PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ؟؟؟ در وردپرس

moeinmb77
December 20th, 2013, 16:59
سلام حسته نباشید
دوستان شاید مشکل خیلی از شما ها این باشه که یه قالب خاص رو وقتی روی وردپرس میارین بالا فونت های فارسی رو به صورت ؟؟؟؟ میزنه
مطمئن هستم خیلی گشتین ولی راه حلی پیدا نکردین!
من میخوام یه راحی بهتون نشون بدم که کاملا این مشکل رو برطرف کنید.
وارد home یا ریشه اصلی سایت بشین توجه کنید public_html نه،روت اصلی اصلی
یک پوشه به نام php بسازید
و سپس فایل ضمیمه رو داخل پوشه ایجاد شده آپلود کنید و unzip کنید
سپس میبینید که فونت ها به صورت درست نوشته شده است.
17414

RadData
December 20th, 2013, 17:38
داخل کد آدرس سایت خودتون رو دارید و
بی زحمت برای دوستان یک توضیح در مورد کد بدید.

moeinmb77
December 20th, 2013, 18:12
داخل کد آدرس سایت خودتون رو دارید و
بی زحمت برای دوستان یک توضیح در مورد کد بدید.
خیلی ممنون فایل رو تغییر دادم
باید فایل رو ادیت کنید و خط 14 15 و 16 رو تغییر بدید
اگر این اتفاق پیش می آید به خاطر فایل htaccsess سرور هاست شماست که با اضافه کردن این قطعه کد مشکل برطرف می شود

shahab-f
December 20th, 2013, 20:13
سلام تشکر

در باره ی دلیل ساختن پوشه php و قرار دادن فایل داخل آن هم توضیح بدید که چرا همچین پوشه ای باید ایجاد شه

adenaweb
December 20th, 2013, 21:31
دوست عزیز این مشکل به راحتی با یه کد ساده توی اچ تی ام ال بخش هیدر درست میشه.

نیازی به این همه دردسر و نقصان امنیت نیست...

moeinmb77
December 20th, 2013, 22:19
سلام تشکر

در باره ی دلیل ساختن پوشه php و قرار دادن فایل داخل آن هم توضیح بدید که چرا همچین پوشه ای باید ایجاد شه

من در سایت php.net خیلی گشتم و حدود 1 هفته جستوجو کردم و فهمیدم زمانی که این اتفاق رخ میده به این دلیله که فایل htaccess سرور براساس unicode utf_8 نیست
علت ایجاد پوشه بانام php هم فکر میکنم اینه که برای فراخوانی فایل htaccess از اکانت سی پنل،آپلود فایل در این آدرس نیازه....
ممنون از پیگیر بونتون

moeinmb77
December 20th, 2013, 22:21
لطف کنید اون چند خط کد رو بفرستین ببینم چون من چندین روز جستوجو کردم و خیلی راه هارو تست کردم اما جواب نداد
اصلا هم فکر نمیکنم این کار نقصان امنیت باشه چون امنیت بستگی به کانفیگ سرور داره...

shahab-f
December 20th, 2013, 22:43
ایرن راه بسیار عالیه اما ممکنه رو بر خی از سرور ها جواب نده راه کلی و درستش که 90 درصد مواقع جواب میده حل مشکل با نرم افزار notepad++ هست به این صورت که فایل های قالب را با این نرم افزار باز می کنید و از منوی بالا encoding را بر روی UTF-8 whit out BOM قرار میدید و مجدد آپلود میکنید داخل هاست به همین راحت مشکل حل میشه

moeinmb77
December 21st, 2013, 15:53
ایرن راه بسیار عالیه اما ممکنه رو بر خی از سرور ها جواب نده راه کلی و درستش که 90 درصد مواقع جواب میده حل مشکل با نرم افزار notepad++ هست به این صورت که فایل های قالب را با این نرم افزار باز می کنید و از منوی بالا encoding را بر روی UTF-8 whit out BOM قرار میدید و مجدد آپلود میکنید داخل هاست به همین راحت مشکل حل میشه
داداش این راه اولین کاری بود که من کردم و جواب نداد
مثلا من قبلا از سایت dataecom هاست داشتم و به هیچ نحوی نشد اما این یه راه حلی هست که 100%جواب میده

Yas-Host
December 21st, 2013, 15:57
داداش این راه اولین کاری بود که من کردم و جواب نداد
مثلا من قبلا از سایت dataecom هاست داشتم و به هیچ نحوی نشد اما این یه راه حلی هست که 100%جواب میده

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

کد بالا در قبل از title قرار بدید و تست کنید.

در صورت اینکه مشکلتون حل نشد در یاهو پیام بدید بررسی کنم....یا اینکه فایل مروبطه رو اینجا آپلود کنید.

moeinmb77
December 21st, 2013, 23:54
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

کد بالا در قبل از title قرار بدید و تست کنید.

در صورت اینکه مشکلتون حل نشد در یاهو پیام بدید بررسی کنم....یا اینکه فایل مروبطه رو اینجا آپلود کنید.

توی اکثر قالبها این خط کد نوشته شده اما جواب نمیده
مثلا این آدرس ببینید
proma-hosting.ir
???? میزنه اون خط کد هم داخلش هست..

Yas-Host
December 22nd, 2013, 06:58
دوست عزیز اگر این قالب قبلا ریپ شده باشه و ؟؟؟ شده باشه الان تنها راهش ادیت مجدد هست
همچنین کدی که شما گذاشته اید اشتباه هست این رو کپی و پیست کنید.

بنده خودم طراح وردپرس هستم و در زمینه هم اطلاعات کافی رو دارم.

موفق باشید.