با سلام
شما زمانی که می خواستید این دامنه رو به نام خودتان ثبت کنید آیا از وجود چنین دامنه ای با خبر نبودید؟
فقط نام دامنه خود را وارد کردید و ثبت کردید؟
بهتر بود اول یه جستجو میکردید و بعد اقدام به ثبت دامنه میکردید تا مثل الان دچار ابهام نشوید.
به نظر بنده مشکلی پیش نخواد آمد.
زمانی که شما و سایت رقیبتان هر دو به صورت قانونی در حال فعالیت هستید و به دنبال سو استفاده نیستید پس دلیل برای ترس و شکایت نیست.
موفق باشید
sinakhan
January 10th, 2014, 13:51
ممنون از همه
يعني با اين كه ايشون قبل از من دامنه majale.ir رو ثبت كردن وبعد من majalle.ir رو ثبت كردم يراي هيچ كدوممنون مشكلي نيست (از لحاظ حقوقي) و نميتونه ادعاي چيزي بكنه ؟ با اينكه شباهت خيلي زياده ؟
ببخشيد دوباره تاكيد ميكنم چون برام مهمه و نميخوام زحمتامون هدر بره چون تمام مطالبمون اختصاصي ترجمه شده و يا تايپ شده از مجله ها ست و اگه مشكلي پيش بياد خيلي حيف ميشه
چیزی که شما می گی منو یاد سایت ف ی س بوک انداخت که تونست چند سال پیش دامنه .ir شو که توی ایران ثبت شده بود و ثبت کننده هم برای فروش کتاب از اون سایت می خواست استفاده کنه رو تصاحب بکنه ! البته با شکایت و کارای قانونی و ...
یا مثلا اگه شبیه دامین ارگان ، سازمان یا بانک و ... شما دامنه ای ثبت کنید که قصد فریب کاربران را داشته باشید (دور از جون شما) اون وقت می شه نگران بود که مشکل ساز بشه
مثلا سایت msrt.ir (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و سایت msrt.com ( تحصیلات دانشگاهی) هردو دارن کار می کنند و سایت دوم نه شیلتر شده و نه از طرف وزارت خانه شکایتی شده ، چون قصد فریب و ... نداشته.
یا همینطور سایتی که دامنه ای مشابه بانک ملت داره و فقط برای فروش دامین ، آن را ثبت کرده است و محتوایی ندارد و شیلتر هم نشده !
امیدوارم واستون مفید باشه.
January 11th, 2014, 16:05
با سلام
شما زمانی که می خواستید این دامنه رو به نام خودتان ثبت کنید آیا از وجود چنین دامنه ای با خبر نبودید؟
فقط نام دامنه خود را وارد کردید و ثبت کردید؟
بهتر بود اول یه جستجو میکردید و بعد اقدام به ثبت دامنه میکردید تا مثل الان دچار ابهام نشوید.
به نظر بنده مشکلی پیش نخواد آمد.
زمانی که شما و سایت رقیبتان هر دو به صورت قانونی در حال فعالیت هستید و به دنبال سو استفاده نیستید پس دلیل برای ترس و شکایت نیست.
موفق باشید
با سلام
جستجو هم كردم ولي چون چند روز بيشتر از ثبت نگذشته بود و احتمالا در گوگل هم ثبت نشده بود چيزي نشون نداد
از طرفي ايشون هم سايت رو تازه راه انداختن و هنوز اعتباري نداره كه من خواسته باشم از اعتبارشون سوء استفاده كنم و فقط نوعي بد شانسي بود
M-Sadeghi
January 11th, 2014, 16:16
چقدر ذهنتونو درگیرش می کنید من قالب یه شرکت رو ریپ کردم رفت شکایت کرد عین خیالمم نبود حالا دامنه که چیزی نیست