توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت یک سیستم وبلاگ دهی با php
Mohammadrex
January 1st, 2014, 12:25
سلام دوستان . بنده میخوام یک صفحه ایجاد کنم که توش فقط یک ویرایشگر متن وجود داشته باشه وکاربر توش متن بنویسه و عنوان رو انتخاب کنه و دکمه ارسالی هم وجود داشته باه که با زدن دکمه ارسال متنیکه کاربر نوشته به زیر ویرایشگر بیاد و همین طور کاربر بتونه مطلب بنویسه و مثل یک وبلاگ ازش استفاده کنه وتو گوگل ایندکس بشه . ایا بای شروع چنین کاری کسی میتونه کمکم کنه و توضیحات لازمو برام بده؟ممنونl-)
dexin
January 1st, 2014, 12:43
بله آقا محمد . توضیحات کامل برام بفرس
Mohammadrex
January 1st, 2014, 13:57
کسی نیست توضیح بده
radan
January 2nd, 2014, 09:50
سلام دوستان . بنده میخوام یک صفحه ایجاد کنم که توش فقط یک ویرایشگر متن وجود داشته باشه وکاربر توش متن بنویسه و عنوان رو انتخاب کنه و دکمه ارسالی هم وجود داشته باه که با زدن دکمه ارسال متنیکه کاربر نوشته به زیر ویرایشگر بیاد و همین طور کاربر بتونه مطلب بنویسه و مثل یک وبلاگ ازش استفاده کنه وتو گوگل ایندکس بشه . ایا بای شروع چنین کاری کسی میتونه کمکم کنه و توضیحات لازمو برام بده؟ممنونl-)
دوست عزیز سلام
در دنیای برنامه نویسی هر چی فکرشو کنی یه روز میشه نوشت
من فقط یه توضیح کلی بهتون می دوم بقیش با خودتون چون خودم وقت نمی کنم
باسه دریافت اطلاعات که حتما می دونید باید بانک اطلاعاتی با امنیت های خودتون به کار ببرید
باسه ویرایش گر مثله همین انجمن می توننین موقع ارسال کد هاشو برای خودتون کپی و استفاده کنین یا امثال TinyMCE ...
دکمه ارسال که اینا که دیگه معلومه از طریق دستور <form> ویه آدرس باسه دریافت اطلاعات باید باشه
باسه نمایش اطلاعات یا باید آجاکس استفاده بشه یا دستی رفرش بدید
باسه ایندکس شدن اگه منظورتون ساب دامین باشه یادمه که گوگل دامین اصلی رو توش ثبت کنید ساب دامین ها هم ایندکس می شن
به شرطی که شرایط سئو رو رعایت کنید و آدرس های پرملینک لینکاتون کوتاه باشه
--------------------------
ولی اینا همه نیاز به یه فرد خبره داره که آشنایی به تمام موارد رو داشته باشه
مخصوصا اگه بخواین ساب دامین اتومات ساخته بشه که خودش داستان های خودش رو داره
از همه اینا گذشته بحث امنیت در هنگام ارسال و دخیره رو داری که بتونید جلوی تمام اینجکشن ها رو بگیرید
اگه می خواهید بدون هرینه توسط خودتان انجام بشه و دانش کافی از برنامه نویسی و الگوریتم ها دارید بهتره از نرم افزار های رایگان وبلاگ دهی که رایگان گذاشته شده کداشو ببینید و الگو برداری کنید...
رایگان
اسکریپت وبلاگ دهی (http://www.scriptland.ir/cat/61)
--------------
موفق باشین