ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تغییر ای پی دی ان اس در resello

kianesfahan
December 31st, 2013, 19:54
با سلام .

همان طور که در جریان هستید برای تغییر ای پی دی ان اس در کنترل پنل های resello مشکلاتی وجود دارد .

ما با شرکتی که دامنه را ثبت کرده است در جریان گذاشتیم و ای پی را هم اطلاع دادیم گفتن ست شده است .

اما بعد از 24 ساعت هنوز ست نشده است و سایت باز نمی شود .

در بخش custom dns تنظیمات انجام شده است . قسمت type را بر روی A است در قسمت name هم ns ها درج شده است . در قسمت content ای پی ها وارد شده است در قسمت ttl هم 3600 درج شده است .

حتی در قسمت custom name server هم باز ای پی را برای دی ان اس ها ست کرده ایم اما هیچ فایده ای نداشته است .

دوستان برای رفع این مشکل باید چه کاری انجام دهیم ؟

ضروری است . لطفا راهنمائی کنید

novin-web
December 31st, 2013, 20:02
سلام
ریسلو دیگه ترکونده نگران نباش تا 72 ساعت طول میکشه.

kianesfahan
December 31st, 2013, 20:15
خوب زمان خیلی زیادیه 72 ساعت .

راه حلی وجود ندارد ؟

adenaweb
December 31st, 2013, 20:29
والا برای ما زیر 5 دقیقه ست شد.
مشکلی نبوده.
پنل دست کی هست؟

kianesfahan
December 31st, 2013, 20:39
والا برای ما زیر 5 دقیقه ست شد.
مشکلی نبوده.
پنل دست کی هست؟

دست شاتل هاست هست . پشتیبانی بدی هم داره .

دوست عزیز شما یه توضیح کاملی میدهید که چیکار کرده اید ؟ ضروری است

Shc
January 1st, 2014, 00:35
بنده هم چند روز پیش تاپیک زده بودم در این زمینه.
رکورد ها رو تو پنل دامین ایجاد نکنید.بلکه در whm دو رکورد A و NS ایجاد کنید.مثلا اگر 2 دی ان اس داشته باشید باید 2 تا NS و 2 تا A ایجاد کنید که جمعا میشه 4 تا رکورد.
البته از قسمت child هم باید دی ان اس هاتون رو آی پی بدید.

lordvps.ir
January 1st, 2014, 11:03
من هم با این مورد مشکل دارم همچنان ممکنه که کمک کنید من رو

mad-adwords
January 5th, 2014, 10:57
دوستان ماهم مشکل ست نشدن ای پی داریم دارمنه با پسورند org هست الان 1 هفته هست که اپی هاش ست نیمشه

lordvps.ir
January 5th, 2014, 13:10
سلام چگونه این مشکل رو حل کنم؟

sarinainc
January 5th, 2014, 14:00
سلام
ریسلو جدید است و هنوز سایتشان و امکاناتشان کامل نیست.
فکر می کنم با توجه به اعلام ریسلرکلوب مبنی بر قطع کامل خدمات به زودی ، ریسلو نیز به فکر باشد.
هر موقع مشکلی پیش آمد و دیدید در قسمتی تغییرها به درستی اعمال نمی شوند به ریسلو تیکت بزنید.

nimait70
January 5th, 2014, 14:15
به شرکت ثبت دامنتون تیکت بزنید تا اون ها هم به resello تیکت بزنند تا هر چه سریع تر این مشکل رو رفع کنند...بهشون بگی خودشون ip ها رو واستون ست کنند...پشتیبانی ضعیفی دارند اما فعلا بهترین کار اینه...زود تر به جواب میرسی...

maddahi.m.p
January 5th, 2014, 14:25
تیکیت نمیخاد
ما که تغییر میدیم توی یک دقیقه ست میشه

GEO
January 9th, 2014, 12:39
تیکیت نمیخاد
ما که تغییر میدیم توی یک دقیقه ست میشهمراحل دقیقی که برای تغییرات انجام میدید میشه لطفا بیان کنید
ما هم از دیشب تغییرات اعمال نمیشه