ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن بکاپ رزانه

lasthope
December 31st, 2013, 13:08
سلام
من میخوام توی cpanel بکاپ روزانه رو فعال کنم که از همه ی اکانت هام هر روز بکاپ گرفته شه .
کسی میتونه راهنماییم کنه؟

sarinainc
December 31st, 2013, 13:23
سلام
این مسیر را دنبال کن

server configration

Configure cPanel Cron Jobs

اینجا بری فکر می کنم محلش رو زود پیدا کنی برای تنظیم بکاپ خودکار روزانه ، اگر پیدا نکردی بگو بیشتر راهنمایی کنم.
با آرزوی موفقیت روز افزون

akramieh
December 31st, 2013, 13:40
با این کار باید فضای شما زیاد باشه که مشکل پرشدن هاست و ساس شدن نباشه، یا هر روز دانلود کنی و روز قبلیو حذف کنید

lasthope
December 31st, 2013, 17:22
اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید ،
من میخوام هر روز بکاپ گرفته بشه و مثلا توی پوشه backup ذخیره بشه !

djmohammad
December 31st, 2013, 18:09
اول حتما مطمئن شوید که فضای مناسبی دارید و بکاپ گرفتن مشکلی برای سرور پیش نخواهد آورد

دوم اینکه از طریق راهنمایی که در پست دوم شد استاده کنید ....

با تشکر

lasthope
December 31st, 2013, 18:10
اول حتما مطمئن شوید که فضای مناسبی دارید و بکاپ گرفتن مشکلی برای سرور پیش نخواهد آورد

دوم اینکه از طریق راهنمایی که در پست دوم شد استاده کنید ....

با تشکر

فضای لازم رو دارم ،
اما متاسفانه متوجه نشدم اهنمایی اون دوست عزیمون رو

AvalinHost
December 31st, 2013, 18:21
در whm به این قسمت برین:
Legacy Backup Configuration

سپس این موارد رو تنظیم کنید:
Backup Status > Enabled
Backup Interval > Daily
تیک همه روزهای Days to Run Backup رو بزنید.

Backup Type رو اگر میخواین روی سرورتون بک آپ گیری بشه Standard و اگر میخواین به سرور دیگری توسط ftp منتقل بشه روی Remote FTP (Accounts Only) تنظیم کنید.

نکته: در whm برای کانفیگ بک آپ گیری از Backup Configuration هم میتونید استفاده کنید که مراحل مشابه بالا هست.

AvalinHost
December 31st, 2013, 18:23
در
Legacy Backup Configuration و یا Backup Configuration برخی قسمت های و گزینه هایی وجود داره که با توجه به نیازتون میتونید تغییر بدین و اگر آشنایی ندارین روی همون پیشفرض قرار بدین.