توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از abuse در دیتاسنتر ovh
shinsilvers
December 26th, 2013, 23:54
سلام
دوستان من تازگی سرور اختصاصی از ovh فرانسه خریدم . از اساتیدی که تجربه کار با این دیتاسنتر دارند سوالم اینه که چه عواملی سبب abuse میشه و چه راه حل های هست تا برای سرور مشکل abuse پیش نیاد .
adenaweb
December 26th, 2013, 23:56
از روتر پورت ها رو ببنذید اغلب حل میشه
shinsilvers
December 26th, 2013, 23:59
از روتر پورت ها رو ببنذید اغلب حل میشه
میشه بگید دقیقا کدوم پورت ها ؟
adenaweb
December 27th, 2013, 00:00
هر پورتی که نیاز دارید مثلا 80،8080،2020،21 و غیره رو باز نگه دازید و بگید بقیه رو ببندن.
majidisaloo1
December 27th, 2013, 00:09
هر پورتی که نیاز دارید مثلا 80،8080،2020،21 و غیره رو باز نگه دازید و بگید بقیه رو ببندن.
آیا شما با ovh تا حالا کار کردید که چنین موردی را ذکر میکنید؟
معمولا اخطار ها از ویندوز 2003 است که باید شما پورت های مورد نیاز را باز بگذارید و بقیه را ببندید
لازم به ذکر است که وقتی شما از ویندوز کرک شده استفاده میکنید به صورت خودکار به پورت های مختلف درخواست ارسال میکند و موجب میشه که دیتاسنتر به شما اخطار بدهد که دارید پورت اسکن میکنید
2003 بیشترین میزان اخطار را دارد
adenaweb
December 27th, 2013, 00:15
آیا شما با ovh تا حالا کار کردید که چنین موردی را ذکر میکنید؟
معمولا اخطار ها از ویندوز 2003 است که باید شما پورت های مورد نیاز را باز بگذارید و بقیه را ببندید
لازم به ذکر است که وقتی شما از ویندوز کرک شده استفاده میکنید به صورت خودکار به پورت های مختلف درخواست ارسال میکند و موجب میشه که دیتاسنتر به شما اخطار بدهد که دارید پورت اسکن میکنید
2003 بیشترین میزان اخطار را دارد
عزیز میشه بگید چی گفتم.من ؟
به جای اینکه توی ویندوز بیاد پورت رو باز کنه و فایروال رو روشن کنه و تمپلیت بگیره خوب از روتر میبنده! اونطوری.که شما میگی یوزر به راحتی پورت مورد نیاز رو باز میکنه...
omidppm
December 27th, 2013, 00:18
به نظر من هم باید روتر کانفیگ کنید روی ovh بهتره از هر نظر از ویندوز اگه فقط چند تا پورت باز بذارید احتمالا مشتری ها دستکاری کنن و پورت رو باز کنن ولی از روتر خیالتون راحته
majidisaloo1
December 27th, 2013, 00:20
عزیز میشه بگید چی گفتم.من ؟
به جای اینکه توی ویندوز بیاد پورت رو باز کنه و فایروال رو روشن کنه و تمپلیت بگیره خوب از روتر میبنده! اونطوری.که شما میگی یوزر به راحتی پورت مورد نیاز رو باز میکنه...
فقط یک هزارم درصد سرور های OVH دارای روتر هستند
OVH هیچ قانونی در شبکه اش حاکم نیست شما توی OVH تمام گت وی هات آی پی سرور اختصاصی .245هست و تمام نت مسک هات 255.255.255.255 است
روی ovh شما ای پی 0 و 255 قابل استفاده میبینید
OVH داستانش با کل جا هایی که تا به حال کار کرده اید فرق میکنه
لازم به ذکر است همین روتز هم کانفیگ کردنش بر روی OVH به نسبت کار سختی است که کسی انجام نمیدهد معمولا مگر به صورت bridge
مهم نیست هر دیتاسنتری قلقی دارد و نمیشه همه جا را به یک چوب زد
shinsilvers
December 27th, 2013, 00:28
فقط یک هزارم درصد سرور های OVH دارای روتر هستند
OVH هیچ قانونی در شبکه اش حاکم نیست شما توی OVH تمام گت وی هات آی پی سرور اختصاصی .245هست و تمام نت مسک هات 255.255.255.255 است
روی ovh شما ای پی 0 و 255 قابل استفاده میبینید
OVH داستانش با کل جا هایی که تا به حال کار کرده اید فرق میکنه
لازم به ذکر است همین روتز هم کانفیگ کردنش بر روی OVH به نسبت کار سختی است که کسی انجام نمیدهد معمولا مگر به صورت bridge
مهم نیست هر دیتاسنتری قلقی دارد و نمیشه همه جا را به یک چوب زد
ممنون از شما و بقیه دوستان فقط یک جمع بندی بخوام بکنم در حالت کلی این هست که پورت های خطرناک بسته بشه .. درسته ؟ و فرمودید بیشترین اخطارها در ویندوز 2003 هست . به نظرتون کدوم پورت ها بسته بشه ؟ در centos چطور؟