PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستمی جایگزین whmcs

iwpanel
December 20th, 2013, 19:38
سلام دوستان ماداریم سیستم مشابه whmcs راه اندازی میکنیم یعنی تمومه ازدوستان خواهشمندم بگن که چه مشکلاتی در whmcs وکم بود هایی تو این سیستم دیدن که کمکی به ما بشه تو تکمیل کردن سیستم جديد
دموي پنل هم به زودي تو همين تاپيك اعلام خواهد شد
باتشکر

ADMlN
December 20th, 2013, 20:26
احیانا قصد ندارید دموی از سیستم نشون بدید تا برسی کنیم؟

iwpanel
December 20th, 2013, 20:30
احیانا قصد ندارید دموی از سیستم نشون بدید تا برسی کنیم؟
شرمنده تصحيح ميكنم چه مشكلاتي در whmcs ديدن كه مابتونيم توسيستم جديد اگه ميشه برطرف كنيم

mizbancity
December 20th, 2013, 20:48
من که مشکلی ندیدم، فقط یه سوال دارم :
آیا سیستمتون بصورت رایگان ارائه میشه و یا این که مثل whmcs باید لایسنس خریداری بشه ؟

iwpanel
December 20th, 2013, 20:50
من که مشکلی ندیدم، فقط یه سوال دارم :
آیا سیستمتون بصورت رایگان ارائه میشه و یا این که مثل whmcs باید لایسنس خریداری بشه ؟

سيستم به صورت لايسنس هست به دو زبان as.net و php ولي قيمتش با ماژولاش تقريبا نصف whmcs هست

mizbancity
December 20th, 2013, 20:53
دمو از سیستمتون ندارید برای نمایش ؟

Mohsen.b
December 20th, 2013, 21:01
امیدوارم موفق باشید. ایجاد همچین سیتمی مهارت زیادی می خواد چون با هاستینگ سرو کار داره باید امنیتش تامین شه.

alireza v
December 20th, 2013, 21:07
یه مشکل بارز اینه که خیلی پیچیده هستش من شخصا شروع کردم. کلی تو منو ها گم میشدم. باید ساده تر منو گذاری بشه ومشکل دیگه اینکه جامعه آماری درست درسایت وجود نداره

RoobinaServer
December 20th, 2013, 21:09
شرمنده تصحيح ميكنم چه مشكلاتي در whmcs ديدن كه مابتونيم توسيستم جديد اگه ميشه برطرف كنيم

سلام

یک مشکل مثلا اینه که ما چندین ساله داریم از این سیستم استفاده میکنیم و دو سال دیگر بیشتر نمیتوانیم استفاده کنیم چون تاریخ سیستم تا 2015 هست :-|

به نظر من سعی کنید این محدودیت تاریخ را در جدول دیتابیس و ... اعمال نکنید تا هر سال که کاربر خواست بتواند استفاده کند.

یا حق

Mohsen.b
December 20th, 2013, 21:10
سیستم هایی مثل whmcs خیلی پیچیدست و نوشتن اونها کار یک نفر نیست. از اکانتیگ گرفته تا بیلینگ و ماژول و ... باید طوری ساخته شه که همه رو ساپورت کنه و کمترین ریسک رو داشته باشه.

iwpanel
December 20th, 2013, 21:23
دمو از سیستمتون ندارید برای نمایش ؟

نه موقع فروشش دموگذاشته خواهدشداين سيستم تاآخرهفته رو سايته خودمون بالامياد و دوستان مي توانند از دمو آن استفاده كنند

iwpanel
December 20th, 2013, 21:25
امیدوارم موفق باشید. ایجاد همچین سیتمی مهارت زیادی می خواد چون با هاستینگ سرو کار داره باید امنیتش تامین شه.
ما به عنوان برنامه نويس اين سيستم وشركت تا ٩٥٪اين سيستم امنيتش از سمت ما تضمين شده هست چون مثل whmcs نيست

rezaonline.net
December 20th, 2013, 21:26
سلام
سعی کنید از pdo برای برنامه نویس استفاده کنید .
ساختار hmvc رو پیاده کنید.
برای کارت خرید ها ، سعی کنید قابلیت توسعه داشته باشن تا بتوان هر کارتی رو ساخت (برای خرید خودکار دامنه ، هاست ، و چیزهای دیگر)
برای پرداخت آنلاین هم در نظر بگیرید .

iwpanel
December 20th, 2013, 21:27
یه مشکل بارز اینه که خیلی پیچیده هستش من شخصا شروع کردم. کلی تو منو ها گم میشدم. باید ساده تر منو گذاری بشه ومشکل دیگه اینکه جامعه آماری درست درسایت وجود نداره

دوست عزيز ما تاتونستيم پيچيدگي رو در اين سيستم برداشتيم ولي با اين حال بعضي دوستان امكان داره به مشكل بربخورند كه براي حل اين مشكلات فيلم آموزشي طراحي ميشه وشركت ماپاسخگوي شما خواهدبود

iwpanel
December 20th, 2013, 21:29
سلام

یک مشکل مثلا اینه که ما چندین ساله داریم از این سیستم استفاده میکنیم و دو سال دیگر بیشتر نمیتوانیم استفاده کنیم چون تاریخ سیستم تا 2015 هست :-|

به نظر من سعی کنید این محدودیت تاریخ را در جدول دیتابیس و ... اعمال نکنید تا هر سال که کاربر خواست بتواند استفاده کند.

یا حق
محدوديت زماني نداره ولي براي بهتر شدن سیستم ومنوها و... شما مجبوريدسيستم روآپديت كنيد

iwpanel
December 20th, 2013, 21:31
سیستم هایی مثل whmcs خیلی پیچیدست و نوشتن اونها کار یک نفر نیست. از اکانتیگ گرفته تا بیلینگ و ماژول و ... باید طوری ساخته شه که همه رو ساپورت کنه و کمترین ریسک رو داشته باشه.

بله بيشترين چيزي كه دوستامون كارميكنند رو داره ثبت دامين ، اتصال سرورلينوكس و ويندوز به سيستم براي فروش اتوماتيك ،فروش لايسنس و... كم و كسري بود حتما تو آپديت بعديش خواهد آمد

iwpanel
December 20th, 2013, 21:37
سلام
سعی کنید از pdo برای برنامه نویس استفاده کنید .
ساختار hmvc رو پیاده کنید.
برای کارت خرید ها ، سعی کنید قابلیت توسعه داشته باشن تا بتوان هر کارتی رو ساخت (برای خرید خودکار دامنه ، هاست ، و چیزهای دیگر)
برای پرداخت آنلاین هم در نظر بگیرید .

ما بيس اصليميون asp.net هست دوست عزيزوبايه تغييراتي روي سرورلينوكس هم پياده سازي ميكنيم در آينده امكان داره pdo هم كاربشه
ساختارما mvcهست
سيستم يه نوع شاپ معمولي هم هست يعني شما كاره محصول هم مي توانيد انجام بديد