ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : clouding یا vcloud چیست ؟

baber
December 25th, 2013, 14:06
سلام .

ببخشید سوالی که برام پیش امده اینکه اصلا clouding چی هست به چه دردی میخوره چه صرفه اقتصادی داره ؟

اگر بخواهیم ارگانی قانع کنیم که سیستم clouding راه اندازی کنند چطوری باید بگیم ؟ چه دلایل قانع کننده ای باید بیاریم

من در کل هنوز نمیدونم به چه دردی میخوره clouding که با vmware راه اندازی میکنیم

ممنون از همه

astro.alireza
December 25th, 2013, 14:37
cloud اسم یک مدل ارایه خدمات آی تی هست.
برای اینکه بتونیم اسم یک سیستم رو cloud بزاریم باید چند مشخصه حتما وجود داشته باشه که یکی از مهم ترین اونها عدم دخالت انسان در رند کار cloud هست.
در cloud کاربر نهایی از اتفاقاتی که داخل cloud اتفاق می افته خبر نداره و فقط سرویس ارایه شده رو می بینه واسه همینه که بهش cloud می گن چون درونش معلوم نیست.
cloud چندین مدل ارایه داره که از infrastructure as a service - Iaas شروع می شه و به Platform as a service - Paas و Software as a service - Saas می رسه.
یک مثال از Saas می شه به google docs, dropbox, gmail و خیلی از سرویس هایی اشاره کرد که مدتهاست داره ازش استفاده می شه.
این چیزی که شما با vmware ارتباطش دادید بیشتر منظورش Iaas هست که به کاربر نهایی منابع سخت افزاری و شبکه (Naas) داده می شه و کاربر می تونه با استفاده از اونها دیتاسنتر مجازی خودش رو راه اندازی و مدیریت کنه بدون اینکه بدونه اطلاعاتش کجا و چه جوری ذخیره می شه و این سرویس ها از کجا ارایه می شه و کاملا اتوماتیک تنظیمات مختلف سخت افزار و شبکه رو اعمال کنه.
ضمنا بدونید اون چیزی که توی این انجمن بهش cloud و ابر و این جور چیزا می گن همش دروغی هست ناشی از کمبود اطلاعات کسی که داره در موردش حرف می زنه وگرنه من کسی رو ندیدم که سرویس Iaas ارایه بده
برای اطلاعات بیشتر لینک زیر رو بخونید:
Cloud computing - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing)

baber
December 25th, 2013, 14:41
ممنون اما باز م من نتونستم جواب سوالم بگیرم هنوز موندم کاراییش چی هست که واقعا کاربرد داشته باشه مخصوصا برای یک ارگان بزرگ

مثلا خودتون یک سازمان بخواهید قانع کنید برای استفاده از vcloud چه دلایی ذکر میکنید

من کاملا گیج شدم

astro.alireza
December 25th, 2013, 14:48
متاسفانه فعلا بازارش توی ایران به دلیل عدم اعتماد سازمان ها به مراکز داده به وجود نیومده.
سازمان ها ترجیح می دن اطلاعات و سخت افزار رو در یک دیتاسنتر داخل خود سازمان نگهداری کنند در حالی که می تونند به جای راه اندازی یک دیتاسنتر فیزیکی داخل سازمان یک دیتاسنتر مجازی از ارایه دهنده سرویس کلاد خرید کنند و بدون درگیر شدن با دردسر ایجاد و نگهداری یک دیتاسنتر فیزیکی روی کاری که می خوان تمرکز کنند. شما می خواین یک سازمان رو قانع کنید که واسه خودش کلاد راه اندازی کنه؟؟؟ کلاد دقیقا به خاطر این وارد کار می شه که سازمان ها نیازی به راه اندازی دیتاسنتر نداشته باشن

baber
December 25th, 2013, 14:52
متاسفانه فعلا بازارش توی ایران به دلیل عدم اعتماد سازمان ها به مراکز داده به وجود نیومده.
سازمان ها ترجیح می دن اطلاعات و سخت افزار رو در یک دیتاسنتر داخل خود سازمان نگهداری کنند در حالی که می تونند به جای راه اندازی یک دیتاسنتر فیزیکی داخل سازمان یک دیتاسنتر مجازی از ارایه دهنده سرویس کلاد خرید کنند و بدون درگیر شدن با دردسر ایجاد و نگهداری یک دیتاسنتر فیزیکی روی کاری که می خوان تمرکز کنند. شما می خواین یک سازمان رو قانع کنید که واسه خودش کلاد راه اندازی کنه؟؟؟ کلاد دقیقا به خاطر این وارد کار می شه که سازمان ها نیازی به راه اندازی دیتاسنتر نداشته باشن

ممنون کاش یک مثال دقیق میزنید آخه چطوری؟ به هر حال ما storage باید برای اون سازمان خزیداری کنیم که روش clouding راه اندازی کنیم این پس کجاش کاهش هزینه یا به صرفه هست با زهم که شد همون امکانات لطفا یکم ساده تر بیان کنید

astro.alireza
December 25th, 2013, 15:00
سازمان سنجش رو فرض کنید!
یه دیتاسنتر بزرگ داری فقط و فقط واسه روزی که نتایج کنکور اعلام بشه!
خب همین سازمان سنجش می تونه به جای اینکار یه دیتاسنتر کلاد بخره. توی روزهای عادی سال هزینه یه سرور رو پرداخت می کنه و توی روز اعلام نتایج با بالا رفتن لود روی سرورها تعداد سرورها به صورت اتوماتیک زیاد می شه و لود روی همه اونها پخش می شه. بعد از گذشت چند روز دوباره سرورهای اضافی حذف می شن.
فکر می کنم این راه حل سالانه 1 میلیارد تومان واسه سازمان سنجش صرفه جویی داشته باشه.
ضمنا کیفیت کار هم بالا می ره و بازدید کننده ها به مشکل نمی خورن

baber
December 25th, 2013, 15:13
سازمان سنجش رو فرض کنید!
یه دیتاسنتر بزرگ داری فقط و فقط واسه روزی که نتایج کنکور اعلام بشه!
خب همین سازمان سنجش می تونه به جای اینکار یه دیتاسنتر کلاد بخره. توی روزهای عادی سال هزینه یه سرور رو پرداخت می کنه و توی روز اعلام نتایج با بالا رفتن لود روی سرورها تعداد سرورها به صورت اتوماتیک زیاد می شه و لود روی همه اونها پخش می شه. بعد از گذشت چند روز دوباره سرورهای اضافی حذف می شن.
فکر می کنم این راه حل سالانه 1 میلیارد تومان واسه سازمان سنجش صرفه جویی داشته باشه.
ضمنا کیفیت کار هم بالا می ره و بازدید کننده ها به مشکل نمی خورن

فکر کنم من یکم خنگم هنوز جنبه صرفه جویی متوجه نشدم

da6276
December 25th, 2013, 15:49
آقا فرض کن شما 9 ماه با یک سرور کارت راه میفته و 3 ماه به دلایل شرایط کاری نیاز به قدرت سرورهای بیشتری داری ، خب اگه شما بخوای 10 تا سرور رو همیشه آماده داشته باشی و میزبانی کنی یه هزینه زیادی میشه ، حالا اگه فقط یک سرور رو میزبانی کنی و فقط اون 3 ماه رو سرور اضافه کنی مسلما هزینت خیلی کمتر از حالت اول میشه ، وقتی اینکار بصورت اتوماتیک انجام بشه میشه کلاد

alireza.076
December 25th, 2013, 21:00
ببینید کلود معنی های متفاوتی میده، اما دلیل اینکه بهش میگن کلود یا همون ابر اینه که از هر جایی قابل دسترس هست
مثال خوبی که میشه زد اینه که
مثلا افرادی مثل بازی خور ها که همیشه برای بازی های جدید باید برن گرافیک جدید خرید کنند این سرویس خیلی صرفه جویی میکنه
به این صورت که بهترین سخت افزار برای یک سرور خرید میشه، بعد کلاینت ها به سرور وصل میشند و بر روی سرور بازی میکنند، حالا کلاینت ها میتونند با ساده ترین کامپیتور ها مثل pc های دهه 80 هم باشند و جدید ترین بازی ها رو اجرا کنند که به جدید ترین نوع سخت افزار نیاز دارند