reeza
December 27th, 2013, 05:51
با سلامراستش میدونم جای پست اصلا درست نیست ولی خوب چاره ای نبود
جای مناسب پیدا نکردم
ما 5 همین ماه میلادی یه سرور از دیتاسنتر equnix گرفتیم
حواسمون نبود که سی پی یو ضعیف هست و وقتی سرور رو تحویل گرفتیم متوجه شدیم
با این وجود یه تعداد وی پی اس روش اوردیم بالا و دیویم سی پی یو جواب نمیده از 11 یا 12 پیگیر تعویض سی پی یو شدیم
تقریبا 17 ماه بود که دیتاسنتر اعلام کرد که سی پی یو موجود داریم میتونید با پرداخت 50 دلار سی پی یو رو عوض کنیم
ما 50 دلار رو پرداخت کردیم و تا 24 ام خبری از سی پی یو نبود
24 ام سرور خاموش شد که من فکر کردم دارن سی پی یو عوض میکنن ولی دیدم ای پی وی ام ویر پینگ میده
فهمیدم سرور ریست شده
وقتی به وی ام ویر وصل شدم دیدم یکی از هارد های سرور نیست
پیگیر شدم و این پیگیری تا 12 همون روز طول کشید تا دیتاسنتر گفت اجازه میدین سرور رو ریست کنیم تا مادربرد بررسی شه تا هم هارد اوکی شه هم سی پی یو
ما هم گفتیم باشه ریست کنید
از همون موقع سرور قطع شده و تا الان دیتاسنتر تنها جوابی که داده اینه که سوکت رم مادربرد سوخته و داریم مادر برد رو عوض میکنیم
و دیگه هیچ جوابی به تیکت ها نمیدن
مشتریهای من همه رفتن
میخواستم ببینم مراجع قانونی برای شکایت از این دیتاسنتر کجاست و مراحلش زو بپرسم
واسطه من و دیتاسنتر ded24 هست
جای مناسب پیدا نکردم
ما 5 همین ماه میلادی یه سرور از دیتاسنتر equnix گرفتیم
حواسمون نبود که سی پی یو ضعیف هست و وقتی سرور رو تحویل گرفتیم متوجه شدیم
با این وجود یه تعداد وی پی اس روش اوردیم بالا و دیویم سی پی یو جواب نمیده از 11 یا 12 پیگیر تعویض سی پی یو شدیم
تقریبا 17 ماه بود که دیتاسنتر اعلام کرد که سی پی یو موجود داریم میتونید با پرداخت 50 دلار سی پی یو رو عوض کنیم
ما 50 دلار رو پرداخت کردیم و تا 24 ام خبری از سی پی یو نبود
24 ام سرور خاموش شد که من فکر کردم دارن سی پی یو عوض میکنن ولی دیدم ای پی وی ام ویر پینگ میده
فهمیدم سرور ریست شده
وقتی به وی ام ویر وصل شدم دیدم یکی از هارد های سرور نیست
پیگیر شدم و این پیگیری تا 12 همون روز طول کشید تا دیتاسنتر گفت اجازه میدین سرور رو ریست کنیم تا مادربرد بررسی شه تا هم هارد اوکی شه هم سی پی یو
ما هم گفتیم باشه ریست کنید
از همون موقع سرور قطع شده و تا الان دیتاسنتر تنها جوابی که داده اینه که سوکت رم مادربرد سوخته و داریم مادر برد رو عوض میکنیم
و دیگه هیچ جوابی به تیکت ها نمیدن
مشتریهای من همه رفتن
میخواستم ببینم مراجع قانونی برای شکایت از این دیتاسنتر کجاست و مراحلش زو بپرسم
واسطه من و دیتاسنتر ded24 هست