توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود فايل از vps!؟؟؟
Mohammadrex
December 20th, 2013, 15:35
با سلام من يك سوال خندهدار براي اساتيد داشتم .
من يك سايت دانلود دارم و يك وي پي اس خريدم و سيستم عاملشم ويندوز هستش .سايتم از وردپرس هستش .من وردپرس رو روي يك هاست نصب كردم و از طريق سي پنل يك ريكور ساخنم و اي پي سرورو نوشتم . حالا ميام تو سرورم اما نميدونم الان چه كنم كه با اپلود فايل لينك به صورت زير بشه ؛::: link.yoursite.com/barnamemored nazar
وي پي اس دهنده بهم گفته بايد ftpنصب كني و قول داده نصب ميكنه الان من نميدونم چطور بايد بفهمم كه ftpرو سرورم نصبه يا نه ؟! اگر ميشه برام توضيح بديد درضمن توضيح بديد كه اگر ftp نصب بود چه كنم كه لينك به صورت بالا بشه ممنون
flexhost.ir
December 20th, 2013, 15:39
درود
شما باید IIS نصب کنید
نصب iis در ویندوز 2003 - مرکز آموزش - فلکس هاست |هاست|دامین|سرور مجازی|نمایندگی |ميزبانی قدرتمند برای وب سايت شما (http://www.flexhost.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=39)
نصب و راه اندازی IIS در ویندوز سرور ۲۰۰۸ - مرکز آموزش - فلکس هاست |هاست|دامین|سرور مجازی|نمایندگی |ميزبانی قدرتمند برای وب سايت شما (http://www.flexhost.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=50)
Mohammadrex
December 20th, 2013, 16:14
داداش سي دي lls رو از كجا بگيرم!؟
flexhost.ir
December 20th, 2013, 16:19
داداش سي دي lls رو از كجا بگيرم!؟
یه ویندوز(2003 یا2008) با فرمت iso دانلود کنید
Mohammadrex
December 20th, 2013, 18:37
اقا نصب كردن برام و وي پي اس دهنده بهم گفت كه تو كدوم پوشه فايلو بريزم اما مشكلم اينه كه هنوز فايل به صورت link.site.com/barname در نمياد اما از طزيق اي پي بالا مياد
ADMlN
December 20th, 2013, 20:30
باید dns server نصب کنید و سپس دامنه در IIS ست کنید
shikabzar.ir
December 29th, 2013, 00:22
سلام
بنده هم هم یه سایت وردپرسی برای دانلود راه اندازی کردم و میخوام ساب دامین رو روی سرور مجازی ست کنم و کاربرا از روی اون فایل ها رو دانلود کنند یعنی آدرس به این صورت بشه: dl.sitename.com
لطفا در مورد نصب دی ان اس سرور توضیح بدید.
من تجربه زیادی در مورد سرور مجازی و اینجور چیز ها ندارم.
ممنون.
reza*
December 30th, 2013, 18:59
از xampp میتونید استفاده کنید .
Ramin
December 30th, 2013, 19:02
اقا نصب كردن برام و وي پي اس دهنده بهم گفت كه تو كدوم پوشه فايلو بريزم اما مشكلم اينه كه هنوز فايل به صورت link.site.com/barname در نمياد اما از طزيق اي پي بالا مياد
دقیقا مشکل شما در کدام بخش است؟در شاخه بندی فایل ها مشکل دارید؟ و یا دامین بر روی وب سرور ست نشده است؟ از iis استفاده می کنید؟
dexin
December 30th, 2013, 19:04
ممکنه مشکلش از ساخت ریکورد باشه
چجوری ساختی؟
دامنه تو بده بررسی کنم
reza*
December 30th, 2013, 19:51
اگر مشکل در شاخه ها هست که خیلی راحت قابل حله ! کافی فولدر بسازید .