توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دانلود دیتابیس در دایرکت ادمین
adenaweb
January 1st, 2014, 14:27
سلام
دوستان ما درحال انتقال اطلاعات یکی از مشتریان از دایرکت ادمین به سی پنل هستیم، متاسفانه وقتی روی دانلود توی mysql در دایرکت ادمین کلیک میکنیم، با اینکه حجم زده شده برای دیتایس 70 مگ هست، ولی فایلی که برای ما دانلود میشه 300 بایت هست.
مشکل از کجاست؟
دیتابیس در فول بک اپی که در قسمت backup/restor گرفته میشه حاوی دیتابیس هست؟ اسم دیتابیس توی اون پوشه چیه؟ اگر هست!
باتشکر
adenaweb
January 1st, 2014, 14:52
نبود؟
adenaweb
January 1st, 2014, 15:02
کلا کسی با دایرکت ادمین کار نکرده نه ؟!؟
Yas-Host
January 1st, 2014, 15:17
یک فول بک آپ از هاست دایرکت ادمین بگیرید سپس در سرور سی پنل wget کنید و در هاست بریزید و extract کنید و فایلای public_html رو انتقال بدید و یدتابیس هارو با phpmyadmin یا ssh یا برنامه های dump ایمپورت کنید.
adenaweb
January 1st, 2014, 15:28
یک فول بک آپ از هاست دایرکت ادمین بگیرید سپس در سرور سی پنل wget کنید و در هاست بریزید و extract کنید و فایلای public_html رو انتقال بدید و یدتابیس هارو با phpmyadmin یا ssh یا برنامه های dump ایمپورت کنید.
اسم دیتابس تو اون فایلا چیه؟
اصلا فایلی که پسوند sql داشته باشه توشون نیست!
a3aish
January 1st, 2014, 16:11
خوب دیتابیس رو با فرمت زیپ اکسپورت میکنه که باعث میشه حجمش کم بشه.توی فول بک آپ هم بای دنبال پوشه ای به نام mysql بگردی .اسم دیتابیست رو پیدا کنی بعد ایمپورت کنی
adenaweb
January 1st, 2014, 17:08
خوب دیتابیس رو با فرمت زیپ اکسپورت میکنه که باعث میشه حجمش کم بشه.توی فول بک آپ هم بای دنبال پوشه ای به نام mysql بگردی .اسم دیتابیست رو پیدا کنی بعد ایمپورت کنی
عزیز تو رو خدا نظر میدید، دیگه به ادم توهین نکنید!
یعنی بعد از 4 سال هنوز نمی دونم اینو؟! عزیز دلم فشرده میکنه ولی نه اینکه 70مگ رو به 300 بایت تبدیل کنه :|
اول از همه هم دنبال همون پوشه گشتم نبود! :|
a3aish
January 1st, 2014, 22:08
جوری میگی هفتاد مگ انگار سه ترابایته.خوب من فیلم های بی صدا و با فرمت آی وی رو از پونصد مگ زیپ میکنم سه چهاز مگ . ببین با فرمت دیگه ای ذخیره نکرده مثل تکست یا چیزای دیگه
downloaddl
January 1st, 2014, 22:33
عزیزم ؟:دی
اگه تو یاهو میپرسیدی بهت یاد میدادم
دسترسی ها رو برام بفرست ببینم مشکل از کجااس
downloaddl
January 1st, 2014, 22:34
جوری میگی هفتاد مگ انگار سه ترابایته.خوب من فیلم های بی صدا و با فرمت آی وی رو از پونصد مگ زیپ میکنم سه چهاز مگ . ببین با فرمت دیگه ای ذخیره نکرده مثل تکست یا چیزای دیگه
مشکل ایشون با دیتابیس بود نه فایل های دیتای در پابلیک اچ تی ام ال