توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدود کردن دانلود در isa
msh5017
December 16th, 2013, 20:15
سلام خدمت دوستان
توی محیطی اینترنت موجوده که میخوام اونو بوسیله برنامه isa بین یوزرها نقسیم کنم.یه سوال برام پیش اومده
من میخوام در برنامه isa به یوزرها محدودیت بدم که مثلا فایل بالای 3 مگ نتونن دانلود کنن( یا صفحه با حجم بالای 3 مگ) و کلا فقط بتونن صفحه باز کنن. و ساعاتی از شبانه روز هم محدودیت وجود نداشته باشه.
آیا این امکان در isa یا برنامه دیگری هست؟
i-Power
December 16th, 2013, 20:22
سلام خدمت دوستان
توی محیطی اینترنت موجوده که میخوام اونو بوسیله برنامه isa بین یوزرها نقسیم کنم.یه سوال برام پیش اومده
من میخوام در برنامه isa به یوزرها محدودیت بدم که مثلا فایل بالای 3 مگ نتونن دانلود کنن( یا صفحه با حجم بالای 3 مگ) و کلا فقط بتونن صفحه باز کنن. و ساعاتی از شبانه روز هم محدودیت وجود نداشته باشه.
آیا این امکان در isa یا برنامه دیگری هست؟
با سلام خدمت شما،
منظور شما Internet Security Acceleration هست یا Internet Information Services ؟
با احترام
glxx
December 16th, 2013, 20:24
در isa همه کار میتوانید انجام دهید
اموزش isa
isa راهنمای فارسی - Google Search (http://www.google.com/search?q=isa+%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7% DB%8C+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)
glxx
December 16th, 2013, 20:26
isa یک برنامه مدیریت است بیشتر isp ها برای اینکه رایگان است برای ایجاد کش دسترسی دادن به یوزر هااستفاده میکنند که جدیدا بهتر از isa امده است مانند ibs
msh5017
December 16th, 2013, 20:58
microsoft Isa server منظورم این هست
msh5017
December 17th, 2013, 23:17
کسی نیست که بدونه دقیقا چطور و کجا میشه این کارو کرد؟
amirfateh
December 17th, 2013, 23:28
ISA در نسخه microsoft TMG 2010 ادامه پیدا کرده وگنجانده شد،
قبلیت محدودیت بر اساس حجم ندارد بر اساس زمان می تونید محدود کنید یعنی مثلا اعظای یک گروه active directory از ساعت 10-12 صبح اینترنت داشته باشند.
بر محدود حجمی یا محدودیت در ترافیک وسرعت هر یوزر باید 3rd party اپلیکشن مانند bandwidth splitter, gfi webmonitor که قابلیت کار در کنار TMG را دارند استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد tmg یا همون isa قدیم به وب سایت
Microsoft ISA Server Firewall Resource Site: Articles & Tutorials (http://www.isaserver.org/)
مراجعه کنید
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.