توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون در مورد هاست نتورک
uoogle
December 24th, 2013, 14:57
سلام من میخواستم یه نمایندگی هاست از هاست نتورک بگیرم - مشاهده نمایندگی (http://hostnetwork.ir/linuxnresellerc.htm)
نظر شما چیه ؟؟
کسی ازشون نمایندگی داره ؟
کسی تایید میکنه؟؟
ali0276
December 24th, 2013, 16:12
من متاسفانه باهاشون کار کردم
به هیچ وجه تایید نمیشن .
MehrganWeb
December 24th, 2013, 16:16
نظر بنده هم منفی است
کلاه گشادی سر بنده بابات خرید سرور گزاشتند
اما چون قوانین رو امضاء کرده بودم که هر وقت میخوان تغییرش بدن موردی نداشته باشه
نتونستم کارمو پیش ببرم و اگر نه به تعداد اون 800 تا 800 بار حالشونو میگرفتم...
روز بخیر
ho3yn_sha2
December 24th, 2013, 16:20
آقا شرمنده من خیلی صریح میگم :
پشتیبانی افتضاح !
کیفیت زیر خط فقر !
به هر بهونه ای میخوان پول بگیرن و پس ندن ( الکی هم زدن بازگشت وجه بدون هیچ گونه دلیل و فلان ... )
داوون تایم سرورها همیشگی !
فک کنم از دیتاسنترهای تو آنگولا و یا کشورهای مشابه سرویس میگیرن :-|
حدود دو ماه مارو سرگردون خودشون کردن به بهانه ی تعویض سیستم عامل دایرکت ادمین و ... آخرشم با کمال پر رویی گفتن سرویس شما هیچ مشکلی نداره !
گول قیمت پایینشون رو نخورید !
alaviyoon
December 24th, 2013, 16:21
سلام
بندده ازشون هاست معمولی داشتم . قابل تعریف نیستند .اگر به فکر قیمت ارزان هستید و قیمت برایتان مهم نیست میتوانید از هاست نتورک سرویس تهیه کنید .
البته این رو هم بگم پشتیبانی فوق العاده فوق العاده ضعیفی دارند !
یاحق
uoogle
December 24th, 2013, 16:26
ادرس شرکتشون غیر قابل دسترسی است
باهاشون تماس داشتیم گفتیم حضوری خدمت برسیم پیچوندند
ادرسی که در سایت بود به طور معمول در انی ادرس شرکتی وجود ندارد حالا راست است یا نه نمیدونم به نظر شما منطقه مسکونی شرکت می زنند؟این از ادرس شرکت #:-s
الان از خودتون نمایندگی دارم ولی همیشه یکی به نمایندگیم وارد میشه و یکی از هاستامو پسوردشو عوض میکنه و روش دیف میزاره
glxx
December 24th, 2013, 16:29
شما مشکلتون رد با پشتیبانی سایت برطرف کنین نه در انجمن
من واحد فروش هستم نه واحد پشتیبانی
ho3yn_sha2
December 24th, 2013, 16:36
دوستانی که مشل باهاشون دارند هماهنگ کنیم بریم شرکت :71:یک ناهار شامی مهمانی بدهند
شرکتی که ادرس رو برداه از روی سایت شرکت است؟تا یکماه قبل بود خواستم حضوری خدمتشون برسیم با رفقا 8-|
کلاه بردار تر از اینا ندیدم تو عمرم . یه روزی چوبشو میخورن :|
من 3 ماه پیش برای سایت فروشم یک هاست 100 مگ 6 ماهه خریدم!
ماشالا روزی 2 ساعت فقط قابل دسترسی بود
تایم پاسخ گویی به تیکت 4 روز!
الانم که پنل ما بسته شده هیچ جوره نمیتونیم وارد شیم
x11416
December 24th, 2013, 17:33
هاست دانلود داشتم اولش خیلی خوب بود ولی الان کاملا مزخرف شده
هاست میزبانی هم داشتم هر شب داون میشد
پشتیبانیش هم اولش خیلی خوب بود ولی جدیدا مزخرف شده
anarshia
December 24th, 2013, 17:35
این رو دو هفته پیش بعد از اینکه با بدبختی بکاپ سایتهام رو ازشون گرفتم و پولم رو خوردن نوشتم.
توصیه می کنم از این شرکت خرید نکنید.
دوست عزیز اول از همه بگم من الان تقریبن پنج ساله رسیلری دارم برای مصرف شخصی و مشتری هایی که براشون سایت طراحی می کنم. یعنی شرایط بنده طوری نیست که بی اطلاع باشم. شرکتهایی که پیش از این ازشون سرویس داشتم همه چیز تا اندازه مطلوبی رضایت بخش بوده و شاید در طول سه ماه نیاز به ارسال یک تیکت هم پیش نمی آمد. اما در مورد هاست نتورک - میزبان قدرتمند ایرانیان (http://hostnetwork.ir) و آقای مهران اعظمی منش پول من یک نفر رو که خوردند. بنده از ایشون سرویس نمایندگی هاست ایران گرفتم که فوق العاده بی کیفیت بود. و در پشتییبانی هم مداوم خانومی که خودش رو فقط منشی معرفی می کرد و می گفت اطلاعی از چیزی نداره پاسخ می داد.
نهایت جوابی که به بنده در مورد سرعت پایین سرویس داده شد این بود
"دوست عزیز از سرور پینگ گرفته شدبین 40 و 60 بوده است و پینگ سرورهای خارج بالای 300 است"
" سرور هیچ مشکلی ندارد و این مشکل صرفا از طرف شماست احتمالا از طرف اینترنت شماست"
"ایراد از حجم صفحات وب شماست"
"ما سیصد تا سایت رو سرور ایران داریم و شما فقط مشکل دارید. که اون هم یا از اینترنت شماست"
""ما پنج هزار تا سایت رو این هاست داریم و شما فقط مشکل دارید"
* دقت کنید که این جواب ها برای آدمی که با اینترنت در حد یک بازدید کننده وب هم سر و کار داره قانع کننده نیست. این که لود یک صفحه وبی با 300 کیلوبایت حجم و 16 ریکوئست به سرور بین ده تا 15 ثانیه باشه چطور می تونه قابل قبول باشه ؟
در حالیکه برای هاستینگ ایران وعده سرعت چهار برابری رو به مشتری میدن اما حاضر نشدند مشخصات سخت افزاری و محل دیتاسنتر رو به مشتری ابراز کنند.
در نهایت بعد از چهار روز من از ایشون خواستم که سرویس رو به نمایندگی هاست خارج تغییر بدهند که گفتن نمیشه
" توجه داشته باشید که اکثر شرکتها حتا پول شما رو اگر تا هفت روز ناراضی باشید بر می گردونند"
روز هشتم و نهم امکان ورود به whm وجود نداشت گاهی لود میشد اما برای پسورد ارور میداد و ... این مساله مورد قبول ایشون نبود و مداوم می گفتند که مشکلی نیست تا در نهایت ساعت نه شب سرورشون کلن داون شد و ساعت یک به من گفتند بله یکی از کاربرانشون مورد حمله دی داس واقع شده و سی دقیقه سرور داون بوده در حالیکه تا ساعت نه صبح فردا یعنی به مدت دوازده ساعت همچنان دسترسی به هیچ کدام از سایتهای بنده امکان پذیر نبود.
در نهایت بعد از ده روز بی نتیجه موندن تیکت و عدم پاسخگویی تلفنی
" شماره تلفن ارایه شده متعلق به اطراف همدان هست و شماره فکس از تهران که این هم خودش داستانیه "
در نهایت سرویس بنده رو به دلیل واهی توهین !!! مسدود کردند. یعنی به سادگی پول بنده خورده شد.
در سایت ایشون حتا آدرسی برای شرکت وجود نداره که بشه به اونجا مراجعه کرد. دقیقن چیزی شبیه همین محل سکونتی که این فروشنده زده "زیر آسمون خدا" حالا شما روزی که مشکل دار شدید بگردید زیر آسمون خدا دنبال ایشون... پیش شماره تلفنی که تو سایتشون هست رو سرچ کنید چند تا از دهات اطراف همدان رو میاره...
در مورد سرور ایران بنده چند مورد سوال کردم که در کدوم دیتاسنتر هست و ایشون جواب دادند در دیتاسنتر خصوصی من هر چه گوگل کردم دیتاسنتری در ایران با نام خصوصی نیافتم
بهرحال به شما توصیه می کنم از شرکتهای معتبر دارای نماد و آدرس و شماره ثبت معتبر خرید کنید.
mehrshad13and11
December 24th, 2013, 17:45
با سلام
بنده اطلاعی ندارم ایشون چطوری هست نحوه سرویس دهی!
نمایندگی لینوکس خواستید با سرعت بالا در خدمتم پ.خ بدید
ازشون سرویس داشتم نمایندگی و هم هاست اما دیگه تمدید نکردم و انتقال دادم .
یکی از مشکلات اینه که نمیتونید فول بک آپ بگیرید و باید سفارش بدید و منتظر بمونید.
kjwr38iu39t
December 26th, 2013, 22:00
دوستان فکر کنم دسته جمعی قوانین سایت رو زیر پا له کردین
vebc
December 26th, 2013, 23:00
سلام من میخواستم یه نمایندگی هاست از هاست نتورک بگیرم - مشاهده نمایندگی (http://hostnetwork.ir/linuxnresellerc.htm)
نظر شما چیه ؟؟
کسی ازشون نمایندگی داره ؟
کسی تایید میکنه؟؟
من یه بار ازشون نیماندگی گرفتم وسط کار سرور منتقل کردن گویا اطلاعاتم پرید و عودت وجه هم ندادند
نحوه برخورد مدیریت هم بسیار ضعیف و بی ادبانه است
چون همشهری بود ازش خرید کردم
قبلش هم از تک وب هاست میخریدم تک وب هم قطعی زیاد داشت و زیاد انتقال میداد که بعدا فهمیدم از هاست نتورک رسیلر داره
قصد تخریب نداشتم فقط خواستم دوستان در جریان باشند
یک بار هم سر خرید سامانه پیامک از رسیلر زیر مجموع هاست نتورک که یه پسر بچه 14 ساله بود حسابی دردسر کشیدم
خلاصه اصلا خیر ندیدم از این همشهری...
vebc
December 26th, 2013, 23:06
ادرس شرکتشون غیر قابل دسترسی است
باهاشون تماس داشتیم گفتیم حضوری خدمت برسیم پیچوندند
ادرسی که در سایت بود به طور معمول در انی ادرس شرکتی وجود ندارد حالا راست است یا نه نمیدونم به نظر شما منطقه مسکونی شرکت می زنند؟این از ادرس شرکت #:-s
بله چون همشهری ماست من حظوری رفتم اصلا ادرسشون معتبر نیست
و تو شهرستان بسیار کوچکی دارن فعالیت میکنند که همه همدیگر رو میشناسند طوری که اگه شماره دفترشونو که هیچ موقع ج نمیدن رو یکی دو تا این ور اون کنی اسمشو ببری بهت شماره موبایلشو میدن!
من موبایلشو اینجوری گیر اوردم یارو خیلی شاکی بود میگفت چرا زنگ میزنی همش به موبایلم!
من هر چی با احترام برخورد کردم هی بی احترامی میکرد!
خلاصه اینجور بگم یه بار رو سرور خودشون رو نمیاندگی اطلاعات منو به فنا داد
2 بار هم رو هاستینگ تک وب که از اینا رسیلر داشت!
تمامی حرفایی که میزنم با مدارکش موجوده!
سایت همدان سرا یکی از دوستان ما که براش از اینجا هاست گرفتیم بسیار ناراضی است
http://hamedansara.ir (http://hamedansara.ir/)
n_u
December 26th, 2013, 23:17
بنده هم ازشون سرویس داشتم به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه باهاشون کار کنید.
ZXS
December 27th, 2013, 13:09
هاست نتورک اولا بهتر بود ولی الان متاسفانه زیاد جالب نیستش من ازشون الان یدونه هاست دارم که هر روز یه ورش کج میشه یروز میگن بکاپ رو سرور فشار میاره بکاپ گیریشو حذف میکنن یه روز کرون جابز رو از کار میندازن فردا پس فردا هم مای اس کیو الم غیر فعال میکنن بعنوان انباری استفاده کنیم از هاست من قبلا خیلی ازشون هاست گرفتم ولی انقدر وضعشون خراب بود بعد دو سه ساعتگفتم نمیخوام و پولمو برگردونید فکر کنم 16 هزار اینا پول هاست داده بودم بهم 5 هزار برگردوندن کاش بتونن کیفیتشونو ببرن بالا تا به ورشکستگی کشیده نشن
mahmoodabo
December 27th, 2013, 14:52
با سلام خدمت کاربران و همکاران
با توجه به ارائه خدمات میزبانی. صبا سرور تصمیم به ارائه ی آفر سرور های مجازی خود کرده است
بدین منظور تمامی سرورهای مجازی با تخفیف ویژه ارائه خواهند شد و
کانفیگ های مورد نیاز کاربر به صورت رایگان ارائه خواهد شد
این آفر از کشور المان می باشد
دیتاسنتر : Hetzner
می باشد.
پورت تمام لوکیشن های ۱ گیگابیت می باشد
تضمین کیفیت و پشتیبانی عالی توسط تیم صبا سرور
بازگشت وجه تا ۲۴ ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم ۹۹٫۹۹۹% می باشند
تیم صبا سرور در تمام مراحل نصب و کانفیگ شما را راهنمایی و پشتیبانی خواهد کرد
در صورت عدم رضایت از پشتیبانی وجه شما بازگشت داده خواهد شد
سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی صبا سرور در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد
تمامی سرویس ها دارای پنل مدیریت Vmware می باشند
تعرفه پنل ها
//////////////////////////////////////////////////////
VPS1
میزان رم : 512MB
میزان فضا : 25GB
سی پی یود: 1core
پورت : 1Gbps
پهنای باند : نامحدود
آپتایم : 99.99%
ماهیانه : 20000 هزار تومان
سه ماهه : 60000 هزار تومان
شش ماهه : 120000 هزار تومان
یکساله : 240000 هزار تومان
سفارش این پنل
(http://billing.saba-server.ir/cart.php?a=add&pid=20)//////////////////////////////////////////////////////
VPS2
میزان رم : 1024MB
میزان فضا : 50GB
سی پی یود: 1.5core
ماهیانه : 25000 هزار تومان
سه ماهه : 75000 هزار تومان
شش ماهه : 150000 هزار تومان
یکساله : 300000 هزار تومان
سفارش پنل (http://billing.saba-server.ir/cart.php?a=add&pid=21)
VPS3 - میزان رم : 2048MB
میزان فضا : 100GB
سی پی یود: 1.5core
ماهیانه : 35000 هزار تومان
سه ماهه : 105000 هزار تومان
شش ماهه : 210000 هزار تومان
یکساله : 420000 هزار تومان
سفارش پنل
(http://billing.saba-server.ir/cart.php?a=add&pid=22)
VPS4
میزان رم : 3072MB
میزان فضا : 130GB
سی پی یود: 2core
ماهیانه : 45000 هزار تومان
سه ماهه : 135000 هزار تومان
شش ماهه : 270000 هزار تومان
یکساله : 540000 هزار تومان
سفارش پنل (http://billing.saba-server.ir/cart.php?a=add&pid=23)
برای خرید با ایدی : milade_m میتوانید در ارتباط باشید
شماره تماس :4163144 - 0611
majidisaloo1
December 27th, 2013, 15:12
شخصیت خود آقای اعظمی منش تایید میشه با سرویس هایشان کاری ندارم چون مشترکشان نیستم
با سپاس
عیسی لو
mojtaba.ghadri
December 27th, 2013, 20:48
داداش بنده هم ازشون نمایندگی داشتم هم سرور مجازی ایران هم هاست سی پنل ( آخرش همشون رو همونجا گذاشتم رفتم جای دیگه )
نمایندگی داریکت ادمین : قطعی زیاد داشت , اولش نمیدونستم چرا همه سایت هام دیگه ایمیلی بهشون نمیاد اما بعد فهمیدم از هاسته , گفتند داریم درست میکنیم 24 ساعت شد یک هفته درست نشد. بعد دو روز درست شد بعدش بازم همونجوری.
رفتم سرور مجازی ایران خریدم تا سایتم رو خودم هرجوری که خواستم مدیریت کنم. اونم اولش سرعت خوب بود , بعد دیدم ساعت سرور تنظیم نیست , کلی کلنجار رفتم نشد درست شه به خودشون گفتم اومدند گفتند ست کردیم تا چند ساعت دیگه درست میشه , نشد. بعد سرعت افتضاح اومد پایین دیدم مدیر یکی از سایت ها کلافه داره میکنه بنده رو , یه سی پنل خریدم ازشون سایت رو بردم روی سی پنل بازم الان توی سی پنل ایمیل نمی اومد .
تازه توی سی پنل سایت هک شد , آبروم رفت پیش مدیر سایت , بررسی کردیم دیدم از پنل سی پنل هک شدیم.
یعنی تجربه خیلی دردناکی بود.
اگه به پست های من رجوع کنید توی انجمن فکر کنم یه جایی از ایشون تعریف کرده باشم. بخاطر ارزون بودن و اینکه اون زمان اطلاعاتم کم بود و نمیدونم چی بود ازشون خیلی خوشم می اومد.
الان نمیدونم شرایطشون چطوری , امیدوارم که بهتر شده باشند. ( البته خود جناب اعظمی منش شخصیت خوب و قابل اعتمادی دارند ولی سرویس هاشون اون زمان واسه من نمیدونم چرا اونجوری بود )
اینایی که گفتم حدودا 6 ماه پیش بود.. الان که دیدم گرافیک سایتشون عوض شده.
داداش اگه هاست خوب می خوای بودجه خودت رو بگو بهت معرفی کنم.