توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست معرفی هاست برای ویبولتین !!
kh4n
December 20th, 2013, 17:51
با سلام خدمت همه من دنبال هاستی برای ویبولتین هستم. لطفا اگر خواستید هاستی رو معرفی کنید این ویژگی های پایین رو حتما داشته باشه.
خب اول اینکه من قبلا از میهن وب هاست , هاست اشتراکی داشتم که واقعا ازش راضی بودم از همه نظر ولی چون وا.. نبود و تازه این موضوع رو فهمیدم!!!!!!!!!!پس دنبال یه هاست خوب هستم. این هاستی هم که دنبالشم می خوام این ویژگی هارو داشته باشه:
1.هاست نمایندگی نباشه به این صورت که نمایندگی از سایت های ایرانی که پنل نمایندگیشون رو دارن می فروشند نباشه.
2.هاست سابقه 3-4 سال به بالا داشته باشه و اینکه خـــــوب config شده باشه.
3.هاست litespeed و دارای کنترل پنل cpanel باشه directadmin به هیچ عنوان نباشه. >> اگر هاست نت افزار پنلش cpanel بود از اونجا هاست تهیه می کردم
4.آپتایم 99 درصد باشه
5.پهنای باند نامحدود یا 250 گیگ به بالا داشته باشه
7.فضای هاست 4 یا 5 گیگ به بالا باشه
8.ایمیل و ساب دامین و دیتابیس و ..... اینا همه نامحدود باشه.
9.هاست بکاب گیری داشته باشه.
10.پشتیبانی برام خیلی مهمه جواب های بی معنی و گنگ نده
11.هاست ایران نمی خوام چون واقعا گرونه واینکه نه پهنای باندی داره و نه فضایی برای میزبانی!! کلا نمی دونم طلا به کار بردن در هاست های ایران که اینقدر گرونه؟
12.هاست سالیانه می خوام
13.مطمئن و به درد بخور باشه
14.سرعت هاست بالا باشه برای سئو گزینه ی مهمیه
15.آی پی اختصاصی برای سایت داشته باشه برای سئو مهمه!!
16.مقدار فضای php هم برای ویبولتین خیلی مهم هست چون اگر مقدار کم باشه ارور دیتابیس میده مثل هاست میهن وب هاست!!!اینو میدونم که میگم
17.امنیت این گزینه برام خیلی مهم هست چون میدم به یه تستر امنیتی از یکی از تیم های امنیتی با سابقه که هاست و سایت رو باگ هاش رو بهم بده و اگر بگه هاست از امنیت خوبی برخوردار نیست من کلا وجه رو پس میگرم.
با تشکر
Mohsen6558
December 20th, 2013, 18:59
سلام و دوست عزیز
هاست مورد نظر شما رو می تونیم تامین کنیم
برای اطمینان می تونیم یه هفته بهتون تست بدیم.
Yahoo ID : ArtaData3
pishtazweb
December 20th, 2013, 21:34
سلام
دوست عزيز
ما در زمينه هاست ويبولتين تخصص داريم سايتهاي بزرگ وي بولتين را هم مديريت ميكنيم.
خوشحال ميشويم ميزبان سايت شما هم باشيم.
pishtazweb.net
yahoo id:pishtazweb
pardishosting
December 20th, 2013, 22:18
48 ساعت صبر کنید.
اگر سرویس جدیمون راه بیفته از خرید پشیمون نمی شید.
sarinainc
December 20th, 2013, 22:28
سلام
هاست سی پنل هم بهتون میدم.تست امنیتی هم بگو دوستات توی سایت خود من انجام بدهند.قبل از خرید
ما امنیت سرورمون خوبه اما ممکنه اسکریپت شما مشکل داشته باشه ، پس امنیت رو با سایت خودم تست کن
اینم آدرس : سارینا | ایمیل مارکتینگ | طراحی سایت | فروش هاست و سرور | سرور مجازی | سئو | طراحی و ترجمه قالب (http://www.sarina.co)
شماره من : 09375443163
shahintak
December 20th, 2013, 23:12
آپ تایم سرور 100 خواهد بود به شما ای پی اختصاصی خواهیم داد
امنیت سرور به صورت تضمین شده به شما داده خواهد شد
بک آپ گیری روزانه و هفتگی خواهد بود
5 گیگ با پهنای باند 300 گیگ مااهنه به همراه ای پی اختصاصی ماهانه 30 هزار تومان
سی پنل و لایت اسپید در خدمت شما هستیم
لینک سفارش:
سبد خرید - Web host 84 (http://clients.webhost84.org/cart.php?a=add&pid=77)
ماه اول پرداخت 20 هزار تومان
GoldinHost.IR
December 20th, 2013, 23:56
با سلام خدمت همه من دنبال هاستی برای ویبولتین هستم. لطفا اگر خواستید هاستی رو معرفی کنید این ویژگی های پایین رو حتما داشته باشه.
خب اول اینکه من قبلا از میهن وب هاست , هاست اشتراکی داشتم که واقعا ازش راضی بودم از همه نظر ولی چون وا.. نبود و تازه این موضوع رو فهمیدم!!!!!!!!!!پس دنبال یه هاست خوب هستم. این هاستی هم که دنبالشم می خوام این ویژگی هارو داشته باشه:
1.هاست نمایندگی نباشه به این صورت که نمایندگی از سایت های ایرانی که پنل نمایندگیشون رو دارن می فروشند نباشه.
3.هاست litespeed و دارای کنترل پنل cpanel باشه directadmin به هیچ عنوان نباشه. >> اگر هاست نت افزار پنلش cpanel بود از اونجا هاست تهیه می کردم
4.آپتایم 99 درصد باشه
11.هاست ایران نمی خوام چون واقعا گرونه واینکه نه پهنای باندی داره و نه فضایی برای میزبانی!! کلا نمی دونم طلا به کار بردن در هاست های ایران که اینقدر گرونه؟
12.هاست سالیانه می خوام
16.مقدار فضای php هم برای ویبولتین خیلی مهم هست چون اگر مقدار کم باشه ارور دیتابیس میده مثل هاست میهن وب هاست!!!اینو میدونم که میگم
17.امنیت این گزینه برام خیلی مهم هست چون میدم به یه تستر امنیتی از یکی از تیم های امنیتی با سابقه که هاست و سایت رو باگ هاش رو بهم بده و اگر بگه هاست از امنیت خوبی برخوردار نیست من کلا وجه رو پس میگرم.
با تشکر
با سلام با کنترل پنل سیپنل و هارد پرسرعت ssD و وب سرور قدرتمند LiteSpeed
درخمتیم.
https://clients.IrnaServer.com
i-whost
December 21st, 2013, 00:01
4.آپتایم 99 درصد باشه
12.هاست سالیانه می خوام
با تشکر
تمامی موارد که نیاز دارید قابل ارائه هست در صورت تمایل با ما در تماس باشید http://www.i-whost.net (http://www.i-whost.net/)
KamranOnline
December 21st, 2013, 10:29
با سلام
با اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشته اید سرویس CPH-5G با مشخصات زیر را به شما پیشنهاد می کنیم
5 Gb فضا ، 150 Gb پهنای باند ، وب سرویس لایت اسپید ، دیتاسنتر Mesh آلمان ، Iweb کانادا و Coloat آمریکا که در بستر Cloud قرار دارد
ماهیانه 32000 تومان
سالیانه 320000 تومان
سبد خرید - میزبان پایتخت (http://www.ehost.ir/billing/cart.php?gid=29)
Azarin Web
December 21st, 2013, 11:16
سلام
از هلند با نهایت امنیت و سرعت در خدمتیم ، با امکان انتخاب نسخه php و تنظیمات توابع و فانکشن ها از داخل سی پنل
بیش از 50 انجمن محبوب را در حال حاضر میزبانی میکنیم ، نمونه:
ایران وبفا | سئو , اسکریپت , قالب (http://iranwebfa.ir)
:: اگر سوالی دارید تیکت بزنید پاسخ داده میشه و امکان ارائه تست نیز میباشد
4.آپتایم 99 درصد باشه
12.هاست سالیانه می خوام
با تشکر
با سلام در خدمت هستیم برای خردی می تونید با ما در ارتباط باشید
ایدی ما : milade_m
میزبانی وب سایتهای پربازدید -منابع نسبتا زیاد شروع قیمت از ماهانه 22 هزار تومان
موفق باشید
kh4n
December 21st, 2013, 15:30
باز اگه کسی هست معرفی کنه دارم مقایسه می کنم:39:
وا.. باشه حتما نمایندگی نباشه
np.1400
December 23rd, 2013, 00:05
سلام هاست و.ا.ر.ز مخواید؟ دوتا سایت رو پردیس دارم که یکیش پر بازدیده.
http://pardishosting.com (http://www.portal.pardishosting.com/aff.php?aff=450)
به شدت راضیم.
mahmoodabo
December 27th, 2013, 14:54
با سلام خدمت کاربران و همکاران
با توجه به ارائه خدمات میزبانی. صبا سرور تصمیم به ارائه ی آفر سرور های مجازی خود کرده است
بدین منظور تمامی سرورهای مجازی با تخفیف ویژه ارائه خواهند شد و
کانفیگ های مورد نیاز کاربر به صورت رایگان ارائه خواهد شد
این آفر از کشور المان می باشد
دیتاسنتر : Hetzner
می باشد.
پورت تمام لوکیشن های ۱ گیگابیت می باشد
تضمین کیفیت و پشتیبانی عالی توسط تیم صبا سرور
بازگشت وجه تا ۲۴ ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم ۹۹٫۹۹۹% می باشند
تیم صبا سرور در تمام مراحل نصب و کانفیگ شما را راهنمایی و پشتیبانی خواهد کرد
در صورت عدم رضایت از پشتیبانی وجه شما بازگشت داده خواهد شد
سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی صبا سرور در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد
تمامی سرویس ها دارای پنل مدیریت Vmware می باشند