درود قصد فروش دامین www.persian4.com (http://www.persian4.com) رو دارم دامین بسیار زیا و تو ذهن برو هست و کسی هم خواست با سایت میدم بهش
برای اطلاع از قیمت و.. با شماره 09389081541 تماس حاصل فرمایید
و همچنین با ایمیل زیر هم میتونید در ارتباط باشید
kourosh.ebra@yahoo.com
milad_it
December 27th, 2013, 22:44
سه دامین دیگه هم هست
parsinetwork.com
parsinetwork.ir
broozchat.ir
milad_it
December 27th, 2013, 22:51
دامین
ahmad-saeedi.com هم هست
vebc
December 27th, 2013, 22:54
سلام دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم تو ای ار دامین و پرشین رجیستر که امکان انلاین فروش دامین رو دارن هم ثبت کنی
احتمال فروشش میره بالا
سعی کن فعالیتت تو دامنه های ملی به علت ارزون بودن و معتبر بودن و حمایت از کشورمون انجام بدی
موفق باشی بای
milad_it
December 27th, 2013, 23:02
سلام دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم تو ای ار دامین و پرشین رجیستر که امکان انلاین فروش دامین رو دارن هم ثبت کنی
احتمال فروشش میره بالا
سعی کن فعالیتت تو دامنه های ملی به علت ارزون بودن و معتبر بودن و حمایت از کشورمون انجام بدی
موفق باشی بای
درود
سپاس
فعالیت اصلی ما میزبانی وب هست این دامین ها مال خود بنده بوده که نیاز ندارم برای فروش گذاشتم
December 27th, 2013, 23:10
ولی هیفه داری روش فعالیت میکنی و سایتت رو دیدم که فعاله!
اگر علش اینه درامدی ازش نداری میتونی با قرار دادن تبلیغات کلیکی هزینه سایت رو در بیاری
یه بازه هایی هست سیات من میره تو رتبه های زیر 3000 ایران و تبیلغات میگیرم و کلی سود
بازه هایی سهت مثل الان که رتبه رفته 20000 محبوریم کلیکی بزاریم و ماهیانه 30 ت هزینه هاست و دامین رو در میاره:) با اینکه سیاتمون هیچی نداره فقط فروش لایسنس است
milad_it
December 28th, 2013, 15:38
up
milad_it
December 28th, 2013, 15:47
دو دامین دیگه هم با نام های
Netsmspanel.ir
Shayanhost.ir
اضافه شد کسی بود بگه
milad_it
December 28th, 2013, 23:49
ولی هیفه داری روش فعالیت میکنی و سایتت رو دیدم که فعاله!
اگر علش اینه درامدی ازش نداری میتونی با قرار دادن تبلیغات کلیکی هزینه سایت رو در بیاری
یه بازه هایی هست سیات من میره تو رتبه های زیر 3000 ایران و تبیلغات میگیرم و کلی سود
بازه هایی سهت مثل الان که رتبه رفته 20000 محبوریم کلیکی بزاریم و ماهیانه 30 ت هزینه هاست و دامین رو در میاره:) با اینکه سیاتمون هیچی نداره فقط فروش لایسنس است
سپاس