PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل وردپرس پس از انتقال به سرور جدید

demonse2
December 22nd, 2013, 19:47
درود بر تمام عزیزان

من 1 سرور مجازی همراه با سی پنل خریداری کردم و سایتم را منتقل کردم روش

بعد از انتقال به 2 تا مشکل خوردم که یکی تصاویر شاخص مطالب جدید که پس از انتقال سرور ارسال شده را نمایش نمیده ( تمام مطالبی که قبل از انتقال به سرور جدید ارسال شده به خوبی کار میکند )

و مورد دوم هم اینکه آخرین ارسالات انجمن را در صفحه اصلی به صورت حروف های خرچنگ قورباغه ای نشان میده

sarv-it
December 22nd, 2013, 20:01
پنلتون چی هست ؟
ظاهرا هیچ کانفینگی رو سرور انجام ندادید

i-Power
December 22nd, 2013, 20:11
درود بر تمام عزیزان

من 1 سرور مجازی همراه با سی پنل خریداری کردم و سایتم را منتقل کردم روش

بعد از انتقال به 2 تا مشکل خوردم که یکی تصاویر شاخص مطالب جدید که پس از انتقال سرور ارسال شده را نمایش نمیده ( تمام مطالبی که قبل از انتقال به سرور جدید ارسال شده به خوبی کار میکند )

و مورد دوم هم اینکه آخرین ارسالات انجمن را در صفحه اصلی به صورت حروف های خرچنگ قورباغه ای نشان میده

با سلام،

ممکن است مشکل از Encoding ( در قالب ) یا مشکل از کانفیگ وب سرور خصوصا آپاچی باشد.

با احترام.

demonse2
December 22nd, 2013, 20:19
پنلتون چی هست ؟
ظاهرا هیچ کانفینگی رو سرور انجام ندادید

درود

Cpanel هست

لطفاً امکان داره بفرمائید دقیقاً چه تغییراتی باید انجام بدم ؟

demonse2
December 22nd, 2013, 20:22
با سلام،

ممکن است مشکل از Encoding ( در قالب ) یا مشکل از کانفیگ وب سرور خصوصا آپاچی باشد.

با احترام.

درود

مطمئاً از Encoding قالب نیست چون 1 بار دیگه هم با همچین چیزی مواجه شدم که بعد از انتقال سرور درست شد

در مورد کانفیگ آپاچی اگر راهنمائیم کنید ممنون میشم

با تشکر

i-Power
December 22nd, 2013, 20:27
درود

مطمئاً از Encoding قالب نیست چون 1 بار دیگه هم با همچین چیزی مواجه شدم که بعد از انتقال سرور درست شد

در مورد کانفیگ آپاچی اگر راهنمائیم کنید ممنون میشم

با تشکر

آموزش های داخل انجمن رو دنبال کنید، EasyApache کامپایل صحیح رو انجام بدید.

اگر توانایی ندارید، با بنده در تماس باشید.

یا حق

sarv-it
December 22nd, 2013, 20:30
EasyApache باید کانفیگ کنید البته اگه تازه وارد هستید پیشنهاد نمیکنم خودتون انجام بدید

demonse2
December 22nd, 2013, 20:37
آموزش های داخل انجمن رو دنبال کنید، EasyApache کامپایل صحیح رو انجام بدید.

اگر توانایی ندارید، با بنده در تماس باشید.

یا حق

EasyApache باید کانفیگ کنید البته اگه تازه وارد هستید پیشنهاد نمیکنم خودتون انجام بدید

سپاس

راستش من شدیداً دوست دارم خودم یاد بگیرم چون اگر باز هم به مشکلی بخورم دیگه 1 جورایی متوجه میشم که مشکل از کجاست و سریعاً مشکلی که برای سایتم پیش امده را برطرف میکنم

ممنون میشم لینک آموزشی مربوط به این داستان را قرار بدید چون من 1 گشت توی انجمن زدم ولی متوجه نشدم دقیقاً آموزش های Easyapache کدوم بخشه

باز هم ازتون سپاسگذارم

i-Power
December 22nd, 2013, 20:45
سپاس

راستش من شدیداً دوست دارم خودم یاد بگیرم چون اگر باز هم به مشکلی بخورم دیگه 1 جورایی متوجه میشم که مشکل از کجاست و سریعاً مشکلی که برای سایتم پیش امده را برطرف میکنم

ممنون میشم لینک آموزشی مربوط به این داستان را قرار بدید چون من 1 گشت توی انجمن زدم ولی متوجه نشدم دقیقاً آموزش های Easyapache کدوم بخشه

باز هم ازتون سپاسگذارم

کانفیگ آپاچی در سی پنل cPanel و WHM با EasyApache و لینوکس (http://compiler.ir/%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF-%D8%A2%D9%BE%D8%A7%DA%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%84-cpanel/)

کانفیگ رو باید با تجربه بدست آورد، یک نمونه که یکی از همکاران در وب سایت قرار دادند در لینک فوق می باشد.

به نتیجه مطلوب نرسیدید در خدمتیم.

یا حق

sarv-it
December 22nd, 2013, 20:52
البته این لینکی که دوستمون دادن کانفینگ جزعی برای یک سرور هاستینگ هست
کانفینگ فقط در این مسئله خلاصه نمیشه
و چون شما برای یک سایت استفاده میکنید و سایت شما هم پر بازدید باشد فکر نکنم جواب بده
در کل کانفینگ مناسب = کارایی سرور چندین برابر امنیت بالا

demonse2
December 23rd, 2013, 00:20
دوستان مشکل تصاویر را با نصب کتابخانه gd برطرف کردم

فقط مونده همون آخرین ارسالات که نمیدونم چی کارش کنم