ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بوت نشدن سرور و نیاز به تعمیر سیستم عامل

Parsjoom
December 30th, 2013, 07:22
درود
سرور بعد از دان شدن و ری استارت شدن بالا نمیاد و دیتاسنتر میگه سیستم عامل مشکل داره و بعد از ریست شدن موس و کیبورد رو نمیشناسه و سیستم عامل بوت نمیشه.میگه باید سیستم عامل دوباره نصب بشه .متن پاسخش رو در زیر قرار میدم :

Your server was unresponsive via Keyboard and Mouse. Upon reboot, it is unable to boot into the OS, just showing GRUB on the screen. If you have your IMPI password, you can view this

البته دوتا لینک هم فرستاده که میگه میتونه به شما کمک کنه :

Repairing a Damaged GRUB with CentOS 5 (http://beginlinux.com/server_training/serv_admin_m/grub)

Centos stuck on grub, keyboard unusable - Dedicated Server - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1106746)

من به IMPI هم دسترسی دارم چگون میشه این مشکل رو رفع کرد.

spark3r
December 30th, 2013, 08:13
با سلام
می تونید دسترسی بدید من چک کنم؟
با تشکر

Yas-Host
December 30th, 2013, 08:40
سلام جناب گنجی...

در صورت درخواست میتونید در یاهو یا با شماره بنده تماس بگیرید بررسی کنم...

البته اگر !!! به هر حال موفق باشید.

Parsjoom
December 30th, 2013, 09:26
ممنون از شما دوستان عزیز
دیتاسنتر خودش مشکل رو رفع کرد.البته جزو وظایفشون نیست ولی خوب به دلیل اینکه دیدند برای من مشکل پیش اومده رفع کردند.
اگر بدونیم راه حلش چی هست خیلی عالی میشه .البته امیدوارم که دیگه پیش نیاد ولی اگر پیش اومد حتما مزاحم میشم.
جناب سنجری من قبلا هم گفتم شما دوست عزیز ما هستید و حتما با شما تماس خواهم گرفت.

novin-web
December 30th, 2013, 09:29
سلام
امکانش هست متن ارور رو قرار بدید؟
ازشون بخواید سولوشن رو بدن شاید اینده لازم شد.

Parsjoom
December 30th, 2013, 11:38
متاسفانه منم متوجه نشدم چیکار کردند ولی از لینک هایی که فرستادند مشخص بود به دلیل بوت نشدن سیستم عامل بود و برخی فایل ها هسته آسیب دیده یا حذف شده بود که دراصل باید بعد از قرار دادن سی دی سیستم عامل در سی رام برخی فایل ها بروز رسانی میشد.
البته بازم مطمئن نیستم و با نگاه کلی به لینک هایی که فرستادند متوجه شدم.

ULTRAWEB
December 30th, 2013, 12:02
گروب یا همون بوت لودر سیستم رو دوباره نصب کردنن
و مشکلتون حل شد که کار زیاد سختی نبوده
راهنماشم که بهتون دادن:71: