-
February 12th, 2020, 19:58
دراخواست سرور مجازی ویندوز ایران با آماده سازی و راه اندازی سرویس ftp برای انتقال
درخواست سرور مجازی ویندوز در ایران برای دانلود و آپلود پرسرعت فقط در آپارات {رم 2 }{فضا حداقل 30 گیگ} {ترافیک نامحدود }ونصب آماده سازی و راه اندازی سرویس ftp برای انتقال از کامپیوتر//60 هزار تومان میتونم هزینه کنم
لطفا به این مورد که تمام ترافیکی که در سرور میخوام استفاده کنم داخلی ایران میباشد فقط مختص ترافیک ایران هیچ گونه ترافیک خارجی وجود ندارد
دیگه خسته شدم انقد قیمتهای مختلف و سر در گم کننده دیدم لطفا" یکی کمک کنه لطفا به حالت مشاوره ای پاسخ بدید اگه میشه چون گزینه FTP برام مهم هست
- - - Updated - - -
60000 هزار تومان
-
-
February 12th, 2020 19:58
# ADS
-
February 12th, 2020, 19:59
عضو جدید
پاسخ : دراخواست سرور مجازی ویندوز ایران با آماده سازی و راه اندازی سرویس ftp برای انتقال
نوشته اصلی توسط
iiiman
درخواست سرور مجازی ویندوز در ایران برای دانلود و آپلود پرسرعت فقط در آپارات {رم 2 }{فضا حداقل 30 گیگ} {ترافیک نامحدود }ونصب آماده سازی و راه اندازی سرویس ftp برای انتقال از کامپیوتر//60 هزار تومان میتونم هزینه کنم
لطفا به این مورد که تمام ترافیکی که در سرور میخوام استفاده کنم داخلی ایران میباشد فقط مختص ترافیک ایران هیچ گونه ترافیک خارجی وجود ندارد
دیگه خسته شدم انقد قیمتهای مختلف و سر در گم کننده دیدم لطفا" یکی کمک کنه لطفا به حالت مشاوره ای پاسخ بدید اگه میشه چون گزینه FTP برام مهم هست
سلام وقت بخیر
در خدمتیم
https://client.tonelweb.com
-
-
February 16th, 2020, 13:38
عضو انجمن
پاسخ : دراخواست سرور مجازی ویندوز ایران با آماده سازی و راه اندازی سرویس ftp برای انتقال
نوشته اصلی توسط
iiiman
- - - Updated - - -
60000 هزار تومان
با سلام
درخدمت شما هستیم با بهترین کیفیت
سرور مجازی ایران هارد sata و ssd
دیتاسنتر زیرساخت
مجازی ساز kvm
منابع اختصاصی
شروع قیمت از 50000 تومان
حتما پلن های مارو مشاهده کنید
خرید سرور مجازی ایران SSD
خرید سرور مجازی ایران
با ما در تلگرام در ارتباط باشید
buytechno@
-
-
February 16th, 2020, 22:37
با سلام احتراما ایران برج میلاد قابل ارائه هست
سرویس هارد ساتا را تهیه کنید موردی نیست
هم قیمت سرویس مورد نیاز شماست:
- تحویل آنی
- برج میلاد
- مجازی ساز KVM
- داشبورد مدیریت کامل سرویس ( دسترسی VNC , ریست ، خاموش ، روشن ، تغییر سیستم عامل و .... ) = Virtualizor
- ضمانت پایداری و کیفیت شبکه
- ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی
- 8سال سابقه
- پشتیبانی تیکت 24 ساعته
- امکان ارتقاء: دارد
- امکان اضافه کردن آی پی : دارد
- پشتیبانی تلفنی 9 صبح تا 12 شب
- پشتیبانی تیکت 24 ساعته
- پورت یک گیگ
- شبکه اختصاصی
- قابلیت Customization کردن منابع
مشاهده پلن های سرور مجازی sata
مشاهده پلن های سرور نیمه اختصاصی
مشاهده پلن های سرور مجازی ایران NVMe
مشاهده پلن های سرور مجازی ایران SSD Samsung Pro
مشاهده وب سایت
تلفن پشتیبانی : 02128429663
اللهم عجل لوليك الفرج|سرور اختصاصی ایران | سرور مجازی ایران | هاست ایران و خارج | از 1390 تا کنون | نماد اعتماد + رضایت | 02191014628
-
-
February 17th, 2020, 09:47
عضو انجمن
درود
از دیتا سنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا در خدمتتون هستیم.
https://www.kakohost.com/vps-iran
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
February 17th, 2020, 11:00
عضو جدید
درود و احترام
نصب و کانفیگ اولیه رایگان
همراه با پشتیبانی و آموزش استفاده در صورت نیاز
پلان پیشنهادی :
سرور مجازی ایران ، دیتاسنتر شاتل
پردازنده :2 هسته
رم :1GB
هارد : 30GB SSD
پهنای باند : نامحدود
با ماهیانه 66 هزارتومان قابل ارائه می باشد.
برای دریافت مشاوره در زمینه خرید سرور مجازی میتوانید همین حالا با کارشناسان پشتیبانی ماهان سرور تماس بگیرید.
مرکز ارتباط تلفنی : 021-47624211
ارسال تیکت
ماهان سرور | ارائـه دهنده سرویس میزبانـی وب و ثبت دامنه در ایران
شرکت اندیشه سبز ماهان | تلفن: 4-40440510(021) | وبسایت: mahanserver.net | پشتیبانی تلگرام : mahaanserver@
-