ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب نیوک

mehrdad.piri
December 25th, 2013, 22:15
سلام دوستان در نصب نیوک بعد از اتمام فرایند نصب و هنگام ورود به مدیریت ادمین برای ساخت یوزر و پسورد برای ادمین
domin.com//admin به صورت خودکار تبدیل میشود یعنی قبل از دومین دو تا اسکلش ایجاد می شود و هر چقدر پاک میکنم یکشو رفرش میکنم بازم دوتاش میاد و نات فاند میشود
لطفا راهنمایی کنید

SamaN DL
December 26th, 2013, 10:50
درود

اطلاعات رو برای بنده پ.خ کنید برسی کنم دوست عزیز.

glxx
December 26th, 2013, 10:56
فایل htaccess بک اپ بگیرید
مجدد رو نویسی کنید ببینید مشکل برطرف می شود

.K.H.A.
December 26th, 2013, 10:59
موقع نصب آدرس سايت رو با / گذاشتين ، از فايل كانفيگ داخل phpmyadmin آدرس رو اصلاح كنيد حل ميشه.

mehdilord
January 12th, 2014, 21:38
سلام شما از بخش مدیرت اگه تونستیت ادرس اصلی سایت / رو از اولش بردارید یا زا php myadmin تیبل کانفیک رو ویاریش کنید و میتونید از اونجا برش دارید

farmanrava
January 20th, 2014, 18:14
سلام دوستان در نصب نیوک بعد از اتمام فرایند نصب و هنگام ورود به مدیریت ادمین برای ساخت یوزر و پسورد برای ادمین
domin.com//admin به صورت خودکار تبدیل میشود یعنی قبل از دومین دو تا اسکلش ایجاد می شود و هر چقدر پاک میکنم یکشو رفرش میکنم بازم دوتاش میاد و نات فاند میشود
لطفا راهنمایی کنید

شما در هنگام نصب اشتباه کردید
به ترتیب کار هایی که میگم انجام بدید :

وارد اکانت cpanel خودتون بشید
از قسمت Database گزینه Phpmyadmin رو انتخاب کنید
در سمت چپ صفحه دیتابیس مربوط به نیوک رو انتخاب کنید ( دیتابیسی که نیوک رو روش نصب کردین )
در همان سمت چپ بعد از انتخاب دیتابیس تیبل Nuke_Config رو انتخاب کنید و ویرایش رو اعمال کنید
در قسمت nukeurl علامت / رو از آدرس سایت بر دارید و دکمه Go رو بزنید

موفق باشید