ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل whmcs و Accept Order

cityhost
December 21st, 2013, 12:00
با سلام و عرضه خسته نباشین خدمت همکاران و کاربران گرامی

بنده از whmcs نسخه 5.2.2 نال شده استفاده میکنم ، برای تست محصول سفارش دادم و پرداخت نکردم و الان میخوام از پنل مدیریت Accept Order کنم صفحه سفید میشه

این مشکل رو با Whmcs های نال شده دیگه نداشتم و فکر نکنم به خاطر اسکریپت باشه ، اگرم باشه عوض میکنم مشکلی نیست

فقط خواستم بپرسم آیا شما هم تا به حال به این مشکل بر خوردین؟

این مورد رو هم یادمه دیگه لازم به اسپم دادن نیست :
(5- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .)

paradiseserver
December 21st, 2013, 12:02
با سلام و عرضه خسته نباشین خدمت همکاران و کاربران گرامی

بنده از whmcs نسخه 5.2.2 نال شده استفاده میکنم ، برای تست محصول سفارش دادم و پرداخت نکردم و الان میخوام از پنل مدیریت Accept Order کنم صفحه سفید میشه

این مشکل رو با Whmcs های نال شده دیگه نداشتم و فکر نکنم به خاطر اسکریپت باشه ، اگرم باشه عوض میکنم مشکلی نیست

فقط خواستم بپرسم آیا شما هم تا به حال به این مشکل بر خوردین؟

این مورد رو هم یادمه دیگه لازم به اسپم دادن نیست :
(5- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .)
سلام
پیشنهاد میکنم به اخرین نسخه منتشر شده اپدیت نمایید تا مشکل حل شود

cityhost
December 21st, 2013, 12:23
نال رو که نمیشه آپدیت کرد ، مشکل ما فقط سفید شدن صفحه بعد از Accept Order هست
در صورتی که ما Server هم اضافه کردیم و برای این که تست کنیم کار میکنه یا نه روش کلیک کردیم به راحتی پنل رو برامون باز کرد
ولی در Accept Order مشکل داریم

mr.tiny
December 21st, 2013, 12:50
در صورتی که ما Server هم اضافه کردیم و برای این که تست کنیم کار میکنه یا نه روش کلیک کردیم به راحتی پنل رو برامون باز کرد
محصول به سرور متصل شده ؟ ( جهت ایجاد خودکار )

paradiseserver
December 21st, 2013, 12:51
اگر دارید تست میکنید پیشنهاد میکنم حتما از اخرین نسخه استفاده نمایید

Yas-Host
December 21st, 2013, 13:05
مشکل احتمالا از تنظیمات php سرور هست که باید بررسی شه هم whmcs و هم php

cityhost
December 21st, 2013, 13:11
محصول به سرور متصل شده ؟ ( جهت ایجاد خودکار )
بله متصل شدست

مشکل احتمالا از تنظیمات php سرور هست که باید بررسی شه هم whmcs و هم php

فقط soap client رو هنوز نصب نکردیم امکان داره برای اون باشه؟

mhiizadi
December 21st, 2013, 13:34
بله گاهی ممکن است مشکل از soap باشد ؛ اما سوال اینجاست که برای ساخت محصول از soap استفاده می شود ؟
مشکل بعدی شما استفاده از 12 ورژن قبلی می باشد :)
ورژن 5.2.14 را آپگرید کنید ؛ ورژن های نال هم قابلیت آپگرید دارند.
موفق و پایدار باشید

Yas-Host
December 21st, 2013, 13:36
بله متصل شدست

فقط soap client رو هنوز نصب نکردیم امکان داره برای اون باشه؟

از خیلی موارد است.... از curl هست fopen هست وو.....
باید کامل php بررسی بشه.

موفق باشید.

TARIMEHR
December 21st, 2013, 13:49
If at any time you encounter a blank page in the WHMCS system ensure display_errors is enabled in the server's PHP configuration, add then enable the Error Reporting option in Setup > General Settings > Other

You should then get an error output to the screen, the most common errors are explained further down this page or on the relevant Modules Page (http://docs.whmcs.com/Modules). Once testing is complete, be sure to turn the error reporting setting off again.

Common Troubleshooting Tips - WHMCS Documentation (http://docs.whmcs.com/Common_Troubleshooting_Tips#Blank_Page)

به Setup > General Settings > Other بروید
تیک گزینه ی display_errors را بزنید
حالا به همون مرحله که وقتی سفارش رو قبول میکنید صفحه سفید نمایش داده میشه برید و مجددا تست کنید و ببینید چه اروری نمایش داده میشه
ارور اینجا بذارید تا بررسی بشه

ضمنا حتما display_errors رو غیر فعال کنید. این مورد میتونه با نمایش ارورها به هکر کمک زیادی برای نفوذ به سیستم کنه