سلام من پلاگین پشتیبانی آنلاین zopim رو نصب کردم البته فارسیش رو بعد هم ثبت نام کردم و کد رو دریافت کردم الان که میرم وارد داشبردم میشوم و میام سراغ افزونه نوشته آنلاین و همه ی تنظیماتش رو هم از رنگ گرفته تا چیزای دیگه عوض کردم ولی یه نفر دیگه آنلانه یعنی افزونه در سایت منه ولی یه نفر مدیر zopim آنلاینه و به سوالات جواب میده میخواستم ببینم چطور ه قضیش؟ داستان چیه باید چیکار کنم که من انلاین باشم
novin-web
December 30th, 2013, 17:00
سلام
حتما کد رو اشتباه وارد کردی و کد کسی دیگرو قرار دادید
یک چک بکنید.
سرزمین
December 30th, 2013, 17:10
با سلام
جناب خوب این باید چک بشه این طوری کسی نمی تونه جواب بده
9000001
December 30th, 2013, 18:23
با سلام
جناب خوب این باید چک بشه این طوری کسی نمی تونه جواب بده
سلام کد درسته ولی سوال من قیل از وارد کردن کد بود ببخشید قبل از وارد کردن کد چی؟
سرزمین
December 30th, 2013, 18:27
سلام کد درسته ولی سوال من قیل از وارد کردن کد بود ببخشید قبل از وارد کردن کد چی؟
شما ثبت نام رایگان در سایت انجام دادین دیگه درسته؟
9000001
December 30th, 2013, 18:32
شما ثبت نام رایگان در سایت انجام دادین دیگه درسته؟
بله ثبت نام انجام دادم در قسمت signupfree و کد رو هم دریافت کردم ولی قبل از اینکه کد رو در قالب وبسایت ذخیره کنم یه بار دیگه اومدم روی افزونه کلیک کردم و در همون قسمت دیدم نوشته آنلاین در حالی که من وارد داشبوردم نشده بودم وقتی کلیک کردم دیدم یه نفره که به زبان عربی و انگلیسی جواب سوال رو میده میخواستم ببینم این چجوریه؟
سرزمین
December 30th, 2013, 18:38
والا من با این سیستم کار کردم ولی همچین چیزی ندیدم یعنی توی یوزر شما غیر از خود شما کس دیگه ای هم فعاله؟
9000001
December 30th, 2013, 18:48
بابا دارم کم کم دیوونه میشم الان که روش کلیک کردم نوشته متصدی اختیاری بعد یک کشویی باز میشه که نوشته چندتا مدیر آنلاین است همه ی اینهادر پنل وردپرس من هست یکیشون هم نوشته
Red
Hi there
Glad you are here. How are you?
سعيد لأنك هنا. كيف حالك؟ (مترجم)
dertgtr
December 30th, 2013, 18:59
زوپیم رو فکر کنم بی خیال بشید بهتره !
از این استفاده کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f144/100362/
موفق باشید
ertebat7
December 30th, 2013, 21:47
دوست عزیز فکر میکنم مشکل داره چون یکی از همکاران ما هم مورد مشابه شما داشت بهتره از اسکریپت دیگری استفاده کنید
Mr.Te0
December 31st, 2013, 20:12
اساتید محترم درست عرض میکنند.
مشکل زیاد داره اسکریپت زوپیم.
از لایو زیلا استفاده کنید که هم قابلیت شخصی سازی داره هم امن تره و هم کلاینت ویندوز داره و راحت مدیریت میشود.