سلام و عرض ادب
دوستان که تو کار ارائه سرور مجازی هستن:
مثلاتا سرور دارید و تو هر سرور 30تا ای پی که کل ای پی هاتون میشه 150تا
حالا سرور میفروشید ای پی میدید مشتری تمدید نمیکنه حذف میکنید و.......
میخواستم ببینم دوستان برای تعیین ای پی های ازاد خود چیکار میکنن ایا نرم افزاری هست که بشه اینکار کرد مثلا همه ای پی هارو بهش داد و بعد هر کارمند بهش دستررسی داشته باشه ای پی که برداشت یا ازاد کرد توش ثبت کنه و دیگر کارمندا مثلا با دیدن ای پی های ازاد بدوئنن کدوم ازاد هست
novin-web
December 30th, 2013, 17:09
سلام
راه خاصی نیست باید دستی چک کنید ببنید کدوم ای پی خالی شده.
ولی با کاکتی میتونید ای پی هاتون رو مانیتور کنید.
dexin
December 30th, 2013, 17:49
روش پیشنهادی
1- با ی نرم افزار آی پی اسکنر رنج آی پی تونو اسکن کنین ببینین کدوم غیر فعاله
2 - اسم سرور مجازی تونو به اسم آی پی تون بسازید که مشخص باشه اونایی که خالیه
sarv-it
December 30th, 2013, 17:54
روش پیشنهادی
1- با ی نرم افزار آی پی اسکنر رنج آی پی تونو اسکن کنین ببینین کدوم غیر فعاله
2 - اسم سرور مجازی تونو به اسم آی پی تون بسازید که مشخص باشه اونایی که خالیه
این کارای معموله اما بسیار وقت گیر
ariansafaei
December 30th, 2013, 17:59
با سلام
راستش من شخصات اسم وی پی اس هامو این جوری میذارم
vp-1-188.40.22.xx
بعد میشمارمشون مثلا میبینم وی پی اس 1,2,3,5 هست 4 نیست دیگه اون ایپیشم معلومه چون به ترتیب هست
ertebat7
December 30th, 2013, 18:17
بهترینش این هست که اسم ای پی را با سرور مجازی یکی بگذارید همانطور که دوست عزیزمون اشاره کرد و بعد از کنسل از طرف مشتری در یک لیستی برای خودتون وارد کنید
glxx
December 30th, 2013, 18:25
راهی نداره اگه شبکه محلی بود با نرم افزار میشد ip ها رو چک کرد کاربردش برای سازمانهای بزرگ است انواع رنج مختلف استفاده میشود
مگه یادداشت کنین
redhat10
December 30th, 2013, 18:31
من از
http://garr.dl.sourceforge.net/project/ipscan/ipscan3-binary/3.2/ipscan-win64-3.2.exe
استفاده میکنم
البته 100 درصد تایید نمیشه
| KVM - SERVER |
December 30th, 2013, 18:32
مشکلی از این بابت نداریم.
برای ما بدین شکل هست:
http://up.vbiran.ir/uploads/01JPG_44021138841562527225.jpg
و همینطور آی پی هایی که باقی میموند ، زمان Assign کردن به سرور جدیدی که قصد داریم ایجاد کنیم به این شکل هستند:
و همینطور اگر ستاپ اتوماتیک ست شده باشه ، اولین آی پی آزاد Assign میشه.
mehrshad.ho
December 30th, 2013, 18:33
راحت ترین راه تایین اسم ماشن مجازی با همان ip است
arc1o0
December 30th, 2013, 18:39
[QUOTE=| KVM - SERVER |;963701]مشکلی از این بابت نداریم.
برای ما بدین شکل هست:
http://up.vbiran.ir/uploads/01JPG_44021138841562527225.jpg
:71:
Ramin
December 30th, 2013, 18:47
الان کل دغدغه ی فکری شما همین هست ؟ :دی
یعنی مثلا تعداد آیپی ها شما از 200-300 تا بیشتر است؟ خیلی سخت است یک فایل نت پد ایجاد کنید و بر روی سیستم همه کارمندان این فایل را شیر کنید تا آیپی ها آزاد و آیپی ها فعال در آن ثبت شود؟ :دی
sarv-it
December 30th, 2013, 18:56
الان کل دغدغه ی فکری شما همین هست ؟ :دی
یعنی مثلا تعداد آیپی ها شما از 200-300 تا بیشتر است؟ خیلی سخت است یک فایل نت پد ایجاد کنید و بر روی سیستم همه کارمندان این فایل را شیر کنید تا آیپی ها آزاد و آیپی ها فعال در آن ثبت شود؟ :دی
الان دقیقا این کارو کردیم البته با ایکسل
اما میخواستم بدونم نرم افزاری هست که بتونیم رو سیستم ها نصب کنیم یا تو سرور شبکه دفتر بعد هر کارمند که ای پی رو برداشت اونجا مثلا تیک بزنه اون ای ÷ی از لیست ای پی های ازاد خارج بشه البته به راحی میشه نوشت اما اول میخواستم ببینم همچین چیزی هست
Ramin
December 30th, 2013, 18:58
اما میخواستم بدونم نرم افزاری هست که بتونیم رو سیستم ها نصب کنیم یا تو سرور شبکه دفتر بعد هر کارمند که ای پی رو برداشت اونجا مثلا تیک بزنه اون ای ÷ی از لیست ای پی های ازاد خارج بشه البته به راحی میشه نوشت اما اول میخواستم ببینم همچین چیزی هست
نرم افزاری با این قابلیت وجود ندارد برای سرور . اما همانطور که اشاره فرمودید نوشتن چنین برنامه ای هم آسان است و زمان زیادی نیاز ندارد
alireza.076
December 30th, 2013, 19:03
در صورتی که از vmware استفاده میکنید
vmware tools در ماشنی های مجازیتون نصب کنید!
در تب virtual machines میتونید ایپی هر سرور مجازی رو ببینید!
االبته اسم سرور رو هم با ایپی یکی بزارید، چون ممکنه مشتری vmwaretools رو پاک کنه!
alireza.076
December 30th, 2013, 19:12
میتونید قسمت name هم اسم مشتریتون رو بنویسید
به توصیری که گذاشتم دقت کنید
17614
SamaN DL
December 30th, 2013, 20:31
نرم افزاری با این قابلیت وجود ندارد برای سرور . اما همانطور که اشاره فرمودید نوشتن چنین برنامه ای هم آسان است و زمان زیادی نیاز ندارد
با درود
اگر چنین برنامه ای رو میتونید بنویسید نیاز مند هستیم!
alireza.076
December 30th, 2013, 20:33
با درود
اگر چنین برنامه ای رو میتونید بنویسید نیاز مند هستیم!
angry ip scanner :d
RoobinaServer
December 30th, 2013, 20:42
با سلام
اصلا کاری نداره نوشتن یک برنامه برای این مورد شما البته زمان بره برای برنامه نویس چون فقط ثبت آیپی نیست مطمئنا وقتی پای برنامه در میون باشه امکانات دیگه هم به هش باید اضافه بشه چک کردن آزاد بودن و ... در لیست و کدام کارمندتون به کدام مشتری داده و ....
کافیه فقط مثل تمامی شرکت ها یک سرور اصلی بشه سرور اتوماسیون شما و شبکه همه به آن وصل باشه
بعد یک برنامه شیک با یک دیتابیس لازمه که به زمان c# یا ... میتوانید بنویسید.
یا حق
Mr.Te0
December 30th, 2013, 21:28
بنده شخصا نیز اسم سرور هارو ای پی قرار میدم و اینجور کاملا معلومه کدوم ای پی خالی است یا نه.
sarinainc
December 30th, 2013, 21:45
به راحتی می توان اسکریپتی با php و mysql نوشت که کارمند ها را با رمز به آن دسترسی داد.حالا هر کارمندی که آی پی رو استفاده کرد ، از دیتابیس به آی پی های مصرف شده اختصاص پیدا می کنه و بقیه آی پی ها هم در همان قسمت آی پی های آزاد میمونه
با توجه به اینکه می توانید این اسکریپت رو آنلاین کنید ، تمام کارمند ها هم در شبکه داخل شرکت و هم در بستر اینترنت می توانند این لیست را مرجع قرار دهند.
فکر می کنم توانسته باشم الگوریتم را عنوان کنم.می ماند برنامه نویسی که برای کسی که php و کمی sql بلد است و فرمان اتصال و وارد کردن داده ها در mysql را می داند ، به راحتی می تواند برنامه نویسی کند.
در صورت تمایل من خودم هم می توانم بنویسم.
آی دی اسکایپ من : sarinainc
شماره من : 09375443163
taghi.karimi
December 30th, 2013, 22:35
دوست عزیز میتونید هزارتا ایپی هم باشه یک فایل اکسل یا اکسس یا نوتپد باز کنید.
ایپیهارو زیر هم لیست کنید بعد نام مشتری بعد یک چک مارک یا owner بزارید.
میخواهید فایلهارو بین همکارا سینک کنید ؟ده ها نرم افزار برای این کار هست.که به صورت آنی تغییرات رو اعمال میکنه.
از نازشست هموطنتون میتونید استفاده کنید که خیلی هم خوب نوشتتش (dropbox)
spark3r
December 30th, 2013, 22:41
سلام
و خداوند آفرید آن Excell را تا شما بندگان در پروژه ها و برنامه های خود استفاده کنید، همانا رستگار شوید.
دوست عزیز همیشه که نباید برای کارهاتون از بهترین و پیشرفته ترین برنامه و اپلیکیشن ها استفاده کنید، با همین اکسل می تونید کارهای خیلی خفنی هم انجام بدید در حد خدا.
ولی متاسفانه خیلی فکر می کنن این آفیس امکاناتی نداره.
ertebat7
December 30th, 2013, 22:45
سلام
و خداوند آفرید آن Excell را تا شما بندگان در پروژه ها و برنامه های خود استفاده کنید، همانا رستگار شوید.
دوست عزیز همیشه که نباید برای کارهاتون از بهترین و پیشرفته ترین برنامه و اپلیکیشن ها استفاده کنید، با همین اکسل می تونید کارهای خیلی خفنی هم انجام بدید در حد خدا.
ولی متاسفانه خیلی فکر می کنن این آفیس امکاناتی نداره.
کاملا موافقم
حتی میتونید یک فرمول خیلی ساده براش تعریف کنید
و تعداد ای پی های ازاد را به راحتی محاسبه کنید
شاید پانزده دقیقه هم وقت نبره
NarvanData
January 1st, 2014, 01:18
اسم سرور مجازی ها رو در VMware با آی.پی میزارم و تو یک Excel اطلاعات مشتری به همراه آی.پی ذخیره میکنم...
HugeServer
January 1st, 2014, 01:37
Google Docs - SpreadSheet
reza*
January 1st, 2014, 01:55
Google Docs - SpreadSheet
فرق حرفه ای با مبتدی اینه دیگه
TukaNet
January 1st, 2014, 02:03
واقعا کسی توی انجمن با ip manager یا همون ipam آشنایی نداره ؟!
IP address management - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/IP_address_management)
عجب ... مگه داریم؟! :D
NarvanData
January 1st, 2014, 02:59
واقعا کسی توی انجمن با ip manager یا همون ipam آشنایی نداره ؟!
IP address management - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/IP_address_management)
عجب ... مگه داریم؟! :D
Download a FREE Trial of IP Address Manager (IPAM) from SolarWinds! (http://www.solarwinds.com/register/registrationb.aspx?program=911)
da6276
January 1st, 2014, 05:02
بنده میام روی روتر همه ای پی هام رو میبندم و ای پی هایی که نیاز دارم رو یکی یکی باز میکنم ، اینکار چندین حسن داره !
اول اینکه چون ای پی های خالی زیادی دارم ممکنه یوزر بیاد ای پی سرور رو تغییر بده که با این روش فقط ای پی ازادی که مخصوص خودش تعیین شده میتونه استفاده کنه و جلوی خیلی خرابکاری های دیگه هم گرفته میشه
استفاده دومش اینه که همیشه لیست ای پی های خالی رو دارم و سریع یک ای پی روی روتر باز میکنم و میدم به یوزر جدید ! البته اسم گزاری وی پی اس ها هم خیلی کمک میکنه
کلا اینکار رو با روش های زیادی میشه انجام داد ، ip manager هم که دوستان اشاره کردن راه مطلوبی هست