PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش جامع vps

Tumrusx
December 22nd, 2013, 03:44
با سلام
دوستان حرفه ای به کمک تون تو این بخش نیاز دارم
" در صورت امکان آموزش تصویر ، عکسی ، یا کامل مرحله به مرحله متنی که اگه مشکلی تو مرحله خاصی بود رفع شه "

به فرض من یک vps گرفتم ( ویندوز هست )

سوال اول
نوع vps چطوری باشه از کدوم کشور مناسب هست

سوال دوم
سرویس vps برای گیم های انلاین از جمله کانتر و ..... رو بازی های مثل تراوین ( بازی انلاین تحت وب ) با سرویس های که برای دانلود به کار میره فرق داره

سوال سوم
مثل من میخوام یک بازی آنلاین تراوین راه اندازی کنم
هر پنلی هم رو vps نصب نیست

این سوال رو به صورت مرحله به مرحله تا ست دامنه توضیح بدید ممنون میشم

سوال چهارم رو بعدا ذکر میکنم

با تشکر

glxx
December 22nd, 2013, 08:54
ویندوز 8 نصب نمیشه روی vps
رم و هارد بالا cpu باشه کیفیت بهتر میشه
کشورهایی مانند المان انگلیس فرانسه پینگشان پایین است
vps از ایران بگیری سرعت و پینگ بسیار پایینی دارند ولی هزینه هاش بیشتر است
برای نصب بازی انلاین شما 2 راه داری یا پنل رایگان استفاده کنی که توصیه نمیشه مثل lx روی لینوکس نصب میشود
website panel رایگان است اما هزینه نصب میگیرند فقط روی ویندوز نصب میشود
یا پولی مثل da cpanel plesk
پنل نصب کردی راحت میتونین دامنه ... استفاده کنین

ho3yn_sha2
December 24th, 2013, 16:32
اضافه کنم ، سرعت سرورهای ایران بالاست و پینگ پایینی دارن ، ولی چون اینترنت و اینترانت ایران پهنای باند خیلی خیلی کمی داره همیشه در مورد پهنای باند به مشکل بر میخورید .

نوع وی پی اس بسته به نوع کاربری شما فرق میکنه . رایج ترین نوع وی پی اس ها برای دانلود/آپلود هستند که سیستم عامل توش زیاد مهم نیست . برای سوار کردن وبسایت روی وی پی اس هم میتونید لینوکس بگیرید و هم ویندوز ( باید ومپ سرور روش نصب شه ) ( در ویندوز میتونید قندشکن هم ایجاد کنید و بفروشید )

جواب سوال دوم رو فک کنم تو جواب سوال اول یه جورایی دادم . فقط برای بازی های آنلاین باید سروری تهیه بشه که رو و سی پی یو بالا داشته باشه و علاوه بر اون پینگ پایین ( فاصله سرور هرچی نزدیک تر بهتر )

سوال سوم هم به نظرم وی پی اس لینوکس بگیرید کارتون رو راه میندازه . البته باید اساتید بیان اینجا رو نظر بدن !