توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی(مخصوص چت روم)
ebrahim.arta
January 1st, 2014, 03:49
سلام...
یه سرور اختصاصی برای چت روم میخوام .
بین 700تا1000 کاربر انلاین
چیزی که برام مهمه سرعت - پشتیبانی
اصلا قطعی نداشته باشه حتی یک دقیقه
به نظرتون از کدوم دیتاسنتر بگیرم ؟
NarvanData
January 1st, 2014, 03:56
سلام
میتونین با روبینا سرور در این مورد صحبت کنین که خودشون هم سرور چت ارایه میدن
سلام، من دیتاسنتر ColoCrossing رو به شما پیشنهاد میکنم.
واقعاً پشتیبانیشون در حالی عالی هستش و همینطور سخت افزار، شبکه و کیفیت پورت سرورها.
آی پی جهت تست پینگ سرور : 192.3.95.1
جهت دریافت بهترین پیشنهادات با ما مکاتبه نمایید : ارسال تیکت - PARNAK Ltd (http://www.ded24.com/clients/submitticket.php?step=2&deptid=2)
ارادتمند.
arc1o0
January 1st, 2014, 04:30
سلام
برای سرور چت رو حتما باید هارد اس اس دی داشته باشید. چه بهتر که رید سخت افزاری نیز روی سرور شما نصب باشد.
در حال حاضر بهترین گزینه برای شما سرور زیر می باشد، علاوه بر داشتن هارد اس اس دی ، رید سخت افزاری نیز روی سرور نصب شده که تاثیر قابل توجهی روی سرعت لود سایت و ... دارد
Intel Xeon E3-1245v2
4 c / 8 t
3.4 GHz+
32 Go
2x 120 Go SSD
Hard
200 Mbps
1 Gbps
سرور فوق به شکل تحویل فوری موجود است.
ساعت 4:30 دقیقه صبحه و بنده و یکی از کارمندان بخش پشتیبانی شرکت آنلاین و در حال ارائه خدمات به مشترکین هستیم.
جهت دریاف قیمت روز با ما در تماس باشید.
0933-875-8957
سایر اطلاعات در امضا
princeserver
January 1st, 2014, 08:29
تضمین سرعت کیفیت مقابل دوستان برای شما
فروش ویژه سرور کریسمس 2014 امکانات افر: زمان هدیه برای سرور مجازی سفارشات ماهانه - تخفیف ویژه برای سفارشات 6 ماهه و سالانه
افر اول : رم 256 مگ معادل 256 مگابایت اختصاصی بدون شیرشدن رم با دیگر سرور ها به همراه 15گیگ هارد پورت یک گیگ به همراه پنل ویرچوالیزور = عکس پنل مدیریت سرور (ویرچوالیزور) پیوست پست می باشد ---- قیمت ماهانه 25 تومان****** تعدادکور CPU یک هسته معادل 1 عدد هدیه کریسمس 3 روز رایگان
افر دوم : رم 512 مگ معادل 512 مگابایت اختصاصی بدون شیرشدن رم با دیگر سرور ها به همراه 20 گیگ هارد پورت یک گیگ به همراه پنل ویرچوالیزور = عکس پنل مدیریت سرور (ویرچوالیزور) پیوست پست می باشد ---- قیمت ماهانه 30 تومان ****** تعداد کور CPU یک هسته معادل 1 عدد هدیه کریسمس 5 روز رایگان
افر سوم : رم 1024 مگ معادل 1 گیگابایت اختصاصی بدون شیرشدن رم با دیگر سرور ها به همراه 30 گیگ هارد پورت یک گیگ به همراه پنل ویرچوالیزور = عکس پنل مدیریت سرور (ویرچوالیزور) پیوست پست می باشد ---- قیمت ماهانه 35 تومان ****** تعدادکور CPU یک هسته معادل 1 عدد هدیه کریسمس یک هفته رایگان
افر چهارم : رم 2048 مگ معادل 2 گیگابایت اختصاصی بدون شیرشدن رم با دیگر سرور ها به همراه 40 گیگ هارد پورت یک گیگ به همراه پنل ویرچوالیزور = عکس پنل مدیریت سرور (ویرچوالیزور) پیوست پست می باشد ---- قیمت ماهانه 55 تومان ****** تعداد کور CPU دو هسته معادل 2 عدد هدیه کریسمس دو هفته رایگان
افر پنجم : رم 4096 مگ معادل 4 گیگابایت اختصاصی بدون شیرشدن رم با دیگر سرور ها به همراه 80 گیگ هارد پورت یک گیگ به همراه پنل ویرچوالیزور = عکس پنل مدیریت سرور (ویرچوالیزور) پیوست پست می باشد ---- قیمت ماهانه 75 تومان ****** تعداد کور CPU سه هسته معادل 3 عدد هدیه کریسمس سه هفته رایگان
افر ششم : رم 6144 مگ معادل 6 گیگابایت اختصاصی بدون شیرشدن رم با دیگر سرور ها به همراه 100 گیگ هارد پورت یک گیگ به همراه پنل ویرچوالیزور = عکس پنل مدیریت سرور (ویرچوالیزور) پیوست پست می باشد ---- قیمت ماهانه 110 تومان ****** تعداد کور CPU چهار هسته معادل 4 عدد هدیه کریسمس یک ماه رایگان
*کلیه امکانات پنل کاربری و مدیریت سرور برای تک تک سرور فقط و فقط در این افر رایگان بوده و دسترسی کامل به سرور هم از طریق پنل مدیریت امکان پذیر هست هم از طریق پشتیبانی. سفارشات یعد از تاریخ افر هزینه پنل مدیریت 30 تومان اضافه خواهد شد.
**هرکور هسته اضافه مبلغ 10 تومان می باشد *** هر 256 مگ رم اضافه معادل 5 هزار تومان *** پهنای باند تمامی سرور ها به صورت مصرف عادلانه , نامحدود می باشد.****مجاز برای استفاده از تورنت ******ای پی تست از دیتا سنتر 77.243.190.76
***کلیه پشتیبانی سرور ها هم از طریق ارسال ایمیل - ارسال درخواست به ایدی یاهو مسنجر - همچنین همین سایت در مقابل همه دوستان بدون هیچگونه مخفی کاری انجام خواهد شد.
عکس از پورت سرور :
افر اول 10 درصد تخفیف به مناسبت کریسمس 2014 17 درصد
افر دوم 15 درصد تخفیف به مناسبت کریسمس 2014 23 درصد
افر سوم 20 درصد تخفیف به مناسبت کریسمس 2014 25 درصد
افر چهارم تماس حاصل فرمائید به صورت توافقی
افر پنجم تماس حاصل فرمائید به صورت توافقی
افر برای یک سال به شرح زیر :
افر اول 15 درصد تخفیف به مناسبت کریسمس 2014 23 درصد
افر دوم 20 درصد تخفبف به مناسبت کریسمس 2014 27 درصد
افر سوم 25 درصد تخفیف به مناسبت کریسمس 2014 30 درصد
افر چهارم تماس حاصل فرمائید به صورت توافقی
افر پنجم تماس حاصل فرمائید به صورت توافقی
پنل ویرچوالیزور چیست؟؟؟
دوستان ما قصد اشنایی شما با جدید ترین تکنولوژی روز دنیا به همراه پنل اختصاصی ما برای کاربران و دسترسی کامل به سرور مجازی از طریق پنل از جمله : ریست - خاموش و روشن کردن سرور داریم این قابلیت برای تمامی فروشندگان وجود دارد وجه تمایز پنل ما با دیگر فروشندگان در این می باشد
اولا:به دلیل این که مشتری تقاضای پشتیبانی 24 ساعته برای بهتر شدن کیفیت سرور از فروشنده را دارد برای تمامی مشتریان این مشکل وجود داشته که تاخیر در انجام امور پشتیبانی- عدم پاسخ مناسب و درست فروشندگان به مشتری- خاموش بودن گوشی فروشنده که عمده ترین مشکلات برای فرار از مشکلات احتمالی - دیر پاسخ دادن به تیکت و ..... وجود داشته تیم ما برای حل این مشکل پنل اختصاصی خود رو رونمایی میکندخاموش و روشن کردن سرور - ریست کردن سرور - نصب تمامی سیستم عامل های لینوکس از جمله سنتوس - ابونتو - دبین و .... به صورت کاملا اتوماتیک فقط با زدن دو کلیک و پس از ان ایپی دادن به سرور به صورت کاملا اتوماتیک و سپس استفاده از سرور به همین سادگی دوستداران ویندوز نگران نباشند پنل چنین قابلیتی را دارد که با انتخاب سیدی رام حالت بوت سرور رو عوض کرده مثل سیستم خانگی از هارد به سی دی رام و از سی دی رام به هارد و سپس بوت کردن سیدی مورد دلخواه شما بر روی سرورتمامی سیدی های ویندوز مورد نیاز شما از جمله 2003 - 2008 - 2008ار2 -2010- و غیره .... حتی قابلیت نصب دستی سرور های لینوکسی در پنل شما می باشد در صورت نبودن در لیست شما یا کمبود با تماس گرفتن , اطلاع به ما به راحتی سیدی دلخواه را برای شما اضافه کرده همچنین ویندوز چنین قابلیتی رو دارد که از سیستم ایپی دادن اتوماتیک به سرور های ویندوز هم بهرهمند شده و با استفاده از سیستم مخصوص دی اچ سی پی برای ایپی دادن به سرور های ویندوز در نظر گرفته شده و حتی ایپی دادن به صورت دستی دو موقع نصب ویندوز
پس با توجه به حالت های فوق بهره گیری کامل از سرور به بهترین شکل ممکن بدون دخالت فروشنده بوده و فقط درموارد و مواقع خاص و کمک های فورس ماژور و خیلی ضروری ویا عدم اشنایی با سرور و کمک 24 ساعته و رایگان برای مشترکین بهره مند شده و اخرین ....
... و بهترین امکانات این پنل دسترسی به کنسول نمایش سرور که به نام وی ان سی می باشد وی ان سی این قابلیت رو خواهد داشت که بدون ریموت به سرور بدون دخالت اینترنت و ایپی سرور در صورت بروز مشکل به کنسول سرور وصل شده و سرور خود را مشاهده و رفع عیب کنید و این است شاهکاره پنل پشتیبانی ما
ازجمله قابلیت های دیگر مشاهده پهنای باند مصرفی- میزان مصرف رم - مشاهده میزان مصرف سی پی یو از جمله دیگر امکانات پنل ما می باشد.
ایدی یاهو مسنجر جهت سفارش یاهو مسنجر: satnaserver
http://up.ashiyane.org/images/mmblz25jd1wkuwjvkoj.pnghttp://up.ashiyane.org/images/usl0dnzsg79mhxaflr.pnghttp://up.ashiyane.org/images/ecugjzst7530dbp1m1wy.pnghttp://up.ashiyane.org/images/clicrz6takqj2zq125n.pnghttp://up.ashiyane.org/images/7u6j7sl5drvo3bf3fq4a.png
ایدی یاهو مسنجر جهت سفارش یاهو مسنجر: satnaserver
فروش سرور انگلیس افر کریسمس 2014 (http://www.webhostingtalk.ir/f15/100951/) فروش اقساط سرور در دیتاسنتر ICE COLO جهت کلوکیشن (http://www.webhostingtalk.ir/f182/101256/)
کلوکیشن شده در دیتاسنتر ICE COLO ایدی یاهو مسنجر جهت سفارش سرور : satnaserver
منابع اختصاصی با پنل Virtualizor دموی پنل (http://demo.virtualizor.com/index.php?#%21)
glxx
January 1st, 2014, 09:01
با سلام در خدمتیم
http://my.onlineservers.ir/contact.php
ourweb
January 1st, 2014, 09:12
سلام...
با سلام در خدمت هستیم از کانادا با پورت 1 کیفیت بالا اگر خواستید میتونید با ما در ارتباط باشید ایدی ما milade_m همچنین در ایران هم میتونم با قیمت خوب براتون فعال کنیم .
GateFa
January 1st, 2014, 09:15
در خدمتیم
در تماس باشید:
ارسال تیکت - گیت فا (http://members.gatefa.com/submitticket.php)
servervds.com
January 1st, 2014, 09:18
با سلام
درخدمتیم
برای مشاوره در تماس باشید
درخواست شما با توجه به هزینه شما خواهد بود
تمام دیتا سنتر ها عالی هستن در ایران هم دیتا سنترهای عالی وجود دارد برای انتخاب
شما هر سروری در دیتا سنتری بخرید و نکته مهم ان کانفیگ هست که اگر درست کانفیگ نشود و برای مثال انتی دیداس سخت افزاری نداشته باشد و دی داس کنند سررو شما دون میشه و .....و این ربطی هم دیتا سنتر ندارد
بعضی دیتا سنتر ها جلو گیری میکنند
بعضی باید بهشون اعلام کنید و ...
با تشکر
hostfire
January 1st, 2014, 09:20
با سلام
آفر تا 24 ساعت فعاله :
آفر زیر رو با هارد SSD میتونم تقدیمتون کنم
HP Proliant
2 X Quad L5420
120GB SSD
16GB ECC RAM
4 Hot Swap Bays
Free IP KVM loan on request
10TB Bandwidth - Gigabit Port
Rent to Own - 12 payments
Off Lease Refurbished
Unmanaged
Remote Reboot/Automated OS
56 $
قیمت هر دلار : 3095 تومان
اعضا - Power Ded (http://www.portal.powerded.com)
ebrahim.arta
January 1st, 2014, 16:06
دوستان من میخوام خودم مستقیم از دیتاسنتر بگیرم - به نظر شما کدوم دیتاسنتر بهتره!!!
با سایت های ایرانی کار کردم ولی متاسفانه بد ضرر کردم -
servervds.com
January 1st, 2014, 17:59
سلام
در ارتباط باشید تا راهنمای کنیم
هتزنر
او وی اچ
لیزوب
و 11 دیتا سنتر دیگر
nginxweb
January 1st, 2014, 18:37
درود
در سرورهای چت روم کانفیگ و منابع بیش از هر چیزی مهم میباشد
اگر نیاز به سرور مناسب با کانفیگ تخصصی با Nginx مختص اسکریپت etchat دارید در خدمت هستیم
بیش از 400 سرویس چت روم را میزبانی میکنیم
AvalinHost
January 1st, 2014, 19:06
سلام
جهت مشاوره و خرید سرور اختصاصی با ما در ارتباط باشید:
شرکت اولین داده گستر سبز - خدمات حرفه ای وب (http://www.avalinhost.com/)
ebrahim.arta
January 1st, 2014, 19:38
به نظر شما این مشخصات برای من مناسبه ؟
hard SSD 120
cpu E3 1245v2 or 1230v2
ram 32gb
و قیمت شما چقده برا این مشخصات؟
ebrahim.arta
January 1st, 2014, 20:24
دوستان نظری ندارید؟
servervds.com
January 1st, 2014, 20:27
برای چت روم نیاز به رم بالا نیست
ااگر سایت اختصاصی هست
این افر
Dell R210-II/Intel Xeon E3-1220
Monthly base price
€
39,00
Dell PowerEdge R210 II
€
incl.
1x Intel Quad Core Xeon E3-1220
€
incl.
4GB DDR3
€
incl.
2x60GB SSD
€
10,00
Contract term
1 Month
Billing term
1 Month
Monthly total
€
49,00
پرت 1 گیگ
ماهانه 49 یورو
با تشکر
Yas-Host
January 1st, 2014, 20:29
دوستان نظری ندارید؟
فکر کنم منظور شما این سرور هست:
SP2 Dedicated server - OVH (http://www.ovh.com/us/dedicated-servers/sp2.xml)
سرور خوبی هست و فکر کنم نیاز شما رو با directadmin و کانفیگ nginx حل خواهد شد.
در صورت نیاز در خدمتیم.
هزینه این سرور دیتاسنتر ovh کانادا : 291 هزار تومان
3 آی پی رایگان.
(در حال حاضر این سرور sold out می باشد)
ebrahim.arta
January 1st, 2014, 23:19
من دقیقا همین مشخصات لازم دارم !!! قیمت پیشنهادی شما چقده؟
نظرتون در مورد این مشخصات چیه ؟؟ میتونه جوابگوی من باشه ؟ و قیمت شما چقده
ULTRAWEB
January 2nd, 2014, 09:56
برای سیستم et chatسی پی یو بسیار ضعیف هست برای 1000تاکاربر آنلاین اگر دارین
اگر ندارین و کمترهست درحد 300 تا 400 تاجواب گو خواهد بود
princeserver
January 2nd, 2014, 11:10
دوست خوب موضووع اول اعلام مقدار هزینه هست؟
دوم اجاره سرور اختصاصی؟
یا به صورت VPS or VDS
shahintak
January 2nd, 2014, 19:57
سرور اختصاصی 32 هسته از یس آپ کانادا
یا لیزوب هلند هر کرام خواستین بفرمایید مشخصات سرور اعلام کنم
bl4ck
January 3rd, 2014, 02:56
سلام
دوست عزیز تجربه ی خودمو میگم تا بهتر راهنمایی بشی
من چت روم دارم بالای 1000 انلاین هست همیشه با اسکریپت et-chat
در مورد آنلاین های شما : اگه شما سرور رو برای هاست دهی به چت روم ها میخواین بحث انلاینش جداست
اما اگه برای تک سایت بخوای بحث دیگه ای داره مثلا تعداد 1000 کاربر اگه تو یک دیتابیس باشن فشار بسیار زیادی به سرور وارد میشه اما اگه این مقدار کاربر انلاین در چندین دیتابیس روی یک سرور باشن فشارش کمتر هست
دیتا سنتر : سعی کن از ایکس ال هاست به هیچوج نگیری چون پورت 100مگ میدن و ترافیک محدود و کیفیت سرورهاش پایینه
من از ایکس ال هاست سرور داشتم اشغال ترین دیتا سنتری بود که تجربه کردم . کافیه یکی یه زره دی داس بزنه به سرور دیگه ساسپند میکنن (تجبه کردم حتی بقیه پولو هم برگشت نزدن و سرور رو بستن)
بهترین دیتا سنتر ها برای چت روم رد استیشن - او وی اچ - هتزنر هست . رد استیشن بهترینه اپتایم 100 % رو تضمین میکنن (سرور من درحال حاضر 9 ماهه از اینجاست و اپتایم 100 واقعی)
مشخصاتی که بتونه 1000 انلاین رو بدون افت سرعت میزبانی کنه در این حد خوبه
cpu - E3-1240v2 or 1245v2 or 1273v3
رم : زیاد مهم نیست
هارد : 2 عدد ssd (موقع خرید بدون رید بگیر و موقع کانفیگ یکیش برای دیتابیس و یکیش برای فایل ها کانفیگ کن)
----------------
سرور E3-1270v3 از همه بهتره تقریبا و الان هتزنر داره با هارد اس اس دی هم میده اگه بتونی بگیری تا 1000 بدون افت سرعت انلاین میکشه
در ضمن مراقب این افر های E5620 و ... باشید که اصلا بدرد نمیخوره برای چت روم
با تشکر
RoobinaServer
January 3rd, 2014, 03:36
سلام...
دوستان من میخوام خودم مستقیم از دیتاسنتر بگیرم - به نظر شما کدوم دیتاسنتر بهتره!!!
با سایت های ایرانی کار کردم ولی متاسفانه بد ضرر کردم -
دوستان نظری ندارید؟
نظر که هست ولی خب ...
شما به نظرم پایه کارتون که بر اساس et-chat اگر هست اشتباهه از چت فلش استفاده کنید که تحت html هم اجرا میشه و مشکلی نخواهید داشت و خیلی بهینه هست.
کاربراتون خارج کشور هستند یا داخل کشور ؟
اگر خارج کشور میخواهید هتزنر پیشنهاد میشه با بیس فلش چت ولی خب دیداس و ... که با این بازدید 100% شدید دارید هم باید به فکرش باشید و باید روی سرور فایروال و ... هم راه بندازید و تو این مورد هم باز هتزنر بهتره شبکش به نظر بنده.
تلفن مشاوره : 02166378056
یا حق
king_of_shadows
January 3rd, 2014, 12:35
----------------
سرور e3-1273v3 از همه بهتره تقریبا و الان هتزنر داره با هارد اس اس دی هم میده اگه بتونی بگیری تا 1000 بدون افت سرعت انلاین میکشه
با تشکر
والا من که این مدل 1273 رو توی سایت اینتل پیدا نکردم
بعضی ها فقط شنیدن علی آباد شهر،یه نعتمی هست به نام گوگل یه سرچ کوچیک خیلی خوبه
e5-2470 با رم 8 یا 16
arc1o0
January 3rd, 2014, 16:08
والا من که این مدل 1273 رو توی سایت اینتل پیدا نکردم
بعضی ها فقط شنیدن علی آباد شهر،یه نعتمی هست به نام گوگل یه سرچ کوچیک خیلی خوبه
e5-2470 با رم 8 یا 16
احتمالا منظورشون 1270 یا 1275 بوده.
پیشنهاد ما
Intel Xeon E3-1245v2
4 c / 8 t
3.4 GHz+
32 Go
2x 120 Go SSD
Hard
200 Mbps
1 Gbps
websazha
January 3rd, 2014, 16:23
سلام
ظاهرا شما می خواهید خرید مستقیم داشته باشید.
دیتاسنتر ovh به شما پیشنهاد دارم.
سرور با سخت افزار بالا و رفع کامل نیاز شما و قیمت مناسب.
وجود فایروال کامل و سیستم آنتی دیداس جهت جلوگیری از حملاتی که مطمئنن رقبا برای شما پای ریزی می کنند.
در ضمن اضافه کنم که اسکریت مورد استفاده شما و بسته به نوع بهینه سازی شما جواب گو هست یا نیست مشخص می شود ولی روی پردازنده 1245v2 با انجنیکس حدود 800 انلاین بی مشکل ران هستند.
روی سرور های با پردازنده جدید دیتاسنتر مطمئنن با یک منیج درست بیش از 1000 کاربر پاسخ گو هست.
موفق باشید.
bl4ck
January 4th, 2014, 12:17
احتمالا منظورشون 1270 یا 1275 بوده.
پیشنهاد ما
Intel Xeon E3-1245v2
4 c / 8 t
3.4 GHz+
32 Go
2x 120 Go SSD
Hard
200 Mbps
1 Gbps
مرسی از یاد اوری تون منظور من 1270 بود اشتباه نوشتم کمی دستم بند بود اون شب حواس نداشتم
یه سئوال من از شما دارم
چرا تو بنچ مارک ها 1240v2 از 1245v2 قویتره؟ مگه فرکانس این 1245 بیشتر نیست پس چرا ... ؟
من با سی پی یو 1240 v2 شبا 1400 انلاین میشه و گاهی هم 1500 تا فکر میکنم بستگی زیادی هم به اسکریپت داره البته اسکریپت من بهینه شده جدیدا
قبلا این مقدار نمیکشید روی 900 انلاین لود بالای 50 میرفت فاجعه بود