ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بوت شدن Esxi

Mohammadpf
December 29th, 2013, 23:08
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

من Esxi 5.1 u1 نصب کردم اما بعد از نصب به هیچ عنوان بوت نمیشه. و همچنین در حین نصب اگر هاردها raid باشند raid رو شناسایی نمیکنه . همه هارد ها رو نشون میده که فکر میکنم بخاطر نرم افزاری بودن raid هستش که فعلا این مسئله نیست . سخت افزار های به این صورت هست: corei7 4770---------8g dual--------4tb wd--------MB Asus z87Plus
خوشحال میشم که با راهنمائی ها و نظرهاتون منو تو حل این مشکل کمک کنید.
----------------------------
دوستان مشکلم با اضافه کردن formatwithmbr در آخر خط فرمان بوت نصب esxi حل شد .

entezar
December 30th, 2013, 09:29
تا اینجا که درجریانم شرکت وی ام ویر از نسخه 5 دیگه پچ raid کارت ها رو ارائه نمیکنه بهمین خاطر باید خودتون آمادش بکنین یا به شرکتی دیگه بگین براتون انجام بده یا به دیتاسنتر بگین تا درصورت موافقت براتون انجام بده.
البته برا مچ شدن این ها با هم مادربورد و میان افزارهای سرورتون هم باید با نسخه جدید آپگرید باشند.

novin-web
December 30th, 2013, 09:34
سلام
از قسمت بوت سرور هاردی که روش وی ام نصب هست رو اول بوت کنید اوکی میشه 100 در 100

Mohammadpf
December 30th, 2013, 09:41
سلام
از قسمت بوت سرور هاردی که روش وی ام نصب هست رو اول بوت کنید اوکی میشه 100 در 100
ممنون از جوابتون دوست عزیز این رو هم تست کردیم اما نشد و با این پیغام مواجه میشم the system found unauthorized change in firmware,operating system or UEFI system ... که تا به اینجا حدسم براینه که مشکل با بایوس هستش

Mohammadpf
December 30th, 2013, 09:42
تا اینجا که درجریانم شرکت وی ام ویر از نسخه 5 دیگه پچ raid کارت ها رو ارائه نمیکنه بهمین خاطر باید خودتون آمادش بکنین یا به شرکتی دیگه بگین براتون انجام بده یا به دیتاسنتر بگین تا درصورت موافقت براتون انجام بده.
البته برا مچ شدن این ها با هم مادربورد و میان افزارهای سرورتون هم باید با نسخه جدید آپگرید باشند.
ممنون از جوابتون دوست عزیز
من جایی خوندم که raid باید حتما سخت افزاری باشه و بدلیل نرم افزاری بودن یا باصطلاح fake بودن اون رو ساپورت نمیکنه بازهم روی esx4 تست میزنم ممنون

entezar
December 30th, 2013, 09:56
همون طور که گفتم مادربورد و firmware ها رو آپگرید بکنین بایوس هم آپگرید میشه
فکر کنم مشکل حل بشه
البته دوستانی که تجربه بیشتری دارن و حرفه ای تر کار میکنند باید نظر بدن

lordvps.ir
December 30th, 2013, 10:10
فکر کنم مشکل حل بشه
این روش باید جواب بده.
در قدیم مقداری مشکل بود که با این روش حل میشد

Mohammadpf
December 30th, 2013, 12:21
فکر کنم مشکل حل بشه
ممنون دوستم
در حال حاضر فقط bios توانایی اپدیت شدن رو داره و این مدل مادربردی که من استفاده کردم یکسری از ویژگی هاش اپدیت میشن حالا باید فقط تست کنم تا ببینم نتیجه چی میشه

MagicVps.Com
December 30th, 2013, 12:30
تا جایی که میدونم وی ام ور رید نرم افزاری را ساپورت نمیکنه

Mohammadpf
December 30th, 2013, 12:33
تا جایی که میدونم وی ام ور رید نرم افزاری راشناسایی ساپورت نمیکنه
ممنون دوست عزیز
اونرو میشه با رید یخت افزاری حلش کرد(pci) اما مسئله اصلی تر مربوط میشه به بوت نشدن ممنون ازاینکه وقت گذاشتی

MagicVps.Com
December 30th, 2013, 12:37
ممنون دوست عزیز
اونرو میشه با رید یخت افزاری حلش کرد(pci) اما مسئله اصلی تر مربوط میشه به بوت نشدن ممنون ازاینکه وقت گذاشتی

معمولا چندین بار این مورد مشاهده شده که با تغیر بوت به روی بوت از هاردی که وی ام ور روش نصب شده مشکل حل شده که دوستان هم اشاره کرده بودن که اگر این کار انجام دادین و نشده تنها راه دیگه همون اپدیت بایوس هست که دیگه باید مشکلتون با این کار حل بشه انشااله

Mohammadpf
December 30th, 2013, 12:42
معمولا چندین بار این مورد مشاهده شده که با تغیر بوت به روی بوت از هاردی که وی ام ور روش نصب شده مشکل حل شده که دوستان هم اشاره کرده بودن که اگر این کار انجام دادین و نشده تنها راه دیگه همون اپدیت بایوس هست که دیگه باید مشکلتون با این کار حل بشه انشااله
ممنون از راهنمائیت دوستم
من اصطلاح بوت روی بوت رو متوجه نشدم اگه میتونی بی زحمت یه لینک بهم بده اما من اینکارو کردم که Esx رو بوسیله ی vmworkstation روی فلش نصب کردم و به pcزدم اما جواب نداد

entezar
December 30th, 2013, 12:51
تست بزنین انشالله حل میشه
اگرم مشکل حل نشد از شرکتی که مادربورد گرفتین بخواین تا نسخه جدید براتون تو یه سی دی بفرسته دیتاسنتر
و از دیتاسنتر بخواین براتون اوکی کنه

lordvps.ir
December 30th, 2013, 13:27
اگرم مشکل حل نشد از شرکتی که مادربورد گرفتین بخواین تا نسخه جدید براتون تو یه سی دی بفرسته دیتاسنتر
و از دیتاسنتر بخواین براتون اوکی کنه

یعنی شرکت سازنده میتونه به vmware بگه که درایور به سیستم عاملش اضافه کنه؟

entezar
December 30th, 2013, 15:26
یعنی شرکت سازنده میتونه به vmware بگه که درایور به سیستم عاملش اضافه کنه؟

نه عزیز منظورم این نبود اضافه کردن پچ درایورها روی وی ام ویر بسته به سیاست های خود شرکت وی ام ویر داره قبلا تا نسخه 5 ارائه میکرد از نسخه 5 ارائه نمیکنه شاید بعدا مجدد تو نسخه های بعدی ارائه بکنه چیزی مشخص نیست.
منظور من این بود که اگر مادربوردشون و میان افزارها آپگرید نشدن از شرکتی که مادربورد رو تهیه کردند درخواست نسخه جدیدش رو بکنند یا دانلود کنن یا سی دیشو برا دیتاسنتر بفرستن
تا مشکل مادربورد و آپگرید بایوس حل بشه
احتمالی که الان ما دادیم این بودش که با رفع این مشکل احتمالا مشکل شناختن و بوت شدن حل بشه
با این حال گفتم متخصص حرفه ای تر باید نظر بده