ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث کلی در باره قطعات سرور و کلو در ایران

sarv-it
December 29th, 2013, 00:50
سلام دوستان عزیز
این موردها زیاد تو انجمن بحث نشده و یا اگر هم بهش یه اشاره ای شده خیلی جزئی بوده و یا با افر دادن به اتمام رسیده
من میخواستم بحث در مورد قطعات سرور و شرکتهایی که کارشون اینه و میشه مستقیم رفت و قطعا رو بطور فیزیکی دید و خرید کرد حالا اون قطعه میخواد کل سرور باشه یا میخواد قطعات باشه دقیقا مثل قطعات پی سی من دنبال همچین جایی هستم نه جایی که باهاش تلفنی صحبت بکنی و اونم زنگ بزنه از یه فروشگاهی برات قیمت بگیره و خودش یه چیزی هم بکشه روش و...

sarv-it
December 29th, 2013, 00:52
در ضمن در مورد کلو هم میخواستم بحث خیلی بازترش کنیم
مثلا الا ما داریم با افرانت کار میکنیم میخواستم دوستانی که در بحث کلو با دیتاسنترهای دیگه کار میکنند در مورد سرویس دهی پشتیبانی وغیره اون دیتاسنتر بحثو بازتر بکنند

| KVM - SERVER |
December 29th, 2013, 00:55
سلام
داخل پاساژ رضا (تهران - ولیعصر)
طبقه اول - پلاک 19 اگر اشتباه نکنم
یک فروشگاه هست قطعات سرور Supermicro دارند.
داخل پاساژ ایرانیان هم طبقه دوم یک فروشگاه هست که سرورهایی که پردازنده AMD Opteron دارند قیمت مناسب ارایه میکنند.

مشکل این هست که فقط داخل اینترنت دنبال فروشگاه هستید.
یک سر تشریف ببرید ولیعصر ، فروشگاه های زیادی وجود دارند.

sarv-it
December 29th, 2013, 01:01
سلام
داخل پاساژ رضا (تهران - ولیعصر)
طبقه اول - پلاک 19 اگر اشتباه نکنم
یک فروشگاه هست قطعات سرور Supermicro دارند.
داخل پاساژ ایرانیان هم طبقه دوم یک فروشگاه هست که سرورهایی که پردازنده AMD Opteron دارند قیمت مناسب ارایه میکنند.

مشکل این هست که فقط داخل اینترنت دنبال فروشگاه هستید.
یک سر تشریف ببرید ولیعصر ، فروشگاه های زیادی وجود دارند.
درسته اما ما تو شهرستانیم و تا الان هم با دو نفر کار میکردیم که متاسفانه دارن اذیت میکنند
اگر بتونید شماره تماس بگیرید ازشون که بعد هنگی ما بیایم اونجا برامون عالی میشه

| KVM - SERVER |
December 29th, 2013, 01:25
درسته اما ما تو شهرستانیم و تا الان هم با دو نفر کار میکردیم که متاسفانه دارن اذیت میکنند
همیشه هستند.
حضوری تشریف ببرید.

i-whost
December 29th, 2013, 01:43
زیگورات سر بزنید

mehrshad.ho
December 29th, 2013, 02:00

اگر منظور دوستمون فروشگاه صدف در پاساز رضا هست قیمت بالاتری نسبت به مراکز مشابه ارائه می دهند

TukaNet
December 29th, 2013, 02:24
عزیز من به دلیل قیمت بالا و میلیونی تجهیزات کسی انواع و اقسام سرور و سخت افزار رو استوک نمیکنه که نمایش بده

شرکت هایی مثل آلبالو و زیگورات هم قیمت های نجومی ارائه می کنند که جبرانی باشه برای این هزینه استوک کردن

البته همین شرکت ها هم قبل خرید سخت افزار رو برای دیدن شما ارائه نمی کنند ...

در صورت نیاز به مشاوره در این امور میتونید پ.خ بدید ;)

RoobinaServer
December 29th, 2013, 07:22
سلام دوستان عزیز
این موردها زیاد تو انجمن بحث نشده و یا اگر هم بهش یه اشاره ای شده خیلی جزئی بوده و یا با افر دادن به اتمام رسیده
من میخواستم بحث در مورد قطعات سرور و شرکتهایی که کارشون اینه و میشه مستقیم رفت و قطعا رو بطور فیزیکی دید و خرید کرد حالا اون قطعه میخواد کل سرور باشه یا میخواد قطعات باشه دقیقا مثل قطعات پی سی من دنبال همچین جایی هستم نه جایی که باهاش تلفنی صحبت بکنی و اونم زنگ بزنه از یه فروشگاهی برات قیمت بگیره و خودش یه چیزی هم بکشه روش و...

با سلام

هر کسی وقتی قطعات خرید بکنه و انبار کنه دقیقا جایی هست که شما مد نظر دارید اما اینجوری نیست که در انبار را روی مشتری باز کند حداقل در زمینه سرور که ما ندیدیم.

اینجا بخش آموزشیه نمیشه گفت اما تا حدود راهنمایی بخوام بگم ما هم ارائه میکنیم چیزی که شما میگید اما هیچ موقع قطعات را مستقیم نشون نمیدیم فوقی یکی دو قطعه یا ... اکثرا مثل بقیه سرور فروش ها جعبه های فوقش مادربورد یا ... را که امکانات روش نوشته نشون میدیم

در مورد کلو هم چه بحثی باز بشه ؟ کلو کلو هست بستگی داره هدف شما چه نکته ای در کلو باشه الان دقیقا کجاش مبهمه ؟

حداقل هزینه هم برای انبار کردن و این گونه موارد 40 میلیون هست که کسی که بخواد چنین هزینه ای انبار کنه طبق گفته جناب tukanet میکشه روش و باید هم همین کارو بکنه وگرنه که ... و اکثر انبار کننده هایی هم که دیدم با آلبالو کار میکنند که به شما که تک خرید دارید سرویس نمیدهند و فقط با همین انبار کننده ها و خرید عمده کار میکنند.

یا حق

sarv-it
December 29th, 2013, 10:35
دوستان ظاهرا من منظورم نتونستم خوب برسونم
من گفتم ادرس جایی رو میخوام که بشه بصورت فیزیکی رفت و معامله کرد و به صورت فیزیکی لاقل قطعات دید یعنی اینکه این اقا کارش فروش همچچین قطعاتی باشه نه اینکه یه مشتری گیر بیاد هر قطشو از یه جا جمع کنه و بگه که ما خودمون وارد میکنیم
ما الان یه سروری که خریدیم دوماه هاردش برای ما کار نکردحالا بحث گارانتی اینا بماند اما واقعا بهمون ضرر زد (نمیخوام وارد این بحث بشم )
من دنبال جایی هستم که واقعا کارش فروش همچین چیزی باشه برا همینم گفتم که بتونم ببینم همون طور که بالا هم عرض کردم طرف میاد میگه خودمون وارد میکنیم اما....
در مورد افر دادن دوستان هم من یه تاپیک جدا در بخش فروش ایجاد کردم که این تاپیک به افر و دیگر چیزها نیاز نداشته باشه
http://www.webhostingtalk.ir/f12/101180/