ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی

navid1111
December 24th, 2013, 14:09
سلام من میخوام یه سایت آپلود سنتر رو روی سرور مجازی انتقال بیدم تازه راه افتاده.
حالا میخوام همه چیزو بدونم که از چه os استفاده کنم
لینوکس یا ویندوز سرور
از کدوم ورژن های این os ها
بعد از نصب به چه چیز های دیگه نیاز دارم نصب کنم
همه چیزو بگید تا سایتم رو انتقال بدم مشکلی پیش نیاد که سایتم بخوابه واسه یک مدتی
ممنون
اگه ویندوز باشه پلسک نصب میکنم
اگه لینوکس باشه چی؟
کلا همه چییزو بگید

glxx
December 24th, 2013, 14:13
لینوکس میتوانید از daیا Cpanel استفاده کنین که لایسنس دارند
پلسک هم لایسنس دارد
برای لینوکس LX و ویندوز WebSite Panel رایگان میتوانین استفاده کنید

save
December 24th, 2013, 14:16
سلام
بهتر هست از سیستم عامل لینوکس واسه اینکار استفاده کنید.

برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :

Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)

تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

سلام من میخوام یه سایت آپلود سنتر رو روی سرور مجازی انتقال بیدم تازه راه افتاده.
لینوکس یا ویندوز سرور
همه چیزو بگید تا سایتم رو انتقال بدم مشکلی پیش نیاد که سایتم بخوابه واسه یک مدتی
ممنون
اگه لینوکس باشه چی؟
کلا همه چییزو بگید

mahdiazarnia
December 24th, 2013, 14:22
لینوکس باشه
وبسرور nginx

tizparvaz
December 24th, 2013, 14:47
سلام
برنامه سایت شما بر اساس چه زبان و پلتفرمی هست ؟
برای سوال شما پاسخ های زیادی وجود داره همه چیز بستگی به زبان برنامه نویسی سایت ، پایگاه داده سایت شما داره
در صورت تمایل میتونیم به شما مشاوره بدیم

aligoli
December 24th, 2013, 15:13
لینوکس یا ویندوز سرور
ممنون
اگه لینوکس باشه چی؟
کلا همه چییزو بگید

لینوکس
Centos 6
دایرکت ادمین
وب سرور Nginx

servervds.com
December 24th, 2013, 15:24
لینوکس 6.5 64 بیتی
سی پنل
وب سرور لایت سپید
یک سرور قوی و مناسب

djboy
December 24th, 2013, 16:31
سیستم عامل لینوکس سرعت عمل بهتری داره
centos نسخه 5.9 به بالا

کنترل پنل بستگی به خودتون داره که میخواین چی کار بکنید برای یه سایت اگه واردی به لینوکس نیازی به کنترل پنل به اون شکلم نیست هرچند داشتن یه کنترل پنل کمک بسزایی در مدیریت وب سرور داره.
کنترل پنل های تحت لینوکس لایسنس دار مثل cPanel و Directadmin و رایگان هم kloxo روی این نوع سیستم عاملی که گفتم centos پاسخگوی نیاز شما هستش.البته باید این مورد رو در انتخاب کنترل پنل درنظر بگیرید که چه مقدار توانایی هزینه کردن دارید.

قطعا دو کنترل پنل سی پنل و دایرکت ادمین گزینه مناسبی برای راه اندازی هاستینگ هستند و هرکدام مزیت ها و معایب خاص خودشون رو دارند.
کنترل پنل کلوکسو هم به جهت رایگان بودن خودش خوب یک سری مزیت هایی داره.

در مورد وب سرور Apache HTTP Server - LiteSpeed - Nginx - lighttpd
هرکدوم باز یه سری مزیت ها و معایبی دارند
در مورد Apache خوب معروفترین وب سرور open-source هستش ولی خوب سایتای بزرگ و پربازدید همیشه با این وب سرور مشکل داشتند هرچند کانفینگ اساسی و حرفه ای این وب سرور جوابگوی چنین سایتایی هم هستش.
LiteSpeed وب سرور قوی هستش و مناسب سایتهای پربازدید ولی به دلیل هزینه های هنگفت لایسنس اون معمولا در کشورهایی مثل کشور ما اکثرا به دنبال نسخه کرک شده اون هستند که به دلایل امنیتی و اخلاقی بنده توصیه نمیکنم.
Nginx وب سرور قوی و قابل اعتمادی هستش هم نسخه رایگان از این وب سرور وجود داره هم پولی. برای کنترل پنل هایی مثل سی پنل و دایرکت ادمین هم پلاگین هاش موجوده که دوستان تو همین انجمن هستند که میتونن راهنمایی کاملی بهتون داشته باشند دو نفرشونم میشناسم که مدت هاست دارند پلاگین ها رو هم برای نسخه سی پنل و هم دایرکت ادمین ارائه و نصب و پشتیبانی میکنند. من خودمم از این وب سرور مدتی هستش استفاده میکنم و راضی بودم.

lighttpd هم یه وب سرور کم حجم ، قوی و مناسب سایتای پربازدید هستش یه سرچ ساده به زبان انگلیسی میتونین متوجه بشین خیلی از سایتای معروف و پربازدید همچنان از این وب سرور استفاده میکنند یا اگرم مدتی گرایشی به این وب سرور نداشتند درحال مهاجرت دوباره به سمت این وب سرور هستند. کنترل پنل کلوکسو به صورت پیش فرض بعد نصب این وب سرور رایگان یا open-source رو داره.

در مورد سرور ویندوز اگه نیاز به کنترل پنل داشتید خوب پلسک کنترل پنل محبوبیه ولی هزینه های لایسنس اون خیلی سنگین هستش
وب سایت پنل کنترل پنل رایگان و خوبی میتونه باشه برای ویندوز
هرچند من محصول شرکت سی پنل Enkompass رو معرفی میکنم چون اخیرا از نسخه سوم لایسنس اون بعد چند سال از ارائه برای یکسال رایگان ارائه میشه. احتمالم میدم بخاطر تبلیغ و ترویج و تجربه افراد با این کنترل پنل هاستینگ این شرکت لایسنس رو به صورت یکساله رایگان ارائه میکنه.

با این تفاسیر باز ما سیستم عامل لینوکس CentOS 5.10 x86_64 بیتی رو پیشنهاد میکنم.

کنترل پنل هم به انتخاب خودتون حسب هزینه و توانایی هاتون در استفاده از اون.
وب سرور هم اگه کلوکسو رو انتخاب کردین خوب lighttpd به راحتی بهتون جواب میده و اگه کنترل پنل های دیگه رو انتخاب کردین ابتدا Apache رو نصب و پیکربندی بکنین سپس Nginx رو به عنوان یک پلاگین به عنوان ****** نصب و پیکربندی بکنید.

امیدوارم کامل توضیح داده باشم تا نیازتون به دونستن اطلاعات برای تصمیم گیری مناسب رفع شده باشه.

من خودم یه زمانی بخاطر ندونستن این اطلاعات خیلی سردرگم بودم.