PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : suphp با کدام کش کننده ها سازگاری داره ؟! :|

OmidX
December 24th, 2013, 19:56
درود ،

رو سرور من دو کش کننده memcache و eaccelerator نصب هست ...

اما ظاهرا وقتی suphp رو سرور نصب باشه ، این دو عملا هیچ کاری انجام نمیدن ! #-o

دوستان چه کنیم ؟ ، apc هم ظاهرا با suphp همین مشکلات رو داره ... :|

suphp برای من خیلی مهم ه ، چون اگه نصب نباشه ، باید پرمیشن پوشه های آپلود (مثلا در وردپرس) رو ۷۷۷ قرار بگیره و مشکل امنیتی ایجاد میکنه :|

Mehran18
December 24th, 2013, 23:59
apc که خیلی نافرم کش میکنه اشک آدمو در میاره..

eaccelerator هم بحثش با memcashe و apc جداست .. eaccelerator حتما باشه اون کار خودشو انجام میده memcache هم میتونه کنارش بدون مشکل کار کنه .. دلیل اینکه میگید از کار میوفته میشه کامل تر بگید ؟

OmidX
December 26th, 2013, 20:25
apc که خیلی نافرم کش میکنه اشک آدمو در میاره..

eaccelerator هم بحثش با memcashe و apc جداست .. eaccelerator حتما باشه اون کار خودشو انجام میده memcache هم میتونه کنارش بدون مشکل کار کنه .. دلیل اینکه میگید از کار میوفته میشه کامل تر بگید ؟

یک سرچ بکنید ، متوجه میشید ...

اگه رو سروری ک suphp نصب ه ، کش کننده هایی مثل eaccelerator یا apc رو نصب کنید ، هیچ کاری انجام نمیدن :|

InterServer.ir
December 26th, 2013, 21:02
Xcache بهتر از eaccelerator هست و این مسئله هست که با suphp کش ها کار نمی کنند ولی تستی که انجام دادم و با suphp کش xcache رو غیر فعال کردم مقدار مصرف اسکریپ به شدت بالا رفت حتی APC رو هم اینطور تست کردم و جواب مشابهی گرفتم به نظرم بهتره نصب باشند کش ورنیش هم گزینه خوبی هستت که کاری به suphp نداره