ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارزان بودن بعضی هاست ها

ashkan_203
December 19th, 2013, 01:44
با سلام.
من چندین ساله که سایت دارم و روی هاستینگ های زیادی بودم و از بعضی ها راضی بودم از بعضی ها نه.با رایگان و غیر رایگانم کار کردم
حالا یه سوال برام پیش آمده چرا بعضی از هاستینگ های معتبر هاستشون از بقیه به نسبت خیلی ارزونتر در میاد!؟
منظورم اونایی نیست که ریسلری رایگان از بایت هاست یا جاهای دیگه گرفتن.منظورم هاستینگ های معتبری مثل نت افراز

یا شایدم بهتر بود این سوالو اینطوری بپرسم چرا بیشتر هاستینگ ها هاستشونو خیلی گرونتر از بقیه میفروشن!؟

abasaqa
December 19th, 2013, 02:07
1. مشتری زیاد دارن و ارزون می کنند قیمت رو

2. مشتری ندارند و قیمت رو پائین میارن تا قروششون بالا بره

3. هزینه مکان استیجاری، تکنسین، پشتیبانی و ... میدن و زیاد میوفته. یا بلعکس هزینه نمیدن و ارزون در میاد. (هاست های یکنفر همه کاره!!)

بزودی این باز هاستینگ بلای جالبی به سرش میاد. یه مقاله ی جالبی دیدم در مورد فناوری ابری و هاست های ارزان برای سایت های شخصی و آینده ی تحریم ها

مثلا هاست گیتور که ایران رو تحریم کرده برای سایتتون هاست آنلیمیت میده با یک سنت. یک سنت خالی....

شاید تا 100 گیگ فضا و 1 ترابایت ترانسفر هم همون 1 سنت رو بگیره.

الان حساب کن پرتقال فروش رو... یعنی آینده ی هاست های ایرانی با این مسائل اگر تحریم ها رفع بشن.

ashkan_203
December 19th, 2013, 02:15
آره خب فک کنم اگه تحریم ها نباشه هاست خیلی ارزان بشه ولی اونور قضیه هم هست که بدون تحریم ،هاست گیتور سرویس های ریسلری اش هم واقعا ارزون درمیاد.سرور مجازی و سرور اختصاصی اش هم مناسب میشه.

abasaqa
December 19th, 2013, 02:20
آره خب فک کنم اگه تحریم ها نباشه هاست خیلی ارزان بشه ولی اونور قضیه هم هست که بدون تحریم ،هاست گیتور سرویس های ریسلری اش هم واقعا ارزون درمیاد.سرور مجازی و سرور اختصاصی اش هم مناسب میشه.

درسته. ولی اگه زمانی آزاد بشه، من ماهی 50 دلار میدم و مستر میگیرم. بعد تا دلم بخواد اکانت مجانی میدم به مردم. (رایگان است و همیشه خواهد ماند)

البته توی ایران هستند الان شرکت هائی که الانم همچین کارهائی می کنند. (رایگان یا ریسلر cent ای ) !!!

m-mehdipoor
December 19th, 2013, 02:20
1. مشتری زیاد دارن و ارزون می کنند قیمت رو

2. مشتری ندارند و قیمت رو پائین میارن تا قروششون بالا بره

3. هزینه مکان استیجاری، تکنسین، پشتیبانی و ... میدن و زیاد میوفته. یا بلعکس هزینه نمیدن و ارزون در میاد. (هاست های یکنفر همه کاره!!)

بزودی این باز هاستینگ بلای جالبی به سرش میاد. یه مقاله ی جالبی دیدم در مورد فناوری ابری و هاست های ارزان برای سایت های شخصی و آینده ی تحریم ها

مثلا هاست گیتور که ایران رو تحریم کرده برای سایتتون هاست آنلیمیت میده با یک سنت. یک سنت خالی....

شاید تا 100 گیگ فضا و 1 ترابایت ترانسفر هم همون 1 سنت رو بگیره.

الان حساب کن پرتقال فروش رو... یعنی آینده ی هاست های ایرانی با این مسائل اگر تحریم ها رفع بشن.

نه در سایتش چنین مبلغی دیدم و نه خبرنامه اش چنین چیزی را برام میل کرده !
قیمت روبنده ازینجا می بینم!
Web Hosting | Shared cPanel Web Hosting - HostGator (http://www.hostgator.com/shared)

شما از کجا !؟

ashkan_203
December 19th, 2013, 02:22
درسته. ولی اگه زمانی آزاد بشه، من ماهی 50 دلار میدم و مستر میگیرم. بعد تا دلم بخواد اکانت مجانی میدم به مردم. (رایگان است و همیشه خواهد ماند)

البته توی ایران هستند الان شرکت هائی که الانم همچین کارهائی می کنند. (رایگان یا ریسلر cent ای ) !!!
به اون جاش فک نکرده بودم.:))

abasaqa
December 19th, 2013, 02:36
نه در سایتش چنین مبلغی دیدم و نه خبرنامه اش چنین چیزی را برام میل کرده !
قیمت روبنده ازینجا می بینم!
Web Hosting | Shared cPanel Web Hosting - HostGator (http://www.hostgator.com/shared)

شما از کجا !؟

خدمت شما

امیدوارم اشتباه نکرده باشم.

17372

m-mehdipoor
December 19th, 2013, 08:29
خدمت شما

امیدوارم اشتباه نکرده باشم.

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f58/17372-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%B9%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7-ddss-png
هاست گیتور بعضا آفر میذاره ، ولی آفرهای عجیب غریبش معمولا چند ساعته هست ، مثلا 2 شب پیش گفت هر کی از ساعت 10 تا 12 شب همون شب بخواد دامین بخره ، براش 1.95 دلار حساب می کنم و ... !
ولی عموما تخفیف هایی که برای هاستش میذاره ( البته با این قیمت ندیدم ) فقط ماه اول است و برای تست کیفیت
اگر اینم لینکش تو سایت موجود است می تونید بدید چک کنم