سلام
همانطور که میدانید مدتی بود که سیستم پشتیبانی آنلاین آذرین های چت را از سایت حذف کرده بودیم و دیگر ارائه نمیشد ، اما حالا بعد از مدت ها و درخواست های پی در پی کاربران اینترنتی از نسخه جدید سیستم پشتیبانی آنلاین آذرین های چت Hi Chat نسخه دوم رونمایی میکنیم ، این نسخه بسیار متفاوت است و امنیت آن 10 برابر نسخه قبل شده است. در این نسخه امکانات بسیار بیشتر و سازگاری سیستم با تمامی سایت ها و قالب ها 100% شده است ، نصب و راه اندازی آن نیز بسیار بسیار آسان و خودکار شده است.
:: در حال حاضر این نسخه به صورت آزمایشی ارائه میشود و نسخه کاملتر و اصلی بعد از رفع و تکمیل کارهای این نسخه به صورت رایگان ارائه خواهد شد ، برخی از امکانات این نسخه را در زیر میتوانید مشاهده کنید:
1 - امنیت و پایداری بالا
2 - پوسته های مختلف چت + تصاویر آنلاین/آفلاین زیبا
3 - امکان ساخت انواع مختلف فیلد اضافی
4 - سازگاری با تمام قالب ها
5 - دارای پنل مدیریت پیشرفته تحت وب
6 - دارای 2 زبان فارسی و انگلیسی
7 - ساخت بینهایت کارمند و مدیر
:: توجه کنید که به زودی قالب های بسیاری را در سایت برای دانلود قرار خواهیم داد ، و همینطور مدل iframe پنجره چت را نیز قرار خواهیم داد.
برای دانلود این سیستم روی دکمه زیر کلیک کنید ، لینک آموزش نیز در کنار دکمه دانلود قرار دارد و میتوانید آن آموزش را مشاهده کرده و سیستم را به راحتی نصب کنید. اگر مشکلی در نصب سیستم داشتید میتوانید با پرداخت هزینه ، تمامی امور نصب و راه اندازی آن را به ما بسپارید ، هر مشکل و سوالی نیز درباره استفاده با سیستم پشتیبانی آنلاین هایــ چت آذرین وب داشتید کافیست تا به بخش فروش تیکت بزنید.
دانلود هایــ چت نسخه دوم آزمایشی (http://azarinweb.com/hichat/)
لطفا نظرات خود را ارسال کنید ، مشکلی در نصب بود اعلام کنید همین جا راهنمایی میکنم
آرش انوشه - مدیریت آذرین وب |
با تشکر |
shahab-f
December 19th, 2013, 23:06
بسیار عالی.
موفق باشید
GateFa
December 19th, 2013, 23:11
سلام
در صورت امکان چند اسکرین شات از محیط برنامه قرار بدید.
هم مدیریت و هم اینترفیس مشتری
و اینکه مدیریت فقط تحت وب هست؟ یا نرم افزار تحت ویندوز هم داره؟
کلا روی سرور سایت قرار میگیره؟ یا مثل Zopim به سرور نرم افزار متصل میشه؟
Azarin Web
December 19th, 2013, 23:21
بسیار عالی.
موفق باشید
ممنون ، نصب کنید انشالله خوشتون میاد
سلام
در صورت امکان چند اسکرین شات از محیط برنامه قرار بدید.
هم مدیریت و هم اینترفیس مشتری
و اینکه مدیریت فقط تحت وب هست؟ یا نرم افزار تحت ویندوز هم داره؟
کلا روی سرور سایت قرار میگیره؟ یا مثل Zopim به سرور نرم افزار متصل میشه؟
مدیریت تحت وب هست ، روی هاست خودتون آپلود و نصب میشه و به جایی وابسته نیست این سیستم ، برای نمونه گوشه پایین سایت این مشتری رو ببینید:
انتشارات مهروماه (http://home.mehromah.ir)
سیستم بی نظیری هست من نسخه قبلی پشتیبانی آنلاین رو تست کرده بودم نسخه جدید خیلی بهتر شده . تبریک میگم و تشکر بابت قدم خیری که برای ما بر میدارید از محدودیت های لایو زیلا و ... راحت شدیم
فقط نمی دونم این نسخه قابلیت نمایش پیغام اتوماتیک برای کارربران به محض ورود به سایت رو داره یا نه . اگر این قابلیت رو داشته باشه که دیگه محشره . این ویژگی در سیستم های گرون قیمت خارجی هست عبارت دقیق انگلیسیش رو الان خاطرم نیست
majidisaloo1
December 20th, 2013, 02:15
رمز ورود به مدیریت اشتباه است
ممنون میشم یک دمو به بنده بدهید
SamaN DL
December 20th, 2013, 10:08
با درود
پسورد دمو اشتباه هست ! (لطف ن) برسی بفرمایید.
با تشکر
Azarin Web
December 20th, 2013, 10:32
بسیار عالی و کارا
موفق باشید
تشکر دوست عزیز ، نصب کنید و لذت ببرید
سیستم بی نظیری هست من نسخه قبلی پشتیبانی آنلاین رو تست کرده بودم نسخه جدید خیلی بهتر شده . تبریک میگم و تشکر بابت قدم خیری که برای ما بر میدارید از محدودیت های لایو زیلا و ... راحت شدیم
فقط نمی دونم این نسخه قابلیت نمایش پیغام اتوماتیک برای کارربران به محض ورود به سایت رو داره یا نه . اگر این قابلیت رو داشته باشه که دیگه محشره . این ویژگی در سیستم های گرون قیمت خارجی هست عبارت دقیق انگلیسیش رو الان خاطرم نیست
ممنون شما لطف دارید ، منظور شما اینه که کاربر میاد سایتتون شما بتونید بهش پیام بدید؟ مثل zopim؟ نه این امکان رو نداره متاسفانه
سلام
دوست گرامی این سیستم دمو نداره اون demo رو فقط دادم Gatefa عزیز ببینه ، نصبش خیلی آسونه توی 1 دقیقه نصب میشه ، پیشنهاد میکنم نصب کنید ببینید.
رمز ورود به مدیریت اشتباه است
ممنون میشم یک دمو به بنده بدهید
سلام
دموی کاربری این رو مشاهده کنید:
برای ادمین من رمز رو میتونم عوض کنم دوباره بدم ببینید ولی یکی میاد دوباره رمز رو عوض میکنه! اونی که لینک قرار دادم دمو نیست بلکه یکی از همین سیستم ها هست که نصب کردم ، نسخه دمو رو انشالله به زودی درست میکنم که امکان تغییر رمز نباشه
موفق باشید
rezahesami
December 20th, 2013, 10:47
سلام ، چرا خودتون از لایوزیلا استفاده می کنید پس؟
NikMizban.Com
December 20th, 2013, 10:58
سیستم خیلی خوبیه رابط کاربری مناسب و خوبی داره .
امیدوارم تو نسخه های بالاتر شاهد پیشرفت های چشم گیر این سیستم باشیم .
موفق و پیروز باشید .
Azarin Web
December 20th, 2013, 11:01
سلام ، چرا خودتون از لایوزیلا استفاده می کنید پس؟
سلام
من تاپیک ندیدم شما به کسی گیر ندید :d به این دلیل که 1 ساله داریم با لایوزیلا کار میکنیم و کلی آرشیو و... داره که لازم داریم و عادت کردیم بهش ، ولی برای مشتریامون از هایــ چت استفاده میکنیم:
با تشکر از توجه شما :53:
Azarin Web
December 20th, 2013, 11:04
سیستم خیلی خوبیه رابط کاربری مناسب و خوبی داره .
امیدوارم تو نسخه های بالاتر شاهد پیشرفت های چشم گیر این سیستم باشیم .
موفق و پیروز باشید .
ممنون نیما جان لطف داری ، انشالله در نسخه جدید ظاهر مدیریت رو کاملا تغییر میدیم و امکانات جالبی رو اضافه میکنیم! مثلا باز شدن صفحه گفتگو به صورت new window برای کاربر درست مثل لایوزیلا
با تشکر
SamaN DL
December 20th, 2013, 11:07
سلام
دوست گرامی این سیستم دمو نداره اون demo رو فقط دادم Gatefa عزیز ببینه ، نصبش خیلی آسونه توی 1 دقیقه نصب میشه ، پیشنهاد میکنم نصب کنید ببینید.
سلام
دموی کاربری این رو مشاهده کنید:
انتشارات مهروماه (http://home.mehromah.ir/)
برای ادمین من رمز رو میتونم عوض کنم دوباره بدم ببینید ولی یکی میاد دوباره رمز رو عوض میکنه! اونی که لینک قرار دادم دمو نیست بلکه یکی از همین سیستم ها هست که نصب کردم ، نسخه دمو رو انشالله به زودی درست میکنم که امکان تغییر رمز نباشه
موفق باشید
بسیار سپاس. ممنون میشم که دمو این سیستم رو بزارید !
December 20th, 2013, 12:00
ممنون شما لطف دارید ، منظور شما اینه که کاربر میاد سایتتون شما بتونید بهش پیام بدید؟ مثل zopim؟ نه این امکان رو نداره متاسفانه
اره دقیقا قابلیت zopim البته در نسخه پولیش که اسم دقیقش Chat Triggers هست و زمانیکه کاربر داخل سایت میشه invites اتوماتیک با نوشته فارسی برای کاربر ارسال میشه مستندات انگلیسی :
Chat Triggers help you send chat invites / custom messages to pre-qualified leads
اگر این ویژگی رو در نسخه های بعدی اجرا کنید دیگه عالی میشه این ویژگی فقط تو نسخه های گرون قیمت سیستم های پشتیبانی خارجی من دیدم
asafnak
December 20th, 2013, 12:05
سیستم رو نصب کردیم واقعا عالی هست
از شما سپاسگذاریم بابت این سرویس
امیدوارم موفق باشید
Azarin Web
December 20th, 2013, 12:08
سیستم رو نصب کردیم واقعا عالی هست
از شما سپاسگذاریم بابت این سرویس
امیدوارم موفق باشید
سلام
تشکر دوست عزیز ، امیدوارم لذت ببرید
موفق باشید
Azarin Web
December 20th, 2013, 12:11
اره دقیقا قابلیت zopim البته در نسخه پولیش که اسم دقیقش Chat Triggers هست و زمانیکه کاربر داخل سایت میشه invites اتوماتیک با نوشته فارسی برای کاربر ارسال میشه مستندات انگلیسی :
Chat Triggers help you send chat invites / custom messages to pre-qualified leads
اگر این ویژگی رو در نسخه های بعدی اجرا کنید دیگه عالی میشه این ویژگی فقط تو نسخه های گرون قیمت سیستم های پشتیبانی خارجی من دیدم
اون امکان رو سیستم هایــ چت نداره ، ولی این امکان وجود داره که وقتی کاربر درخواست چت میکنه به صورت خودکار سیستم بهش با نام شما سلام کنه و سوال بپرسه که به راهنمایی نیاز دارید؟ مثل لایوزیلا که به صورت خودکار اسم کارمند رو میگه مثلا سلام من آرش انوشه هستم و....
شاید در نسخه های بعدی بتونیم چیزی که شما گفتید رو اضافه کنیم ، ولی فعلا فقط همین سلام خودکار و سوال خودکار وجود داره. آن هم به صورت پشت سر هم و جداگانه که از این لحاظ از لایوزیلا برتره
majidisaloo1
December 20th, 2013, 12:28
اون امکان رو سیستم هایــ چت نداره ، ولی این امکان وجود داره که وقتی کاربر درخواست چت میکنه به صورت خودکار سیستم بهش با نام شما سلام کنه و سوال بپرسه که به راهنمایی نیاز دارید؟ مثل لایوزیلا که به صورت خودکار اسم کارمند رو میگه مثلا سلام من آرش انوشه هستم و....
شاید در نسخه های بعدی بتونیم چیزی که شما گفتید رو اضافه کنیم ، ولی فعلا فقط همین سلام خودکار و سوال خودکار وجود داره. آن هم به صورت پشت سر هم و جداگانه که از این لحاظ از لایوزیلا برتره
با موبایل هم میشه سمت مدیریتش را مدیریت کرد؟ یعنی با موبایل بریم به کاربر جواب بدهیم؟
hosseinj20
December 20th, 2013, 12:29
بسیار عالی
سرویس های هاست تون گه عالیه این یکی هم که دیگه حرفی برای زدن باقی نزاشته
موفق باشید.
Azarin Web
December 20th, 2013, 13:21
بسیار عالی
سرویس های هاست تون گه عالیه این یکی هم که دیگه حرفی برای زدن باقی نزاشته
موفق باشید.
ممنون دوست عزیز ، امیدوارم همیشه از سرویس های ما لذت ببرید
موفق باشید
Azarin Web
December 20th, 2013, 13:23
با موبایل هم میشه سمت مدیریتش را مدیریت کرد؟ یعنی با موبایل بریم به کاربر جواب بدهیم؟
بله مشکلی نیست ، ولی بستگی به گوشی شما هم داره.
Azarin Web
December 20th, 2013, 13:25
دوستان و همکاران عزیز ، در نسخه بعدی علاوه بر تغییر پنل مدیریت و... قالب مدیریت را واکنش گرا میکنیم تا با گوشی و تبلت نیز به راحتی بشه مدیریت کرد
موفق باشید
ULTRAWEB
December 20th, 2013, 13:47
یک دمو لطف کنید قرار بدین مایکروسافت به اون بزرگی تریال و دمو داره
شما که این نسخه رو نوشتین نمیتونین با یک دستور جلوی اپدیت شدن پسورد ادمین
جایی رو که دمو رو قرار دادین بگیرین؟!منتظریم دمو رو ببینیم اگر خوب بود استفاده کنیم. از کسی که یک نرم افزار چت انلاین مینویسه بعیده نتونه جلوی اپدیت شدن دیتابیس بخش دمو رو نگیره ها:57:
persianboy
December 20th, 2013, 14:00
سلام
دوستان که تعریف کردن از این سیستم
منم برای تست حتما نصب میکنم
و تشکر از شما به خاطر ارائه این سیستم پشتیبانی به صورت رایگان
Azarin Web
December 20th, 2013, 17:01
یک دمو لطف کنید قرار بدین مایکروسافت به اون بزرگی تریال و دمو داره
شما که این نسخه رو نوشتین نمیتونین با یک دستور جلوی اپدیت شدن پسورد ادمین
جایی رو که دمو رو قرار دادین بگیرین؟!منتظریم دمو رو ببینیم اگر خوب بود استفاده کنیم. از کسی که یک نرم افزار چت انلاین مینویسه بعیده نتونه جلوی اپدیت شدن دیتابیس بخش دمو رو نگیره ها:57:
کار بعضی ها در انجمن گیر دادن هست مثل اینکه... کسی اصلا از نوشتن این اسکریپت حرفی زده؟ شما دقت کنید متن های بنده رو بخونید ببینید کسی گفته که سیستم اختصاصی یا توسط ما ساخته شده؟ نه عزیز ما همچین حرفی نزدیم درسته؟ در ضمن اگر سیستمی که توسط ما نوشته شده باشه و ما اختصاصی اون رو ساخته باشیم میایم و به صورت رایگان قرار میدیم؟ میبینید که رایگان قرار دادیم و مثل بعضیا...... بله.
درباره اینکه تغییر رمز رو غیرفعال کنم خیال شما راحت 1 کودک 14 ساله هم بلده این کار رو کنه ، ولی اون لینک که به عنوان دمو دادم به Gatefa تا نگاه کنه سیستمی هست که 3 ماه پیش نصب کرده بودم! اگر بخوام دمویی قرار بدم در سایت اصلی آذرین وب قرار میدم نه سایت شخصی ، فقط مشکل اینه که بنده و دوستانم هرگز وقت نداریم که این کارارو کنیم به دلیل حجم بالای پشتیبانی و امور هاستینگ! یکی از دوستانی که در همین تاپیک نظر دادن هم در جریان هستن که این سیستم رو 2 ماهه تمام کردیم ولی وقت نمیکردیم در سایت قرار بدیم!
تا اینکه ایشون درخواست کردن و متن های لازم رو برای قرار دادن این سیستم در سایت نوشتیم و قرار دادیم!
نسخه آزمایشی هست و وقتی نسخه اصلی رو تموم کنیم دمو هم میذاریم چشم ;)
ULTRAWEB
December 20th, 2013, 18:07
مشکل ما ایرونی ها اینه تحمل حرف شنیدن نداریم
ایراد چیه بابا جان فکر می کنم با کمال ادب و احترام باهاتون صحبت
شده اینکه شما آمدی و گفتی این محصول ماهم گفتیم دمو بزارید
همین .اینقدر حرفم نمیتونین بشنوید خوبه از خود سیستم ایرادی گرفته نشده
انشااالله موفق و موید باشید
خیلی از این افرادی امدن اینجا به به و چه چه کردن استثنا دوتاشون مطمئن
هستم حتی نصبش نکردن امدن بیخودی تعریف کردن
خیلی خوب هست بردباری خودمون رو زیاد کنیم و
بهانه نگیریم
Azarin Web
December 20th, 2013, 19:17
مشکل ما ایرونی ها اینه تحمل حرف شنیدن نداریم
ایراد چیه بابا جان فکر می کنم با کمال ادب و احترام باهاتون صحبت
شده اینکه شما آمدی و گفتی این محصول ماهم گفتیم دمو بزارید
همین .اینقدر حرفم نمیتونین بشنوید خوبه از خود سیستم ایرادی گرفته نشده
انشااالله موفق و موید باشید
خیلی از این افرادی امدن اینجا به به و چه چه کردن استثنا دوتاشون مطمئن
هستم حتی نصبش نکردن امدن بیخودی تعریف کردن
خیلی خوب هست بردباری خودمون رو زیاد کنیم و
بهانه نگیریم
این جمله های زیبا رو هرکسی میتونه بزنه دوست عزیز ، ولی یکبار اگر جمله پستتون رو بخونید متوجه میشید که فقط قصد تیکه انداختن داشتید و تمام... :)
ما جایی نگفتیم محصول ، شما هم زیاد خودتون رو اذیت نکنید از حرفاتون ناراحت نیستم راحت باشید
با تشکر
us12
December 20th, 2013, 19:50
سیستم چت قابل نصب روی هاست شما همراه با نرم افزار ویندوزی که وقتی یوزر آماده چت باشد خودش به شما خبر میده
مدیریت آنلاین و یا با نرم افزار
این جمله های زیبا رو هرکسی میتونه بزنه دوست عزیز ، ولی یکبار اگر جمله پستتون رو بخونید متوجه میشید که فقط قصد تیکه انداختن داشتید و تمام... :)
ما جایی نگفتیم محصول ، شما هم زیاد خودتون رو اذیت نکنید از حرفاتون ناراحت نیستم راحت باشید
با تشکر
بسیار عالی میشه در مورد سورس نرم افزار توضیح بدید تشکر فراوان
Azarin Web
December 21st, 2013, 01:08
بسیار عالی میشه در مورد سورس نرم افزار توضیح بدید تشکر فراوان
این یک سیستم خارجی هست که برای استفاده از اون حتما باید اسکریپت به سرور اون سایت وصل میشد و لایسنس اجباری داشت ، ما هم لایسنس رو از بین بردیم هم کاری کردیم اسکریپت مستقل باشه و به سرور اون سایت وصل نشه با این حال درست هم کار کنه...
با تشکر از نظرتون
rezahesami
December 21st, 2013, 02:48
سلام
من تاپیک ندیدم شما به کسی گیر ندید :d به این دلیل که 1 ساله داریم با لایوزیلا کار میکنیم و کلی آرشیو و... داره که لازم داریم و عادت کردیم بهش ، ولی برای مشتریامون از هایــ چت استفاده میکنیم:
با تشکر از توجه شما :53:
حق دارید چون اون قدر جای گیر دادن هست که نمیشه ازش رد شد، البته مطمئنم می دونید گیرهام بی خود نیست، الان هم هدفم گیردادن نبود فقط سوال پیش اومد چرا سیستمی که خودتون توسعه دادید رو خودتون استفاده نمی کنید که جوابش رو هم گرفتم;)
rezahesami
December 21st, 2013, 02:55
سیستم چت قابل نصب روی هاست شما همراه با نرم افزار ویندوزی که وقتی یوزر آماده چت باشد خودش به شما خبر میده
مدیریت آنلاین و یا با نرم افزار
مدیریت محترم خواهش میکنم به این پست رسیدگی کنید و پاک کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f144/100362/index3.html#post953530
من گزارش هم دادم کسی رسیدگی نمیکنه!
:: دوستانی که از اسکریپت استفاده کردن لطفا نظر خودشون رو اینجا ارسال کنن ، هرکی مشکلی داشت یا پیشنهادی داشت بگه ما بررسی کنیم ، اگر ببینیم خوب داره استقبال میشه 10 الی 20 تا قالب جدید برای این سیستم طراحی میکنیم و برای دانلود رایگان قرار میدیم
با تشکر
asafnak
December 21st, 2013, 18:55
:: دوستانی که از اسکریپت استفاده کردن لطفا نظر خودشون رو اینجا ارسال کنن ، هرکی مشکلی داشت یا پیشنهادی داشت بگه ما بررسی کنیم ، اگر ببینیم خوب داره استقبال میشه 10 الی 20 تا قالب جدید برای این سیستم طراحی میکنیم و برای دانلود رایگان قرار میدیم
با تشکر
ما نصب کردیم در حال حاضر هم بر روی سایتمون نصب هست
اگه یکم امکاناتش بیشتر باشه و روی گرافیک پنل مدیریت و کاربرانش هم کار بشه خیلی عالی میشه
dertgtr
December 21st, 2013, 18:56
کار بعضی ها در انجمن گیر دادن هست مثل اینکه... کسی اصلا از نوشتن این اسکریپت حرفی زده؟ شما دقت کنید متن های بنده رو بخونید ببینید کسی گفته که سیستم اختصاصی یا توسط ما ساخته شده؟ نه عزیز ما همچین حرفی نزدیم درسته؟ در ضمن اگر سیستمی که توسط ما نوشته شده باشه و ما اختصاصی اون رو ساخته باشیم میایم و به صورت رایگان قرار میدیم؟ میبینید که رایگان قرار دادیم و مثل بعضیا...... بله.
درباره اینکه تغییر رمز رو غیرفعال کنم خیال شما راحت 1 کودک 14 ساله هم بلده این کار رو کنه ، ولی اون لینک که به عنوان دمو دادم به Gatefa تا نگاه کنه سیستمی هست که 3 ماه پیش نصب کرده بودم! اگر بخوام دمویی قرار بدم در سایت اصلی آذرین وب قرار میدم نه سایت شخصی ، فقط مشکل اینه که بنده و دوستانم هرگز وقت نداریم که این کارارو کنیم به دلیل حجم بالای پشتیبانی و امور هاستینگ! یکی از دوستانی که در همین تاپیک نظر دادن هم در جریان هستن که این سیستم رو 2 ماهه تمام کردیم ولی وقت نمیکردیم در سایت قرار بدیم!
تا اینکه ایشون درخواست کردن و متن های لازم رو برای قرار دادن این سیستم در سایت نوشتیم و قرار دادیم!
نسخه آزمایشی هست و وقتی نسخه اصلی رو تموم کنیم دمو هم میذاریم چشم ;)
بعدا دوستان شاکی می شوند که تو انجمن تو بخش آموزش مطلبی منتشر نمیشه !
شما اومدید سیستمی که نیاز خیلی از دوستان هست رو رایگان ارائه کردید این هم نتیجه اش !
البته مشخصه دلیلش چیه . می تونم چند مورد مثال بزنم که با محیط کاربری بسیار ضعیف و قابلیت های بسیار نازل به قیمت های بالا فروخته میشه باید هم جلوی پای شما سنگ انداخته بشه !
بعضی ها این گونه حرکت های خیرخواهانه رو به ضرر خودشون می بینند باید هم گیر بدند چون ناراحت هستند شما سیستمی با این خصوصیات و قابلیت های بالا رو رایگان ارائه می کنید
Azarin Web
December 21st, 2013, 19:08
بعدا دوستان شاکی می شوند که تو انجمن تو بخش آموزش مطلبی منتشر نمیشه !
شما اومدید سیستمی که نیاز خیلی از دوستان هست رو رایگان ارائه کردید این هم نتیجه اش !
البته مشخصه دلیلش چیه . می تونم چند مورد مثال بزنم که با محیط کاربری بسیار ضعیف و قابلیت های بسیار نازل به قیمت های بالا فروخته میشه باید هم جلوی پای شما سنگ انداخته بشه !
بعضی ها این گونه حرکت های خیرخواهانه رو به ضرر خودشون می بینند باید هم گیر بدند چون ناراحت هستند شما سیستمی با این خصوصیات و قابلیت های بالا رو رایگان ارائه می کنید
خیلی ممنون از حمایت خوبتون ، متاسفانه صحبت های شما کاملا درست هست و معلوم نیست این وضعیت کی درست میشه
بازم تشکر میکنم از حمایت شما
Azarin Web
December 21st, 2013, 19:10
ما نصب کردیم در حال حاضر هم بر روی سایتمون نصب هست
اگه یکم امکاناتش بیشتر باشه و روی گرافیک پنل مدیریت و کاربرانش هم کار بشه خیلی عالی میشه
سلام
ممنون که نصب کردید و نظر دادید ، پیشنهاد میکنم قالب صفحه چت رو از تنظیمات تغییر بدید. در ضمن زبان سیستم رو به فارسی تغییر بدید (هم مدیریت هم چت) ، بعد از انجام این کارا دوباره نظر بدید و اطلاع بدید بررسی کنم
با تشکر
yaldahost
December 22nd, 2013, 17:55
با تشکر از زحمات شما
yaldahost
December 22nd, 2013, 17:58
خیلی بدرد بخور هست
Yas-Host
December 22nd, 2013, 18:05
بنده مایل به همکاری در مورد طراحی قالب برای این سیستم هستم...
لطفا جناب آذرین وب یک شماره شخصی برای بنده پ.خ کنند.
لازم به ذکر است کلیه قالب های طراحی شده بصورت رایگان منتشر میشوند.
موفق باشید.
Azarin Web
December 22nd, 2013, 21:01
خیلی بدرد بخور هست
ممنون از نظر خوبتون
Azarin Web
December 22nd, 2013, 21:02
بنده مایل به همکاری در مورد طراحی قالب برای این سیستم هستم...
لطفا جناب آذرین وب یک شماره شخصی برای بنده پ.خ کنند.
لازم به ذکر است کلیه قالب های طراحی شده بصورت رایگان منتشر میشوند.
موفق باشید.
سلام
به شما پ.خ میدم
با تشکر
milad_it
December 26th, 2013, 01:33
بسیار عالی و کارامد
Azarin Web
December 26th, 2013, 10:41
بسیار عالی و کارامد
ممنون تشکر
دوستانی که نصب میکنند توجه کنند: حتما بعد از نصب وارد تنظیمات اسکریپت شده و زبان مدیریت و زبان پنجره چت باکس رو به فارسی تغییر بدن ، قالب هم از دیفالت به قالب دومی تغییر بدن که زیباتره. به زودی چندین قالب جدید برای دانلود قرار میدیم.
hosseinj20
January 1st, 2014, 11:43
خیلی خوب بود فقط یک سوال
در آینده ورژن جدید هم خواهد داشت ؟
Azarin Web
January 1st, 2014, 12:22
خیلی خوب بود فقط یک سوال
در آینده ورژن جدید هم خواهد داشت ؟
سلام، ممنون
بله 100% نسخه جدید با ظاهر زیباتر و کاملتر ارائه خواهد شد ، همراه با قالب های فراوان و رایگان... ولی زمانش دقیق مشخص نیست
با تشکر
sat2they
January 23rd, 2014, 14:03
بنده هم تست کردم واقعا کاربردی ممنون از استارتر عزیز
بی صبرانه منتظر نسخه جدید هستیم
امکان به روز رسانی هم هست؟
Azarin Web
January 23rd, 2014, 14:31
بنده هم تست کردم واقعا کاربردی ممنون از استارتر عزیز
بی صبرانه منتظر نسخه جدید هستیم
امکان به روز رسانی هم هست؟
سلام