ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : #### انتقال دامنه از resello به شركت ديگر!؟

.K.H.A.
January 1st, 2014, 11:11
سلام و روز بخير

دوستان خواستم بپرسم امكان انتقال دامنه از resello به شركت ديگر هنوز وجود نداره ؟
من يه دامنه دارم كه بايد حتما انتقال بدم به يه شركت ديگه اما وقتی كد انتقال رو ميزنم مينويسه كه امكانش موجود نيست و دامنه قفل شده !!!
كسی ميدونه بايد چكار كنم ؟ راهی وجود داره ؟

novin-web
January 1st, 2014, 11:22
سلام
به پشتیبانی تیکت بدید تا براتون ازاد کنن.
برای ما رایگان انجام دادن.

RoobinaServer
January 1st, 2014, 11:24
سلام و روز بخير

دوستان خواستم بپرسم امكان انتقال دامنه از resello به شركت ديگر هنوز وجود نداره ؟
من يه دامنه دارم كه بايد حتما انتقال بدم به يه شركت ديگه اما وقتی كد انتقال رو ميزنم مينويسه كه امكانش موجود نيست و دامنه قفل شده !!!
كسی ميدونه بايد چكار كنم ؟ راهی وجود داره ؟

سلام

رسیلر یه قانون گذاشته که برای انتقال امکان انتقال هست اما دو پنل باید هماهنگ بشه و هزینه هم دریافت میکنه برای انتقال :- |

به میزبانتون بگید.

.K.H.A.
January 1st, 2014, 11:24
سلام
به پشتیبانی تیکت بدید تا براتون ازاد کنن.
برای ما رایگان انجام دادن.

من مستقيم خودم ثبت نكردم به سايت خريد دامنم گفتم ميگن امكانش نيست !

.K.H.A.
January 1st, 2014, 11:25
سلام

رسیلر یه قانون گذاشته که برای انتقال امکان انتقال هست اما دو پنل باید هماهنگ بشه و هزینه هم دریافت میکنه برای انتقال :- |

به میزبانتون بگید.

سلام
منظورتون از دو پنل چيه ؟ من از resello ميخوام منتقل كنم به name.com

lordvps.ir
January 1st, 2014, 11:33
سلام
منظورتون از دو پنل چيه ؟ من از resello ميخوام منتقل كنم به name.com

این مشکل رو من هم دارم اگه مشکل حل شد به من هم کمک کنید

auuob
January 1st, 2014, 11:59
up

royl
January 1st, 2014, 12:37
دوست عزیز خودتو یه ایمیل به ریسیلو بزنید و بهشون بگید که قفل دامنه رو باز کنن
با ایمیلی که تو مشخصات دامنه هست
در ضمن یه جای دیگه یه پنل دارم که با ایرانی ها مشکل نداره اگه خواستی بگو 9 دلار شارژ داره زیر قیمت بهت میدم

auuob
January 1st, 2014, 12:43
ممنون دوست عزیز royl (http://www.webhostingtalk.ir/member/77959/)
آدرس ایمیل پشتیبانی ریسیلو رو ندارین بهم بگین؟ تشکر

auuob
January 1st, 2014, 13:23
ضمن تشکر از دوستمون royl بابت راهنمایی خوبشون

بنده بخاطر مشکلاتی که ریسیلو داشت مجبور به انتقال به انلاین نیک شدم.
یکی از مشکلات Child name server بود که در انلاین نیک این مشکل وجود ندارد و...

و شرکتی که دامنه رو توسط اون ثبت کرده بودیم ، همکاری لازم رو برای انلاک کردن رو نداشت و مجبور شدیم بصورت مستقیم با ریسلو https://www.resello.com/support ارتباط بر قرار کنیم.
در زمان ارسال ، مشخصات که در موقع ثبت دامنه وارد کرده اید را پیوست کنین ، ادرس ایمیل ، نام و نام خانوادگی و ...
و دقایقی بعد جواب را بصورت ایمیل برایمان ارسال کردند و دامنه انلوک شد و اماده انتقال.

امیدوارم از دوستان نیز هرکس مشکل دارد ، مشکلش حل شود.

sadeght
January 1st, 2014, 19:36
خب شما همونجا منتقل کردید وانی منتقل شد یا نه ؟

MOHAMMAD MOHSEN
January 1st, 2014, 19:38
اگر دامین های جز دامین هایی هست که از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل شده امکان انتقالش نیست طبق قوانین باید حداقل 60 روز از انتقال بگذره تا بتونید مجدد انتقال بدید

اگر دامین ها جدیدا ثبت شده هم باز نمی تونید انتقال بدین حداقل باید 60 روز از ثبتش بگذره

.K.H.A.
January 1st, 2014, 19:44
اگر دامین های جز دامین هایی هست که از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل شده امکان انتقالش نیست طبق قوانین باید حداقل 60 روز از انتقال بگذره تا بتونید مجدد انتقال بدید

اگر دامین ها جدیدا ثبت شده هم باز نمی تونید انتقال بدین حداقل باید 60 روز از ثبتش بگذره

بلاخره امكانش هست يا نيست؟
دامنه تازه از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل شده .

MOHAMMAD MOHSEN
January 1st, 2014, 20:13
بلاخره امكانش هست يا نيست؟
دامنه تازه از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل شده .

خیر امکانش نیست و باید حداقل 60 روز منتظر بمونید!

behnam289
January 1st, 2014, 20:27
ریسلو بد ترین و مسخره ترین شرکت ثبت دامنه میتونه باشه :| فقط یک نفر ایمیل های پشتیبانی را جواب میده و مشکلات را نمیتونند حل کنند سیستمشون پر از اشکاله

باید هیچ دامنه ای اون جا ثبت نکرد دامنه ها را هم آروم آروم منتقل کرد .... (اگر بزارند!)
حالا بازم خدا کنه بعد از 60 روز اجازه بدند دامنه ها را منتقل کنیم !
همه دامنه ها در وضعیت client Transfer Prohibited هستند ظاهرا نمیشه انتقال داد...

auuob
January 1st, 2014, 22:00

سلام. لطفا میشه منبع تون رو بگین.