PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نشدن دامنه و مشکل سرویس دهنده

mehrshad13and11
December 17th, 2013, 01:50
با سلام خدمت دوستان
ما حدود هفته پیش یک دامنه میخواستیم که به پای اعتماد به آی وب هاست و حرف خودشون دامنه رو ثبت کردیم و پرداخت هم کردیم.
ولی بعد از پرداخت حدودا یک روز شد دیدم باز فعال نیست. تیکت زدم مشکل ببینم از کجاست!
گفتن مشکل از ریجستر کننده رسیلو هست که پاسپورت میخواد با رسیلو در ارتباط باشید! (آخه عزیزم من مشتری شما هستم شما باید مشکل منو حل کنید نه من خودم با شرکت طرف قرار داد حرف بزنم)
خلاصه من کاری ندارم در اخر گفتم اگه ثبت نمیشه مبلغ واریزی برگشت بدید به حسابم ولی الان چند روزی میشه گذشته پاسخ پشتیبانی به من این بود!

----------------------------------------------------
کارمند 1 :
از ارسال تیکت های مکرر خودداری کنید

13th December در خواست بازگشت وجه شما دریافت شده و 48 ساعت اینده هززینه به حسابشما منظور میگردد

تیکت بسته شد.

با تشکر

----------------------------------------------------
که بازم به ایشون پ.خ میدم یا اینکه تیکت میدم بدون دلیل تیکت میبندن!
عزیزم خودت بزار جای اون کاربر بهت اعتماد کرده اینه جواب اعتماد به شما؟
من خیلی این سرویس دهنده رو قبول داشتم ولی الان دیگه نه ...
امیدارم ایشون این تاپیک ببین و مشکل ما رو بر طرف کنن ما به خاطر ایشون کار خودمون لغو کردیم :-

zigma4000
December 17th, 2013, 13:17
دوست عزیز، بعضی از دامنه ها برای ثبت نیاز به مدارک دارند.

h_jal
December 17th, 2013, 14:18
ای وب هاست که خداقل در زمینه ثبت و تمدید دامنه خیلی ضعیف عمل میکنه و هنوز خیلی زوده براش! کسی که مفاهیم اولیه تمدید و ثبت رو نمیدونه..

i-Power
December 17th, 2013, 17:12
با سلام،

ایشون یکی از همکاران برجسته ما در زمینه هاستینگ هستند.

برخی از دامنه ها به دلیل داشتن پسوند و پیشوند خاص میشوند و نیازمند مدرک هستند.

یک مثال ساده: به هنگام ثبت دامنه gov.ir حتما میبایست مدارکی مبنی بر اینکه سازمان یا شرکت هستید ارسال کنید

تا دامنه برای شما ثبت شود.

مسلما در خارج از کشور نیز این موارد صدق می کند.

موفق باشید

mehrshad13and11
December 17th, 2013, 18:15
با سلام،

ایشون یکی از همکاران برجسته ما در زمینه هاستینگ هستند.

برخی از دامنه ها به دلیل داشتن پسوند و پیشوند خاص میشوند و نیازمند مدرک هستند.

یک مثال ساده: به هنگام ثبت دامنه gov.ir حتما میبایست مدارکی مبنی بر اینکه سازمان یا شرکت هستید ارسال کنید

تا دامنه برای شما ثبت شود.

مسلما در خارج از کشور نیز این موارد صدق می کند.

موفق باشید

با سلام حرف شما رو قبول داریم .
ولی همین دامنه رو شرکت ایرانیان نیک برام ثبت کردن بدون مشکل الان فعال هست و قابل تغییرات ولی آی وب هاست عزیز دامنه را بدون پنل و هیچ چیز دیگه ارائه میکنه و اینکه قابل تغییرات نیست!
یک دامنه ازشون گرفتیم ولی دی ان اس ها عوض نمیشن یا نمیشه چیلد نیم سرور تعریف کرد :l

mehrshad13and11
December 18th, 2013, 00:58
سلام دوباره دوستان
ایشون جوابگو ما نیستن نمیدونم ما رو چی فرض کردن!
با اینکه طبق قوانین ما اول پول پرداخت کردیم ایشون باید در صورت عدم رضایت و ارائه ندادن خدمات درست هزینه را عودت بدن ولی اینکارو نمیکنن!!
ما رو متهم کردن به پخش اکاذیب در انجمن هاست تالک حتما فردا هم میان میگن باید جریمه پرداخت کنید!!!
اون هزینه هر چندان کم حلال نیست ولی به هر حال امیدوارم در این راه موفق باشه!
شما هم توصیه میکنم از ایشون خرید نکنید تا با مشکل بنده روبرو نشید :(

majidisaloo1
December 18th, 2013, 01:14
منتظر باشید لطفا خودشان میان طبیعتا پاسخ گو خواهند بود

بهشون پیام خصوصی بدهید این تاپیک را مشاهده بکنند شاید مشاهده نکرده اند که بیایند جواب بدهند

mehrshad13and11
December 18th, 2013, 23:26
نوشته اصلی توسط mehrshad13and11 سلام عزیزم نمیخوای پول ما رو بدی؟

========================================

سلام

یکبار برای شما احترام قائل شدیم و چشم پوشی کردیم اجازه سو استفاده مجدد به شما نمی دهیم و نخواهیم داد طبق قوانین با شما برخورد شده

خرید دامنه از آی وب هاست (http://www.webhostingtalk.ir/f59/99451)
ثبت نشدن دامنه و مشکل سرویس دهنده (http://www.webhostingtalk.ir/f59/100100)

در اینده حتما برای شما تجربه می شود تا از چنین افکار و رفتار های غیر حرفه ای برای سرویس دهنده گان دیگری انجام ندهید و به احترامی که به شما میگذارند احترام بگذارید

موفق باشید

واقعا متاسفم برای همچین سرویس دهنده هایی که با ادعای شرکت بودن این حرف میزنن!
شرکت نظافتی ثبت کردن اومدن تو کار آی تی و هیچی از ثبت دامنه نمیدونن!!
واقعا طی این دو تاپیکم مشکل ایشون شرح داده شد بنده با ایشون مشکل ندارم ولی وقتی میبینم پولم به این صورت خورده میشه واقعا ناراحت میشم. عزیزم تو کاری برام انجام ندادی که این پول غرامت گرفتی!
دوستان خواهش میکنم راه قانونی بگن بهم دیگه صبرم تموم شد خودتون بزارید جای من و بهم کمک کنید با ایشون نمیشه خصوصی مشکل حل کرد از راه دیگه باید وارد شد.

soltanp
December 18th, 2013, 23:52
مقصر خودتون هستید که یه سرچ ساده نکردید
ایشون یکبار هم نمادشون باطل شده و دوباره موقت گرفتن
احتمالا به اسم دیگه
کلا تا پول را گرفتن دیگه براشون هیچ چیری مهم نیست
متاسفم برای ای وب هاست فقط همین

h_jal
December 19th, 2013, 12:34
ای وب هاست من چی من که میدونم چه ادم کلاه برداری هستی اون دوستی که بالا طرفداری کرده بره خودشو جم کنه ای وب هاست بلد نبود دامنه .com تمدید کنه هی میگن حرفه ای هست 1 هفته طول کشید تا تمدید کرد!!!...

mehrshad13and11
December 20th, 2013, 02:15
اینم عکس از دامنه های بنده که لغو هست.
http://upcity.ir/images2/18006085098854425227.jpg
اینم عکس از فاکتور های پرداخت شده.
http://upcity.ir/images2/09748034936605918526.jpg

8-|

9000001
December 20th, 2013, 12:20
سلام چون .ir نیستند باید به خود مدیریت سایتی که ازش دامنه خریدید اطلاع بدید تیکت کنید

mehrshad13and11
December 20th, 2013, 16:41
سلام چون .ir نیستند باید به خود مدیریت سایتی که ازش دامنه خریدید اطلاع بدید تیکت کنید

عزیز بحث ما این نیست این آقا قرار بود دامنه ثبت کنه نکرد. الان پول ما رو گرفته نمیده!
تو این تاپیک هم نمیاد جواب بده وافعا که...

mehrshad13and11
December 22nd, 2013, 03:00
با سلام بنده امروز متوجه شدم اکانتم تو سایت ای وب هاست مسدود شده و ارور میده :
هیچ اکانتی با ایمیلی که شما وارد کرده اید ثبت نشده است.
===========
باید بگم ایشون یه کلاه بردار حرفه ای هستن و این اقا تو انجمن تخصصی وب هاست داره همه رو فریب میده لطفا اکانت کاربری ایشون مسدود کنید.
من دارم واقعیت هر چی از ایشون دیدم رو ذکر میکنم.
احمقانه ترین کارشون مسدود کردن بنده در سایت بود که بگن ما هیچ مشخصاتی از این کاربر نداریم.
والا دیگه نمیدونم چی بگم اگه مدیریت wht این تاپیک دیدن یه فکری بکنن.

yaldahost
December 22nd, 2013, 12:48
ای وب هاست؟؟؟؟

باهاشون تماس بگیرید

CityKala.net
December 22nd, 2013, 13:42
نوشته اصلی توسط mehrshad13and11 سلام عزیزم نمیخوای پول ما رو بدی؟

سلام

یکبار برای شما احترام قائل شدیم و چشم پوشی کردیم اجازه سو استفاده مجدد به شما نمی دهیم و نخواهیم داد طبق قوانین با شما برخورد شده

خرید دامنه از آی وب هاست (http://www.webhostingtalk.ir/f59/99451)
ثبت نشدن دامنه و مشکل سرویس دهنده (http://www.webhostingtalk.ir/f59/100100)

در اینده حتما برای شما تجربه می شود تا از چنین افکار و رفتار های غیر حرفه ای برای سرویس دهنده گان دیگری انجام ندهید و به احترامی که به شما میگذارند احترام بگذارید

موفق باشید

واقعا متاسفم برای همچین سرویس دهنده هایی که با ادعای شرکت بودن این حرف میزنن!
شرکت نظافتی ثبت کردن اومدن تو کار آی تی و هیچی از ثبت دامنه نمیدونن!!
واقعا طی این دو تاپیکم مشکل ایشون شرح داده شد بنده با ایشون مشکل ندارم ولی وقتی میبینم پولم به این صورت خورده میشه واقعا ناراحت میشم. عزیزم تو کاری برام انجام ندادی که این پول غرامت گرفتی!
دوستان خواهش میکنم راه قانونی بگن بهم دیگه صبرم تموم شد خودتون بزارید جای من و بهم کمک کنید با ایشون نمیشه خصوصی مشکل حل کرد از راه دیگه باید وارد شد.
امری کاملا طبیعی!
متاسفانه ما هم سرویس در سایت آسیاتک ثبت کردیم برای اینترنت (برای مشتری)
نه سرویس میدن. نه جواب میدن. نه پولو میدن.
خیلی راحت.