با سلام به دوستان گرامی
یه برنامه برای hotspot اینترنت میخوام که از همه ی برنامه ها بهتر باشه با قابلیت بالا
از برنامه
Connectify Dispatch + Hotspot Pro
هم استفاده کردم ولی متاسفانه مشکل کرک کردن داره و قابلیتهاش بستست.
ممنون از پاسختون
با سلام به دوستان گرامی
یه برنامه برای hotspot اینترنت میخوام که از همه ی برنامه ها بهتر باشه با قابلیت بالا
از برنامه
Connectify Dispatch + Hotspot Pro
هم استفاده کردم ولی متاسفانه مشکل کرک کردن داره و قابلیتهاش بستست.
ممنون از پاسختون
اگه میخواید لبتاپ یا کامپیوتر خود را به عنوان روتر استفاده کنید بدون نیاز به برنامه هم میشه این کارو کرد !!
سلام / میتونیدیک میکروتیک مجازی نصب کنید و دنیایی از امکانات جلوی شما خواهد بود / این برنامه هم دنبال نسخه ی های قدیمیش باشید...
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
از طریق مجازی ساز میتونم میکروتیک نصب کنم و hotspot رو فعال کنم ؟ از آموزشهای hotspot میکروتیک درسته؟ خود شما انجام دادید؟
- - - Updated - - -
یعنی از خود ویندوز این قابلیت وجود داره؟ تابحال دنبال این موضوع نبودم، کار ساده ایه؟
- - - Updated - - -
تشکر میکنم
دومین برنامه جالب بود حتما تست میکنم
http://www.mytech.ir/sharing-wifi-win-8/
اگر سایر ویندزو ها را استفاده میکیند با کمی جستجو به نتیجه میرسید ...
شما دقیق هدفتون چیه؟ فقط شر کنید؟ یا مدیریت کنید و اکانت بدید و ..؟ اگر فقط شر کنید که با امکانات ویندوز و یا کانکتیفای حله
اگر مدیریت و ... هم میخواید با ترکیب کانکتیفای و میکروتیک حله (همچنین روش هایی که دوستان دیگر گفتند)
درضمن: چرا از یک اکسس پویت استفاده نمیکنید؟ قیمت مناسبی داره و میتونید بهش اینترنت با lan بدید تا با wifi بخش کنه قدرت هم بهتر از فرستنده های pc و لپتاپ هست ....
به نظرم لن وایرلس بگیر حالا یه تحقیق کن
یک روتر میکروتیک بگیر 150 تومن
یا میتونی یک مجازی ساز نصب کنی روی سیستم بعد یک کارت وایرلس usb بخرید و روی مجازی ساز میکروتیک نصب کنید کارت شبکه رو به سیستم بزنید ودرون میکروتیک هاتسپات استفاده کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)