ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت هاست دانلود روی vps

goomboole
December 30th, 2013, 10:54
سلام دوستان.

سوالاتی دارم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی هم باشند که براشون قابل توجه باشه.

1.هاست های دانلودی که با حجم محدود مثلا 10 تا 500 گیگ فقط برای دانلود و آپلود استفاده میشه،آیا همه اینها روی vps بالا اومدن ؟؟

2.برای ساخت هاست دانلود روی vps از چه سیستم عاملی بهتر هست استفاده بشه ؟ ویندوز یا لینوکس ؟؟

.................................................. .................................................. .................................................. ...............................

چطور میتونم هاست دانلود روی vps بیارم بالا و اون رو بفروشم ؟ برای اینکار چه سخت افزاری نیاز دارم ؟

لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

adenaweb
December 30th, 2013, 11:03
سلام دوستان.

سوالاتی دارم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی هم باشند که براشون قابل توجه باشه.

1.هاست های دانلودی که با حجم محدود مثلا 10 تا 500 گیگ فقط برای دانلود و آپلود استفاده میشه،آیا همه اینها روی vps بالا اومدن ؟؟

2.برای ساخت هاست دانلود روی vps از چه سیستم عاملی بهتر هست استفاده بشه ؟ ویندوز یا لینوکس ؟؟

.................................................. .................................................. .................................................. ...............................

چطور میتونم هاست دانلود روی vps بیارم بالا و اون رو بفروشم ؟ برای اینکار چه سخت افزاری نیاز دارم ؟

لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

فروختن الکی نیست دوست عزیز. فقط فروش نیست! پشتیبانی هم هست که مهمتر از اونه و اگه دانش کافی نداشته باشید....

اونایی که هاست دانلود با پنل سی پنل میدن، از لینوکس استفاده میکنن ولی اونایی که به صورت ftp میدن، ویندوز...

goomboole
December 30th, 2013, 12:08
فروختن الکی نیست دوست عزیز. فقط فروش نیست! پشتیبانی هم هست که مهمتر از اونه و اگه دانش کافی نداشته باشید....

اونایی که هاست دانلود با پنل سی پنل میدن، از لینوکس استفاده میکنن ولی اونایی که به صورت ftp میدن، ویندوز...

تشکر از جوابتون.

دقیقا من اطلاع کافی ندارم و میخاستم برای خودم این رو راه بندازم.واین تنها راهی بود که بتونم منظورم رو برسونم.

میتونید جایی رو معرفی کنید که آموزش راه اندازی هاست رو با لینوکس رو داشته باشه ؟

reza*
December 30th, 2013, 18:53
مواد مورد نیاز => سرور مجازی یا اختصاصی با رم و هارد و پردازنده ی مورد نیاز شما

سیستم عامل لینوکس ( که بهتر هست )

دایرکت ادمین

پرداخت هزینه برای کسی که این ها رو کانفیگ بکنه .

dexin
December 30th, 2013, 19:07
سلام دوستان.

لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

ی سرور مجازی یا اختصاصی با مشخصات بالا

برای هاست دانلود بهتره از سیستم عال لینوکس و دایرکت ادمین استفاده کنی