ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب centOS 32bit

mac_mortal
December 17th, 2013, 11:40
سلام .
من از یکی از سایت ها نسخه 32 بیت centOS را دانلود کردم والان می خوام بر روی Vmwarer ESxi 5.1 نصبش کنم . ولی مشکل اینه که فایلی که دانلود کردم 2 تا iso هست که dvd 1 و 2 روش نوشته . الان وقتی تو Vspher clienT می خوام iso را انتخاب کنم واسه شروع کار تو یکی از ماشین های مجازی برای نصب درست بوت نمیشه چون دو تا فایله iso شده و من فقط یکی را می تونم انتخاب کنم.

چیکار کنم به نظرتون ؟

aligoli
December 17th, 2013, 11:53
سلام .
من از یکی از سایت ها نسخه 32 بیت centOS را دانلود کردم والان می خوام بر روی Vmwarer ESxi 5.1 نصبش کنم . ولی مشکل اینه که فایلی که دانلود کردم 2 تا iso هست که dvd 1 و 2 روش نوشته . الان وقتی تو Vspher clienT می خوام iso را انتخاب کنم واسه شروع کار تو یکی از ماشین های مجازی برای نصب درست بوت نمیشه چون دو تا فایله iso شده و من فقط یکی را می تونم انتخاب کنم.

چیکار کنم به نظرتون ؟

معمولا ایزو اول را می گذارند.
با این حال از جای مطمین ایزو خود را دانلود کنید. (در صورتی که تمایل داشتید می توانم ایزو مورد نیاز شما را ارایه دهم، پیام خصوصی دهید.)

iranihost
December 17th, 2013, 11:54
واسه سرور فقط ایزو 1 کافی هست.

mahdi66
December 17th, 2013, 11:55
dvd1 رو بوت و نصب کنید

mac_mortal
December 17th, 2013, 11:57
من iso اول را بوت میکنم و کنسول را ران میکنم و شروع میکنه به نصبش ولی وقتی اسکرین های ابیه اولی را رد میکنم و ok را میزنم و کانتینیو را میزنم ارور میده . و ادامه نمیده.

حجم دی وی دی اول تقریبا 4 گیگه و دومی 1 گیگ و نیم !!!