ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام آفر بهتر است؟

shomalgan
December 26th, 2013, 18:44
سلام
می خواهم برای استفاده اشتراکی مشتریانم یک سرور اختصاصی خریداری کنم ، کدام یک را توصیه می کنید. لطفا دلیل بیاورید.
مجازی سازی روی سرور انجام نخواهد شد.
آفر سرور اختصاصی بهتری هم در این رنج قیمت اگر سراغ دارید بفرمایید ( نه سرور مجازی ، نه ریسلری و غیره... )

آفر اول :
OVH
59 دلار ماهانه ، با تخفیف پیش پرداخت 6 ماهه و تخفیف دایرکت ادمین و آنتی DDOS

CPU:
Intel Xeon W3520 (4 cores / 8 Threads)
RAM:
24 GB DDR3
Hard disk:
2TB SATA2
Bandwidth:
100Mbps - 5 TB/month

آفر دوم :
Hetzner
55 دلار ، بدون تخفیف پیش پرداخت 6 ماهه ، بدون تخفیف و خدمات نرم افزاری

Cpu :
Intel core i7 950
RAM:
12 GB DDR3
Hard disk:
3TB SATA2
Bandwidth:
1 Gbit/s -10 TB/month

aligoli
December 26th, 2013, 18:54
سلام
می خواهم برای استفاده اشتراکی مشتریانم یک سرور اختصاصی خریداری کنم ، کدام یک را توصیه می کنید. لطفا دلیل بیاورید.
مجازی سازی روی سرور انجام نخواهد شد.

آفر اول :
Ovh
59 دلار ماهانه ، با تخفیف پیش پرداخت 6 ماهه و تخفیف دایرکت ادمین و آنتی ddos

cpu:
Intel xeon w3520 (4 cores / 8 threads)
ram:
24 gb ddr3
hard disk:
2tb sata2
bandwidth:
100mbps - 5 tb/month

آفر دوم :
Hetzner
55 دلار ، بدون تخفیف پیش پرداخت 6 ماهه ، بدون تخفیف و خدمات نرم افزاری

cpu :
intel core i7 950
ram:
12 gb ddr3
hard disk:
3tb sata2
bandwidth:
1 gbit/s -10 tb/month

برای هاستینگ اگر می خواهید از حد متوسط بالاتر باشید، نوع هارد شما باید ssd و پردازنده شما بالا باشد.
هیچ یک از دو آفر را توصیه نمیکنم !

shomalgan
December 26th, 2013, 18:56
هاستینگ عمومی و فروش هاستینگ نیست برادر ... فک کنید مشتریان شخصی خودم هستند

aligoli
December 26th, 2013, 19:01
هاستینگ عمومی و فروش هاستینگ نیست برادر ... فک کنید مشتریان شخصی خودم هستند

اگر واقعا نیاز به راهنمایی دارید، دقیق تر بیان کنید تا قضاوت اشتباهی نشود، دقیقا چند سایت و هر سایت بر حسب بازدید روزانه چند آی.پی هیت دارند ؟

shomalgan
December 26th, 2013, 19:13
تعداد سایت ها در 6 ماه آینده حد اکثر50 تا خواهد بود که عموما وردپرسی هستند و در بدترین حالت می شود مصرف 80 گیگ پهنای باند را برای هرکدام در نظر گرفت.
تعداد آی پی مجزای بازدید روزا نه را برای هر کدام ( باز در بدترین حالت ) می شود 500 تا در نظر گرفت. همه این آمار برای بحرانی ترین شرایط بصورت همزمان در نظر گرفته شده ست و عملن اتفاق افتادنش غیر ممکن است.

i-whost
December 26th, 2013, 19:30
تعداد سایت ها در 6 ماه آینده حد اکثر50 تا خواهد بود که عموما وردپرسی هستند و در بدترین حالت می شود مصرف 80 گیگ پهنای باند را برای هرکدام در نظر گرفت.
تعداد آی پی مجزای بازدید روزا نه را برای هر کدام ( باز در بدترین حالت ) می شود 500 تا در نظر گرفت. همه این آمار برای بحرانی ترین شرایط بصورت همزمان در نظر گرفته شده ست و عملن اتفاق افتادنش غیر ممکن است.

در صورتی که میزان مصرف شما همین میزان هست پیشنهاد می کنیم اگر اطلاعاتی در مورد مدیریت سرور ندارید از نمایندگی هاست شروع به فعالیت کنید.

shomalgan
December 26th, 2013, 19:34
در صورتی که میزان مصرف شما همین میزان هست پیشنهاد می کنیم اگر اطلاعاتی در مورد مدیریت سرور ندارید از نمایندگی هاست شروع به فعالیت کنید.

من دو انتخاب مشخص با مصرف مشخص نوشتم و فقط پرسیدم کدام بهتر هست از نظر دوستان .
ضمنا : برای بعضی مسائل مربوط به برنامه نویسی احتیاج به سرور اختصاصی دارم.

ضمن عذر خواهی ، از i-whost ، بخشی از نوشته م رو حذف کردم.

i-whost
December 26th, 2013, 19:40
ای بابا ، آقا مگه مجبورتون کردن چیزی بنویسید؟ من دو انتخاب مشخص با مصرف مشخص نوشتم و فقط پرسیدم کدام بهتر هست از نظر دوستان .
ضمنا : برای بعضی مسائل مربوط به برنامه نویسی احتیاج به سرور اختصاصی دارم.

"می خواهم برای استفاده اشتراکی مشتریانم یک سرور اختصاصی خریداری کنم ، کدام یک را توصیه می کنید. لطفا دلیل بیاورید.مجازی سازی روی سرور انجام نخواهد شد.
آفر بهتری هم در این رنج قیمت اگر سراغ دارید بفرمایید"

طبق درخواست شما در قسمت آموزشی راهنمایی لازم به شما کردیم. سعی کنید در هنگام پاسخ دادن قوانین رعایت کنید
قوانینی که فراموش شده - یاداوری (http://www.webhostingtalk.ir/f41/100832)
موفق باشید.

aligoli
December 26th, 2013, 20:01

با این اوصاف هم دو پلن درج شده توسط شما را پیشنهاد نمی کنم، پهنای باند زیاد مهم نیست، در حال حاضر پردازنده و نوع هارد ضرورت و ارجعیت بر موارد دیگر دارند.
بعد از تهیه سرور حتما از لایت اسپید و سی پنل و یا Nginx و دایرکت ادمین استفاده نمایید.

shomalgan
December 26th, 2013, 20:11
با این اوصاف هم دو پلن درج شده توسط شما را پیشنهاد نمی کنم، پهنای باند زیاد مهم نیست، در حال حاضر پردازنده و نوع هارد ضرورت و ارجعیت بر موارد دیگر دارند.
بعد از تهیه سرور حتما از لایت اسپید و سی پنل و یا Nginx و دایرکت ادمین استفاده نمایید.

اگر اجبار به انتخاب بین این دو پردازده باشد کدام بهتر هست؟
CI7 با فرکانس بالاتر یا Xeon به خاطر سرور کلاس بودنش؟

Mr.Te0
December 27th, 2013, 18:23
به نظر بنده نسخه پردازنده xeon بهتر پاسحگو خواهد بود برای کار شما.

shomalgan
December 30th, 2013, 11:29
در نهایت اینو گرفتم

Intel® Core™ i7-4770
Quad-Core Haswell
inkl. Hyper-Threading-Technologie
Arbeitsspeicher32 GB DDR3 RAM
Festplatten2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Enterprise-KlasseAnbindung 1 GBit/s-PortBandbreite garantiert 200 MBit/sBackup Space100 GBTraffic inklusive20 TB*