ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات بعد نصب suphp

downloaddl
December 21st, 2013, 06:22
سلام به همه دوستان

امروز من روی سرور فرانسه خواستم suphp نصب کنم

اول که mysql دان شد
بعد با هزار بد بختی راش انداختم :دی

بعد هم تو بعضی جاها ارور internet server eror میده
رویه سرور ایران نصب کردم خوب کار کرد اما الان دردسر درست کرده

ی کمک می کنید من این رو حل کنم؟1

Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@music.i-so.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Yas-Host
December 21st, 2013, 06:36
در یاهو پیام بدید....

downloaddl
December 21st, 2013, 07:48
update

nginxweb
December 21st, 2013, 09:34
درود

دوست گرامی سطح دسترسی فایلها در suphp حداکثر 644 و فولدرها 755 میباشد که باید دقت کنید پرمیشن دیگری ست نشده باشد

همچنین کدهایی نظیر php flag در htaccess در حالت suphp کار نخواهد کرد که باید چک نمایید

اگر باز مشکلتون حل نشد نیازمند بررسی میباشد

Yas-Host
December 21st, 2013, 10:40
درود

دوست گرامی سطح دسترسی فایلها در suphp حداکثر 644 و فولدرها 755 میباشد که باید دقت کنید پرمیشن دیگری ست نشده باشد

همچنین کدهایی نظیر php flag در htaccess در حالت suphp کار نخواهد کرد که باید چک نمایید

اگر باز مشکلتون حل نشد نیازمند بررسی میباشد

لازم به ذکر است سرور ایشون از لحاظ کانفیگی 0 بود....
ورژن php و mysql به 5.3 و 5.5 تغییر یافت همچنین php و آپاچی و باقی ماژول ها براشون build شد که مشکلشون حل شد.

موفق باشید.