ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایاتوایران شرکتی هست مستقیم سرور وارد کنه قطعات بفروشه ؟؟

sarv-it
December 29th, 2013, 00:43
سلام میخواستم بدونم شرکتی هست کارش فقط قطعات باشه و قطعات سرور رو هم بطور کامل بتونه ارائه بده ؟؟

glxx
December 29th, 2013, 01:57
در فروم سرچ کنین یکی از دوستان hp وارد میکرد باهاشون تماس بگیرید ببینید موجود دارد

TukaNet
December 29th, 2013, 02:26
چه سخت افزاری نیاز دارید؟

sarv-it
December 29th, 2013, 10:38
چه سخت افزاری نیاز دارید؟
ببینید ما اکثرا برای مشتری ها سرور تهیه میکنیم حداقل 2/3 ماه یه سرور کمش با رم 8 هارد 500/1برامون لازم میشه همون طور که توی تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f55/101181/
عرض کردم میخوام جایی باشه که مستقیم خرید انجام بشه و کارش همون باشه علتش رو توضیح دادم اونجا

paradiseserver
December 29th, 2013, 12:19
اگر اشتباه نکنم شرکت فراسو سامانه پاسارگاد مستقیم وارد می کنند

ded_usa
December 29th, 2013, 12:21
سلام دوست عزیز بله شرکت های هستند اما خوب از ایران هستش همونش رکتهای که اینترنت ارائه میدن بیتشر تشون ارائه میدن افرانت هم فکر کنم ارائه بده دقیق نمیدونم

webservice
December 29th, 2013, 12:22
بله فراسو وارد میکنه...

sarv-it
December 29th, 2013, 12:31
منظورتون همین فاراسو که تو ضمینه هاستینگ اینا فعالیت داره ؟

w w w . f a r a s o . o r g

RoobinaServer
December 29th, 2013, 13:01
سلام میخواستم بدونم شرکتی هست کارش فقط قطعات باشه و قطعات سرور رو هم بطور کامل بتونه ارائه بده ؟؟

بستگی دراره از کجا بخواهید.

از دوبی میتوانیم وارد کنیم.

این مورد هم اگر در کنار سخت افزارهای خودمون باشه براتون ارزانتره هزینه نقل و انتقال که معمولا 6 ماه یا سالی یک بار هست ولی اگر مثلا یک مادربورد یا کلا یک سرور برای شما وارد بشه هزینه نقل و انتقال بالا هست و بر عهده شما هست.

یا حق

sarv-it
December 29th, 2013, 13:06
بستگی دراره از کجا بخواهید.

از دوبی میتوانیم وارد کنیم.

این مورد هم اگر در کنار سخت افزارهای خودمون باشه براتون ارزانتره هزینه نقل و انتقال که معمولا 6 ماه یا سالی یک بار هست ولی اگر مثلا یک مادربورد یا کلا یک سرور برای شما وارد بشه هزینه نقل و انتقال بالا هست و بر عهده شما هست.

یا حق
جناب سجادیه شما سرور وارد میکنید یا قطعات ؟
در مورد همین موضوع حدودا 1/2 هفته پیش میخواستم باهاتون صحبت کنم که اومدم تیکت باز کردم تو تیکت مواردی که مثلا ای پی سرور نام کاربری اینا میخواید من چون از شما سرور نداشتم همیطوری زدم چون نمیزاشت تیکت ارسال بشه خلاصه همکارانتون لطف کردن و تیکت بستن و در تیکت گفتن که همچین ای پی وجود ندارد در حالی که من تتو تیکت توضیح داده بودم

RoobinaServer
December 29th, 2013, 13:11
جناب سجادیه شما سرور وارد میکنید یا قطعات ؟
در مورد همین موضوع حدودا 1/2 هفته پیش میخواستم باهاتون صحبت کنم که اومدم تیکت باز کردم تو تیکت مواردی که مثلا ای پی سرور نام کاربری اینا میخواید من چون از شما سرور نداشتم همیطوری زدم چون نمیزاشت تیکت ارسال بشه خلاصه همکارانتون لطف کردن و تیکت بستن و در تیکت گفتن که همچین ای پی وجود ندارد در حالی که من تتو تیکت توضیح داده بودم

شما وقتی سرور ندارید مجبور نیستید تیکت بزنید واحد فنی واحد فنی برای مشکل فنی هست.

شما باید تیکت کنید واحد اطلاعات یا تلفن مشاوره تماس بگیرید :)

هر چیزی که قابلیت وارد کردن داشته باشه وارد میکنیم . (در زمینه کامپیوتر و سرور) کسی که سرور وارد میکنه بیشتر دست دوم هست یا پک های hp هست که وارد میکنه و ما چون کارمون روی سوپرمایکرو هست قطعات وارد میکنیم به نظرم اگر میخواهید یک مادربورد بخرید از داخل کشور بخرید اگر بخواهید سر یک مادربورد براتون وارد کنیم خیلی بیشتر از قیمتی در میاد که از داخل کشور شما میتوانید خرید بکنید.

کسی که مثلا 20 تا مادربورد وارد میکنه هزینه بار به 20 تا تقسیم میشه اما 1 عدد :-| ....

به هر حال در خدمتیم.

یا حق