توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایران
Esi
December 30th, 2013, 16:13
با سلام
دوستان یک عدد سرور مجازی در ایران با آی پی اینترانتی (آی پی 10) میخوام . دوستانی که ارائه میدن آفرهاشون رو بدن. بین 4 تا 6 گیگ رم لازم دارم و فضا هم حداکثر 30 گیگ کافیه اما پردازنده هرچقدر بیشتر باشه بهتر.بتونم حداقل از 50 درصد پردازنده سرور استفاده کنم .درضمن تاکید میکنم که قراره روش بازی انلاین کانتراستریک بزارم
دوستانی که ارائه میدن خواهشا قیمت همراه با مشخصات دقیق سرویس رو توی تاپیک بزارند .منظور از مشخصات دقیق ، مشخصات کامل دیتاسنتر و سرور مادر ، و نیز آی پی جهت تست پینگ تایم و مشخصات کامل سرویس قابل .
با تشکر
glxx
December 30th, 2013, 16:20
بجای تاپیک جدید باز کردن تاپیک قبلی اپ کن
amirfateh
December 30th, 2013, 16:38
از ایران دیتاسمتر افرانت می وتنیم سرویس با کیفیت تقدمی کنیم
برای اینترانت باید پوذرت تهیه کنید
1مگابیت پورت اینترانت 80000 تومان ماهانه تقدیم می کنیم.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/101160/
باتشکر،
فاتح
سرزمین
December 30th, 2013, 17:01
با سلام
ببینید این سایتی که معرفی می کنم مال من نیست ولی سرور مجازی ایران میده با پهنای باند نامحدود نمی دونم چه جوری ولی یه سر بزن ازشون بپرس
با سلام از دیتاسنتر مبنا در خدمتم رم 1 گیگ با 70 گیگ ترافیک ماهانه 50 تومان
جهت خرید در سایت تیکت بزنید یا ای دی مارا در یاهو اد کنید
ID y:berbid_vps
Esi
December 31st, 2013, 00:30
دوستان دادن لینک سایت به درد ما نمیخوره . اکثر سایت ها رو قبلا دیدم که تیکت زدم . لطفا اگر آفر دارید با شرایط ذکر شده در پست نخست افرتون رو با جزئیات کامل ارسال نمایید .
ضمنا تا دو روز آینده سرور خریداری خواهد شد .
Esi
December 31st, 2013, 00:31
با سلام از دیتاسنتر مبنا در خدمتم رم 1 گیگ با 70 گیگ ترافیک ماهانه 50 تومان
جهت خرید در سایت تیکت بزنید یا ای دی مارا در یاهو اد کنید
ID y:berbid_vps
ممنون دیتاسنتر مبنا رو نمیخوایم . ترجیح میدم از مراکز دیتای بزرگتری نظیر اسیاتک ، پارس آنلاین یا سروش رسانه سرور تهیه کنیم.
RoobinaServer
December 31st, 2013, 00:39
به نظر بنده مرکز داده ای که جناب امیر فاتح گفتند به دردتون میخوره :
از ایران دیتاسمتر افرانت می وتنیم سرویس با کیفیت تقدمی کنیم
برای اینترانت باید پوذرت تهیه کنید
1مگابیت پورت اینترانت 80000 تومان ماهانه تقدیم می کنیم.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/101160/
باتشکر،
فاتح
افرانت.
با تشکر-شریفی
Esi
December 31st, 2013, 00:43
بله افرانت هم خوبه ولی ایشون افر پورت دادند نه بر اساس پهنای باند . خود افرانت هم الان سرورهاشو با پورت 100 روی اینترانت ارائه میده . قبلا با یکی از مدیرانشون صحبت میکردم (جلسه کاری غیر مرتبط با هاستینگ) متوجه شدم که وضعیت خوبی داره مرکز دیتاشون ولی سخت افزار سرورهای مجازی خودشون خیلی ضعیف هست .
Esi
December 31st, 2013, 00:49
در مورد اون مورد هم زیرآب شرکت .... رو زدید من تا الان از 5 تا مرکز دیتا سروش ، تبیان ، پارس ، اسیاتک و هاست ایران سرور داشتم و رو بعضیاشون دارم (منظور فقط سرور اختصاصی هست ) خیلی از اینایی که پشتیبانی 24 ساعته داشتن که خیلی مورد نظرتون هست مهندسینشون نتونستن حتی داون تایم های مرکز دیتا رو کنترل کنند . سرور ما که بماند خخ
عزیزم اتفاقا من بین همه با اسیاتک بیشتر حال کردم نه بخاطر خودشون به خاطر اون شرکتی که .... حالا جریانشو خودتون بهتر میدونید . بهرحال ما الان روی مرکز دیتا اسیاتک 6 تا سایت زیر 100 ایران داریم خودمون و کاملا راضی هستیم ( تقریبا از هر نظر ) و مصرف پهنای باندمون هم حدود 50 ترابایت در ماه هست . در مورد پشتیبانی هم من توی سامانه پشتیبانی دقیقا دیشب ساعت 2.20 دقیقا بامداد تیکت دادم 2.45 دقیقه بامداد پاسخ داده شد و مشکلم حل شد . حالا تلفن جواب بدن یا ندن که اصلا امتحان هم نکردم برام اهمیتی نداره .
دوستان همچنان لطفا اگه افری دارید ارائه بفرمایید .
RoobinaServer
December 31st, 2013, 01:20
در مورد اون مورد هم زیرآب شرکت .... رو زدید من تا الان از 5 تا مرکز دیتا سروش ، تبیان ، پارس ، اسیاتک و هاست ایران سرور داشتم و رو بعضیاشون دارم (منظور فقط سرور اختصاصی هست ) خیلی از اینایی که پشتیبانی 24 ساعته داشتن که خیلی مورد نظرتون هست مهندسینشون نتونستن حتی داون تایم های مرکز دیتا رو کنترل کنند . سرور ما که بماند خخ
عزیزم اتفاقا من بین همه با اسیاتک بیشتر حال کردم نه بخاطر خودشون به خاطر اون شرکتی که .... حالا جریانشو خودتون بهتر میدونید . بهرحال ما الان روی مرکز دیتا اسیاتک 6 تا سایت زیر 100 ایران داریم خودمون و کاملا راضی هستیم ( تقریبا از هر نظر ) و مصرف پهنای باندمون هم حدود 50 ترابایت در ماه هست . در مورد پشتیبانی هم من توی سامانه پشتیبانی دقیقا دیشب ساعت 2.20 دقیقا بامداد تیکت دادم 2.45 دقیقه بامداد پاسخ داده شد و مشکلم حل شد . حالا تلفن جواب بدن یا ندن که اصلا امتحان هم نکردم برام اهمیتی نداره .
دوستان همچنان لطفا اگه افری دارید ارائه بفرمایید .
زیر آب شرکت ؟ فکر نکنم نیازی به زیر آب زدن کسی داشته باشیم زمانی میگن زیر آب که کسی رغیب کاری یا رغیب ... شما باشه و بخواهید زیر آب بزنید برید جای آن و ...
طرز فکرتون جالبه با این که نفهمیدم کجا رو میگید اما موفق باشید بهتره از هاست دی ال که از آسیاتک میده خرید کنید به نظرم به هر حال نظر نمیدم دیگه خودتون واردید.
با تشکر- شریفی
amirfateh
December 31st, 2013, 10:10
دوست خوبم خواشحال میشیوم نوع مصرفتون رو بفرمایید
شاید برای ارائه اینترانت نحوه دیگری بتونیم به شما پیشنهاد بدیم
باتشکر،
فاتح
Esi
December 31st, 2013, 23:58
لطفا پست اول رو مطالعه بفرمایید. برای بازی کانتر هست .
avaserver
January 1st, 2014, 12:40
با سلام ،
سرور های مجازی ایران بر روی شبکه اختصاصی آوا سرور :
از پارس آنلاین در خدمت شما هستیم
میتوانیم سرور اختصاصی با ترافیک مناسب در اختیار شما قرار دهیم
میتوانیم ای پی دهی یا ای پی در محدوده ایران به شما تحویل دهیم
امری داشتید در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/f11/98666/
سپاس
Esi
January 1st, 2014, 14:35
ممنون لطفا قیمت سرور مجازی 4 گیگ رم با شرایط توضیح داده شده در پست اول را اطلاع دهید .