توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پکیج کامل whmcs برای یک هاستینگ جدید
monisterhost
January 1st, 2014, 13:43
ازتون یه پکیج کامل whmcs شامل پلاگین ها ، و ... کلا درست باشه و باگ هم نداشته باشه!!! کسی داره ؟
sarinainc
January 1st, 2014, 13:51
ازتون یه پکیج کامل whmcs شامل پلاگین ها ، و ... کلا درست باشه و باگ هم نداشته باشه!!! کسی داره ؟
سلام
بله ، لطفاً با شماره 09375443163 تماس برقرار نمایید.یا اینکه در اسکایپ با sarinainc در ارتباط باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما
downloaddl
January 1st, 2014, 13:59
یاهو پیام بدید براتون نصب و پیگربندی کنم
monisterhost
January 1st, 2014, 14:13
این ایمیلم هست :
Hrestart79@Gmail.com
دوستانی که می تونن به من کمک کنن بهم ایمیل بدن.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش می کنم یکم زود!!!!
ULTRAWEB
January 1st, 2014, 14:23
اینجا رو ببین آخرش خودم ضمیمه کردم:) حالشو ببر همه چی هم داره و کارش درسته نسخه ی جدیدشم هست
5.2.15
https://mega.co.nz/#%21ilZBGTbA%21GkD1KCNlTWJJFu-wSGi0NFWPIqs1lB_7EhH3nTwQd-k
monisterhost
January 1st, 2014, 14:27
کدوم تاپیک ؟ + من بدون باگ می خوام ها . فارسی باشه. پلاگین های لازم روش باشه و ... داره اینا رو ؟
monisterhost
January 1st, 2014, 14:53
لینکتو درست بده!
ULTRAWEB
January 1st, 2014, 15:00
عزیزم لینک مگا هست و درست هست همه ی چیزایی میخوای هم داره
فارسی ساز+تم دیفالت+ نسخه ی جدید+.....
حجمشم 26مگ هست که با برنامه 7zipزیپ شده شده 10مگ
monisterhost
January 1st, 2014, 15:09
من اون صفحه رو بزا کردم و فقط شکل چند تا مروگر هست !
mohsen1
January 1st, 2014, 15:52
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره ...
مراقب اعتبار خودتون و مشتریاتون باشید. :103:
ULTRAWEB
January 1st, 2014, 17:05
من اون صفحه رو بزا کردم و فقط شکل چند تا مروگر هست !
مرورگرتون اگر اپدیت و بروز نباشه نمیتوانید وارد سایت شید
و میگه باید اپدیت کنید مرورگرهای پیش فرضم که توصیه میکنه
فایرفاکس هست و کروم و بقیه که دارین می بینید مرورگر خودتون رو به روز کنید و فایل رو دانلود کنید
ULTRAWEB
January 1st, 2014, 17:17
چرا گربه ها هم محض رضای خدا موش میگیرن
الان لینوس تروالدز هسته لینوکس رو عرضه
کرده رایگان و همه دارن استفاده میکنن مشکلی هست
اینطور حرف زدن باعث میشه به جواب دهنده به استارتر توهین
شه اگر سوادش رو داری فایل هایی من گزاشتم رو با نسخه ی اصلی
مقایسه کن و یاد میگیری که هیچ توشون نیست و فقط یک سری از فایل ها کم شدن
یک چیز دیگه شما لایسنس 7 8 دلاری دایرکت ادمین رو هم داری میدی 17تومن یعنی داری چندتا هزاری
هم زیر قیمت دایرکت ادمین میدی داری جرم میکنی و ریگی به کفشتون هست
بهتر هست همیشه نشناخته حرفی نزنیم باتشکر
downloaddl
January 1st, 2014, 17:28
برو خونه
این همه سرور برای بچه ها کانفیگ های اولش رو رایگان انجام دادم
اون همه whmcs مجانی نصب کردم
خیلی چیزا به خیلیا مجانی یاد دادم
کسی نبودم که همه چیو بخوام با پول انجام بدم
بعد امسال شما میان تو این اانجمن
هرچی دوس داشته باشن بار ما می کنن
اره
هیچ کاری برای محض رضای خدا انجام داده نمیشه
اما هر کاری هم واسه انجام دادنش نیاز به دریافت وجه نسیت
mohsen1
January 1st, 2014, 17:41
1 - خیلی هم عالی . شما داری یه چیزی رو که رایگان عرضه شده و هدفش هم از اول تجاری نبوده (لینوکس) رو با whmcs که ماهیانه 15 دلار لایسنسش هست مقایسه می کنی ؟
2 - کسی که نسخه نال استفاده می کنه در بهترین حالت آقای محترمی مثل شما که نال کرده هیچ خرابکاری در سورس انجام نداده . شما بیا بگو اگه فردا یه باگ امنیتی برای این نسخه پابلیک بشه استارتر خوشبخت! از کجا می خواد پچ whmcs رو بگیره و نسخه خودش را آپدیت یا آپگرید کنه ؟ شما تضمین میدی که تا ابد برای ایشون نسخه های جدید رو نال کنی و تقدیم شون کنی ؟
دوست من کاری که از پایه خرابه نباید روش حساب کرد. شما خودت یا برنامه نویسی یا سرور کانفیگ می کنی یا ... . برای کار خودت لا اقل ارزش قائل بشو !!
ما هم کار رایگان زیاد انجام دادیم و میدیم ولی از زحمات دیگران نمیایم سوء استفاده کنیم و برا خودمون اعتبار کسب کنیم ;)
شما هم به قول خودت اول ببین تو کار ما ریگی هست یا نه بعد تهمت بزنید .
هر وقت ایرادی دیدید اطلاع بدید و پابلیک کنید تا بقیه ببینند و مطلع بشن.
باز میل خودتون هست . هر طور صلاح می دونید عمل کنید . امیدوارم هیچ مشکلی برای ایشون پیش نیاد ... :53:
downloaddl
January 1st, 2014, 17:46
1 - خیلی هم عالی . شما داری یه چیزی رو که رایگان عرضه شده و هدفش هم از اول تجاری نبوده (لینوکس) رو با whmcs که ماهیانه 15 دلار لایسنسش هست مقایسه می کنی ؟
2 - کسی که نسخه نال استفاده می کنه در بهترین حالت آقای محترمی مثل شما که نال کرده هیچ خرابکاری در سورس انجام نداده . شما بیا بگو اگه فردا یه باگ امنیتی برای این نسخه پابلیک بشه استارتر خوشبخت! از کجا می خواد پچ whmcs رو بگیره و نسخه خودش را آپدیت یا آپگرید کنه ؟ شما تضمین میدی که تا ابد برای ایشون نسخه های جدید رو نال کنی و تقدیم شون کنی ؟
دوست من کاری که از پایه خرابه نباید روش حساب کرد. شما خودت یا برنامه نویسی یا سرور کانفیگ می کنی یا ... . برای کار خودت لا اقل ارزش قائل بشو !!
ما هم کار رایگان زیاد انجام دادیم و میدیم ولی از زحمات دیگران نمیایم سوء استفاده کنیم و برا خودمون اعتبار کسب کنیم ;)
شما هم به قول خودت اول ببین تو کار ما ریگی هست یا نه بعد تهمت بزنید .
هر وقت ایرادی دیدید اطلاع بدید و پابلیک کنید تا بقیه ببینند و مطلع بشن.
باز میل خودتون هست . هر طور صلاح می دونید عمل کنید . امیدوارم هیچ مشکلی برای ایشون پیش نیاد ... :53:
چرا نسخه نال یا کرک نصب کنیم که فردا به مشکل بر بخوریم ؟!
برای هر کی نصب کردم هزینه لایسنس 45 هزار تومان گرفتم یا گفتم لایسنس نهیه کنید براتون انجام میدم