ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا Vps برای سایت دانلود مناسب است

mela11
January 1st, 2014, 20:33
سلام. من یه سایت دانلود دارم, حجم کل اطلاعات هم 20 گیگ هست و پهنای باند زیادی هم مصرف نمی کنم. الان یه هاست دانلود از میهن وب هاست دارم که خیلی عالیه ولی قیمتش یکم زیاده (20 هزار تومن). حالا می خواستم ببینم vps ارزون تر در نمیاد؟ چون می خوام حجم اطاعات رو بیشتر کنم یا همین هاست دانلود خوبه؟ اگه جوابتون مثبت هست با چه مشخصاتی باشه؟ شما شرکتی رو برای خرید vps می شناسید؟ ممنون

novinvps.com
January 1st, 2014, 20:36
سلام. من یه سایت دانلود دارم, حجم کل اطلاعات هم 20 گیگ هست و پهنای باند زیادی هم مصرف نمی کنم. الان یه هاست دانلود از میهن وب هاست دارم که خیلی عالیه ولی قیمتش یکم زیاده (20 هزار تومن). حالا می خواستم ببینم vps ارزون تر در نمیاد؟ چون می خوام حجم اطاعات رو بیشتر کنم یا همین هاست دانلود خوبه؟ اگه جوابتون مثبت هست با چه مشخصاتی باشه؟ شما شرکتی رو برای خرید vps می شناسید؟ ممنون

سلام
اگه با هاست دانلود مشکلی ندارید حتما جایی که هستید بمونید
+
وقتی برای شما 20 تومان زیاد هست مطمئن باشید با این قیمت vps خوبی نمیتونید پیدا کنید .
مگر با مقدار منابع کم ، که قطعا تاثیر مستقیم روی کیفیتتون خواهد گذاشت

glxx
January 1st, 2014, 20:40
vps با 20 تومان گیرت نمیاد خوب باشه

Mr.Te0
January 1st, 2014, 20:42
جایی که سرویس تهیه کردید یکی از معتبر تین هاستینگ ها است.
به نظر بنده هم همونجا بمونید و کیفیت رو فدای ارزانی نکنید که ضربه میخورید.

admine
January 1st, 2014, 20:49
دوست عزیز سایتت دانلود نرم افزار هست؟ اگه هست بیا دوتایی روش کار کنیم پولدار شیم.

hastak
January 1st, 2014, 20:52
با سلام
از هاست استفاده کنید برای شما بهتره وگرنه وی پی اس ارزون هم هست ولی با منابع کم

admine
January 1st, 2014, 21:25
با سلام
از هاست استفاده کنید برای شما بهتره وگرنه وی پی اس ارزون هم هست ولی با منابع کممن یه سرور مجازی دارم رم 1گیگ هارد 30گیگ خاستی بگو بهت میدم ماهی 10هزار تومان.

hastak
January 1st, 2014, 21:29
من یه سرور مجازی دارم رم 1گیگ هارد 30گیگ خاستی بگو بهت میدم ماهی 10هزار تومان.
عزیزم اینجا جای آفر دادن نیست مدیران ببینن باهاتون برخورد میکنن
مرسی من خودم این کارم

novin-web
January 1st, 2014, 22:05
سلام
بهتر هست روی هاست بمونید

mela11
January 1st, 2014, 23:04
بله همنطور که گفتید من هم فقط کیفیت می خوام. ولی الن که خواستم افزایش حجم بدم و خرج بیشتر کنم نظر چند تا از دوستان با تجربه رو بدونم. خیلی ممنون واقعا راهنمایی بزرگی کردید.

downloaddl
January 1st, 2014, 23:08
20 هزار تومان زیاده ؟ژ
من می خواستم یکی از سرور های کانادا رو به شما معرفی کنم که به پول ایران میشه 130 هزار تومان
اگه برای سایتتون نمی خواین خرج کنید
پس برای چی سایت راه اندازی کردین ؟!
بهتره روی همین میهن وب هاست بمونید
100 با قیمت وی پی اس به مشکل بر می خورید

mela11
January 2nd, 2014, 11:28
ببخشید شما که خودتون vps ارایه میدید (novinvps) بنظرتون این سروری که با مشخصات زیر ارایه میدید برای جایگزینی با هاست دانلود مناسب نیست؟

USA-VPS-512 (0 موجود است)
CPU: 2x Intel Xeon E5520
RAM:512
HDD: 30 GB
Bandwidth: UNLIMITED
Main server speed : 1Gbit

reza*
January 2nd, 2014, 12:08
ببخشید شما که خودتون vps ارایه میدید (novinvps) بنظرتون این سروری که با مشخصات زیر ارایه میدید برای جایگزینی با هاست دانلود مناسب نیست؟

USA-VPS-512 (0 موجود است)
CPU: 2x Intel Xeon E5520
RAM:512
HDD: 30 GB
Bandwidth: UNLIMITED
Main server speed : 1Gbit

دوست عزیز در نظر داشته باشید کسانی که به شما وی پی اس میدن اکثرا پشتیبانی نرم افزاری ندارن .

یعنی شما 2 راه پیشه رو دارید : یا پرداخت هزینه برای کانفیگ های نرم افزاری و یا صرف کلی وقت برای یاد گرفتن اون ها .

همین انجمن رو سرچ کنید ببینید چند نفر با iis به مشکل میخورن که توانایی حل اون رو ندارن .

666regab
January 2nd, 2014, 12:47
اگر هزینه 20 تومن برای شما زیاد هست بهتره همون هاست دانلود رو استفاده کنید .
سرور مجازی یک هزینه ماهانه برای اجاره سرور داره + هزینه کانفیگ اولیه داره .همچنین سرور مجازی با توجه به اینکه بدون پشتیبانی در ادامه مراحل ارائه می شه در صورتی که مشکلی رو سرور ایجاد کنید و سرور بخوابه اصولا هزینه می گرند که این امر برای هاست دانلود نیست .

servervds.com
January 2nd, 2014, 12:55

سلام
جواب میدهد
این گونه مسائل، کانفیگ رایگان میدهیم

درخواست ویپی اس کنید در بخش مربوط تا افر دهیم

webna
January 2nd, 2014, 15:11
سلام
جواب میدهد
این گونه مسائل، کانفیگ رایگان میدهیم

درخواست ویپی اس کنید در بخش مربوط تا افر دهیم

سرورها هم 1024 میدین آخرش 128 در میاد حتما

servervds.com
January 2nd, 2014, 15:45
قالب شما که ریپ شده و ***ی هست . سرورها هم 1024 میدین آخرش 128 در میاد حتما

شما انتقاد کردین ؟
یا راهنمایی ؟

شما میتونین سرویسهای ما رو تست کنید بعد نظر بدهید
تو انجمن سرچ کنید در مورد ما بعد از 3 سال کسی نتوانسته ایرادی بر خدمات ما بگیریه مهم کیفیت و پستیبانی هست نه قالب
قالب مهمه براتون ؟
تا 4 روز دیگه قالب اختصاصی میاد بالا

شما تمام وی پی اس فروشان برسی کنید اکثرا قالب ریپ دارند مگر مشکلی هست ؟ مهم کیفیت هست و پشتیبانی که از دوستان من میشناسم سایت هم ندارند و پشتیبانی انها هم بهتر از خیلی دیگر دوستان هست

نظرتان محترم اما لطفا با دلیل و مدرک نظر بدهید

با تشکر

Nicdata
January 2nd, 2014, 20:50
دوست عزیز
شما 20 تومن نمی خواین برای سایتتون خرج کنین ؟
وی پی اس بگیرید که 100تا گرفتاری و حتی خرج بیشتر و حتی اگه بخواین با قیمت پایین تهیه کنید آپتایم پایین داشته باشید ؟
از جایی که هاست دانلود دارید مطمئن باشید و به نظرم تکون نخورید .

yaldahost
January 3rd, 2014, 09:55
با توجه به مصرف فضای کم از هاست دانلود استفاده کنید بهتر هست

30SecondToMars
January 3rd, 2014, 19:21
هاست بهتر از از وی پی اس است
چون سرور به مدیریت و .... نیاز داره
سرور گرون تره
سرور مشکلات زیادی داریه

اما هاست مشکلات مذکور رو نداره

behnam289
January 3rd, 2014, 20:44

با سلام

من فکر کنم هیچ ربطی نداره vps بخرید یا vds بخرید یا یک هاست دانلود داشته باشید یا حتی سرور اختصاصی بخرید !
در نهایت هرچه قدر پول بدید آش میخورید ! ممکنه هاستی که دارید از خیلی وی پی اس هایی که الان خیلی ها افر میدند بهتر باشه
از یک طرف دیگه شما فقط 20 گیگ اطلاعات دارید ....

مثلا وقتی شما سرور مجازی خرید میکنید میتونید روی سرور دانلود منیجر نصب کنید و فایل ها را در خود سرور دانلود کنید ! اما روی هاست دانلود باید از روی سیستم خودتون آپلود کنید و پهنای باند زیادی مصرف کنید

در کل نظر من این هست : هر موقع هزینه هاست دانلود شما به اندازه وی پی اس عالی شد (حدود 40-50) یک وی پی اس بخرید و هر موقع هزینه وی پی اس شما به اندازه یک سرور اختصاصی شد یک سرور اختصاصی بخرید ......

arc1o0
January 3rd, 2014, 22:51
بااطلاعاتی که دادید در حال حاضر روی همان هاست بمانید

هم اطلاعات فنی محدودی دارید

و هم هزینه سرور مجازی حداقل 2 برابر چیزی است که الان پرداختی می کنید

موفق باشید

hamedmj
January 4th, 2014, 12:40
http://www.webhostingtalk.ir/f14/101739/

sheitonakshirazi
January 4th, 2014, 13:39
درود
الان هزینه یه وی پی اس با رم 512 با 20-30 گیگ هارد هست بین 20-30 تومن دوستان نمیدونم چرا میگن نمیشه !!!!
وی پی اس یه سری خوبی ها و بدی هایی داره که شما باید تحلیل کنید ببینید کدومش بهتره .
وی پی اس یه سری چیزا باید بلد باشی که اگر به مشکلی خوردین بتونید حلش کنید اما از اونطرفش یه سری مزیت هایی داره که دسترسی سریع تر هست میتونید سریعتر کاراتونو انجام بدین (دانلود - ویرایش - رمز گذاریو ...) و از همه مهمتر منابع اختصاصی هست یعنی رمو سی پی یو واسه خودتونه به خصوص وب سرویس .
در مورد هاست دانلود هم حالا اگر دوستان نگن تبلیغ کردیم اما کاملا منابع اختصاصیه دقیقا مثل وی پی اس یعنی رمو سی پی یو و از همه مهمتر وب سرویس یکی از این نمونه ها هاست دانلود خودمون هست K Panel Server که همه منابع اختصاصی هست و امکاناتی که داخلش گذاشتیم بیشتر نیاز های مشتری را برطرف میکنه
شما میتونید نمونه هایی از این هاست دانلود ها را ببینید این دمو از کنترل پنل ساخت کاکو هاست هست K panel server

دمو از کنترل پنل :

http://198.50.175.49:2082/

username: demo

password: demo

امیدوارم اینو مدیران به عنوان تبلیغ نذارن چون من هدفم بحث در مورد این موضوع بود :)

pouyajabbarisani
January 9th, 2014, 14:54

ببینید دوست گرامی این مبلغ 20 تومن واسه سرور مجازی تنها سرور خام هست و شما فرضا اگه کانفینگ حرفه ای رو هم بلد باشی باید ماهی 60 هزار یا 20 هزار هم برای سی پنل یا دایرکت ادمین خرج کنی که بالای 40 تومن در میاد واست در ضمن سرور 20 تومنی رمش صددرصد پایین هست که اگر یوزر و بازدید کننده ات زیاد باشه مناسب نیست. ولی از اینها گذشته اگه بخواهی سرور دانلود بگیری سایت و هاست اصلی ات هم php و linux باشه بازم بهتره به ویندوز بگیری چون یک محیط گرافیکی بهت ارائه می ده که میتونی تو ویندوز فایل هارو مستقیم رو اون دانلود کنی که سرعت کارت افزایش پیدا می کنه. ولی لینوکس اینطور نیست و کار کردن باهاش خط فرمان هست.
موفق باشی