توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدومش؟ xamp - website panel - Plesk
navid1111
December 22nd, 2013, 14:46
سلام
من میخوام سایت های خودمو روی وی پی اس انتقال بدم بدم
میخوام بدونم کدوم کنترل پنل رو نصب کنم که دردصر کمی داشته باشه
هزینه هم نداشته باشه
سایت هم یکیش آپلود سنتر هست
شاید فقط همین آپلود سنتر رو ببرم روی vps
ممنون میشم راهنمایی کنید
sarv-it
December 22nd, 2013, 14:50
هرکدوم معایب و مزیتهای خودشونو دارن
اما اگه یک سایت هست پلسک پیشنهاد میشه
amirfateh
December 22nd, 2013, 14:56
باسلام،
پیشنهاد ما دایرکت ادمین هست هزینه لایسنس دارد البته کم هست در عوض اطمینان خاطر از یک سرور پایدار را خواهید داشت
اگر هم وبندوزی بخواهید websitepanel را پیشنهاد می کنم اما گیر و گور خواهید داشت.
اما خب الان بسیار پر استفاهد هست و برای هاست ویندوز هم خودمان استفاهد می کنم نیاز به نیروی متخصص جهت پشتیبانی دارد.
بازهم اگر سئوال هست خوشحال می شم مطرح بفرمایید
از طریق تلفن هم پاسخگو هستیم.
maders
December 22nd, 2013, 15:06
سایتی که همیشه اپتایم باشه رو xamp پیشنهاد نمیشه .
پلسک لایسنس گرونی داره که فک نکنم به صرفه !
وبسایت پنل هم اطلاعی ندارم .
به نظر من شما وی پی اس لینوکس بگیرین با کلوسکو (رایگان) هم امنیت بهتری داره هم سرعت بهتری ، اگرم با لینوکس یا کانفیگ درست کلوسکو آشنایی نداری با هزینه خیلی کمی دیگران کانفیگ میکنن.
اگرم میتونی خرج لایسنس بدی دایرکت ادمین بهترین گزینس !
omid222
December 22nd, 2013, 15:13
از این 3 plesk بهتره
mr.tiny
December 22nd, 2013, 15:49
سلام
در صورت نیاز میتونم نسخه اختصاصی zPanel رو بصورت همیشگی روی یک سرور با هزینه 35.000 تومان نصب کنم
glxx
December 22nd, 2013, 16:25
من پلسک پیشنهاد میکنم باهاش کار کردم لایسنس 10 دامنه هم دارد تک دامنه دارد ولی فکر نکنم دیگر بدهد
سرعت لود پلسک خیلی بالاست
website panel لایسنس ندارد فقط باید یک سری چیزها نصب و اپدیت شود تا درست کار کند
xammp که برای یک سایت معمولی که ایندکس و صفحه مناب است
yaldahost
December 22nd, 2013, 18:19
کلوسکو (رایگان)
sarv-it
December 22nd, 2013, 18:21
پلسک برای یک دامنه رایگان هست
واقعا به نظر من پلسک خیلی سرتر از دیگر پنلهای ویندوز هست
navid1111
December 24th, 2013, 12:45
یک سوال دیگه سرور مجازی رو چه سیستم عاملی نصب کنم روش ؟
server 2008 یا 2012
navid1111
December 24th, 2013, 12:51
و بگید که کلا چیا نصب میکنم روش
مثلا
sql server
ساختن dns ها
از پنل پلسک استفاده میکنم
و دیگه چیا باید نصب و آماده باشه
تا سایت خودم رو ببرم روش
سایت هم آپلود سنتره
milad_it
December 24th, 2013, 12:54
درود
روی ویندوز بهترین گزینه ها iis و xamp ولی کارایی هیچ کدومشون زیاد خوب نیست
پیشنهاد اینه لینوکس تهیه کنید
navid1111
December 24th, 2013, 12:59
xampp که خط خورد از لیست
پلسک انتخاب کردم برای نصب
حالا دیگه چیا نیاز دارم برای نصب روی سرور ویندوزز
لینوکس کمی سخت نمیشه به نظر شما ! زیاد وارد هم نیستیم
mreza1388
December 31st, 2013, 03:13
من با xampp کار می کنم خیلی راضیم
entezar
December 31st, 2013, 09:54
برای یک سایت پیشنهاد میدم ، اولا اگه میخواین سرورتون ویندوز حتما باشه خوب پلسک کنترل پنل خوبیه ولی باید در نظر بگیرید که باید لایسنس براش تهیه کنین و ماهانه هزینه بی خودی رو برای خودتون ایجاد بکنید.
وب سایت پنل کنترل پنل رایگان و خوبی میتونه باشه اگه درست درمون پیکربندی بشه ولی خوب گیرو گور خودشم داره
Enkompass هم کنترل پنل خوبی هستش و شما میتونین برای یک سال لایسنس رایگان از شرکت سی پنل بگیرین - توصیه من برای شما همین کنترل پنل هستش هرچند هنوز به پای پلسک نرسیده و شاید هم نرسه ولی چون از محصولات شرکت سی پنل هستش میشه روش حساب باز کرد و با پیکربندی مناسب خوب جواب میده-
برا انتخاب ویندوز سرور هم قطعا 2012 بهتره ولی برا مصرف کمتر حافظه 2003 رو پیشنهاد میکنم براتون که احیانا اگر خواستید لایسنسشم بگیرین با قیمت کمتری تهیه کنین.
حال غیر از ویندوز سیستم عامل محبوب لینوکس هم بهترین گزینه برا انتخاب شما میتونه باشه
CentOS نسخه 5.10 پایدار با کنترل پنل رایگانی مثل کلوکسو با پیکربندی مناسب و وب سرور lighttpd میتونه هم سرعت و هم امنیت خوبی رو باهاش تجربه بکنین. کمک خواستین در خدمتم.
sms.mojit.ir
December 31st, 2013, 10:15
لطفامی تونید بگید معایب وب سایت پنلچیه ؟
و برای نصب websitepanel
روی سرور نیاز به چه مقدار رم هست ؟
entezar
December 31st, 2013, 10:36
وب سایت پنل برای ویندوز سرور 2008 با رم زیر 2 گیگ اصلا توصیه نمیشه و احیانا اگه مشخصات سرور یا وی پی استون پایین هستش با مشکل مواجه میشین.
اما با ویندوز سرور 2003 میشه زیر دو گیگ هم انتظار کارایی داشت ازش اگه خوب پیکربندی بشه
ولی باید این رو هم در نظر گرفت که نسخه جدید وب سایت پنل روی 2003 جواب نمیده و طبق گزارش خود سایت وب سایت پنل روی سیستم عامل های زیر فقط میشه نصب و راه اندازیش کرد
Windows Server 2012
Windows Server 2008 R2
Windows Server 2008
Windows 8
Windows 7
قطعا یه کنترل پنلی که تازه دو نسخه ازش بیرون اومده مشکلات بیشتری نسبت به کنترل پنل های دیگه داره.البته نمیشه صد دردصد این قضیه رو گفت چون کنترل پنلی مثل دایرکت ادمین با اینکه بروزرسانی های خیلی کمی داره و درتعداد نسخه مشابه هستش ولی خیلی پایدار هستش.که دلایل فنی خودش رو داره.
وب سایت پنل اگه با دستورات نصبی که در خود سایتش اومده راه اندازی بشه بدون مشکل لود میشه در غیر این صورت معمولا پس از نصب گیرهای خودش رو داره. همین طور پنل کاربری این کنترل پنل از نظر کاربر پسند بودن نمره خوبی نداشته تا امروز. فکر کنم منظورمو گرفتین چی میخوام بگم.- یعنی هرچی کاربر احساس راحتی باهاش نکنه کار باهاش براش سخت میشه و ناراضی میشه و این نارضایتی باعث میشه که بزنه یه جایی رو خراب بکنه:D -
reza*
December 31st, 2013, 12:06
xampp فکر نکنم کنترل پنل باشه . مواردی از جمله apache . mysql . ftp و... جمع آوری شده شده xampp
websitepanel رایگان هست اما کانفیگش پیچیده بود ( حداقل برای من )
plesk با توجه به اینکه گفتید رایگان .... هر چند نسخه ی چیز شده هم داره